psikolojim bozuldu, yardım edin!

yahu kızlar annem de sende bişeyler var diyo, böyle var ya hiçbir şeye konsantre olamıyorum salak gibi oldum yahu

hamile kalmak için tam birleşme olması gerekmiyor. partneriniz üzerinize boşaldıysa risk var demektir. hem hamilelikte üstüne görme diye bişey var. belki düşük ama bu da bi ihtimal. bence kan testi yaptırın. kürtajda da yasal sınır var bildiğiniz gibi. ben garantici olmanızdan yanayım. ve de aynı endişeleri yaşamamak için daha dikkatli olun...

Son düzenleme:
o da yeterli aslında. zaten belli bir süre geçmiş olsa çıkar.. ama bir an önce yaptır anladığım kadarıyla iyice kafana yerleşmiş. bişi değil canım. aklına bişi takılırsa sorarsın =)
hem de nasıl yerleşmiş ya ama çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim gerçekten iyi akşamlaarr :)

hiç boşalma falan hiçbir şey yok canım ya eminim üstüne görme olsa lekelenme olurdu ben bildiğin adet oldum ama garantici olmak lazım evet

O zaman niye dert ediyosun :) hamile kalmak için sperme ihtiyaç vardır. Boşuna gidipte kolunu deldirme :))

işte psikolojik, ben 2 gün gecikti diye deli gibi belirtileri okudum psikolojim bozuldu. insan yine de düşünüyor bi bulaşma falan olmuş mudur diye ama kesin eminim öyle boşalma falan yok yani

gununde adet olmussunuz,sanıyorum kı bu sızı rahatlatmıyor cunku üstüne görme durumu aklınızdan gecıyor galıba, kac gunsurdu adet kanamanız.

gununde adet olmussunuz,sanıyorum kı bu sızı rahatlatmıyor cunku üstüne görme durumu aklınızdan gecıyor galıba, kac gunsurdu adet kanamanız.

6 gün sürdü normal yani, ağrılı da geçti bayağı. ama şu kasığıma ağrı girince şüpheleniyorum yoksa hiçbir şeyim yok yani

6 gün sürdü normal yani, ağrılı da geçti bayağı. ama şu kasığıma ağrı girince şüpheleniyorum yoksa hiçbir şeyim yok yani

endişelenmeyın bence ,stresten ve kendınızı dınlemekten bıle hısedıyor ınsan kasıktakı agrıları.ben soyle bır ornek vereyım sıze henuz regl olmamıstım ama cok yakın oldum olucam ve 2 hafta boyunca sık sık ıdrara cıkıyorum ,kasıgımda tatlı bı sancı bel agrısı ve batma ,üstelık afedersin ıdrarda koku aldım ılk defa hersey tamamda bu koku neyın nesı dedım ve butun belırtılerım tutuyor cok hafıfde mıde bulantısı bende aynı sekılde acaba acaba dıye ortalıkta gezdım ve regl 1 gun gecıktıı hemen test yaptım negatıf,doktor gıttım sıkayetlerımı anlattım drda ılk gebelık olabılır dedı kandada baktırdı negatıf ıdrar tahlılı verdı kum dokuyormusum megersem =)) hıc endıselenme hamıle degılsındır arkadasım regl 6 gun surmus cunku

çok sağ ol canımcım yaa dediğin gibi aklım kasığımda çünkü, kendimi dinleyip duruyorum. yok bir şey diyorum tamam eminim bir şey olmadığından zaten ama kafam gitti işte valla. yarın yine de test yapayım da, sonra kasık ağrısı için giderim doktora sürerse :/

sen yınede ıcın rahat etsın test yap ,kasık agrında devam ederse ıhmal etme hemen doktora gıt

yahu var ya bugün merkeze test alayım yapayım diye gidiyodum tam cüzdanımı evde unutmuşum diye geri otobüse bindim çantamdaymış meğerse cüzdanım fark etmemişim bu bi işaret mi D yarın kesin yapacağım amaa aklımdan çıkmıyooooorrrrrrr

bu arada bendeki kasık ağrısı olayını çözdüm galiba. ben hasta olamadım diye telaşlanınca hareket edeyim iyice de dedim hasta olayım hmen. bacaklarımı karnıma çeke çeke hareketler yaptım. şimdi de onun acısı bence. hey yarebbim. adet oldum hala kafa nerelere gidiyor yani

tatlım korkma hiç birsey çıkmayacak =) yarın yap testide rahat nefes al artık kendine işkence ettin iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…