- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
- Konu Sahibi bilemiyorumki
pişmanlıktan üzüntüden anneme sarılamıyorum da ondan. ne hale geldim ya. ders oldu bana bu korku.
bi daha evlenmeden ilişkiye girme o vicdan azabı çok kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişmanlıktan üzüntüden anneme sarılamıyorum da ondan. ne hale geldim ya. ders oldu bana bu korku.
bi daha evlenmeden ilişkiye girme o vicdan azabı çok kötü
inşallah canımcım yani öyle bir duruma geldim ki hani kendi kendime test alsam yapsam bile negatif çııksa da inanmayacakmışım gibi geliyor. hayır yani bildiğin adet oldum off ya. bu sağ kasıktaki ağrı neyin nesi sizce? üşütünce falan olur mu bu da psikolojil mi yoğğğsaaa
bir daha asla olmaz ya asla. kızlar bu düşünceyi atayım artık kafamdan değil mi? perşembe yapayım ama şu testi de bi.
psikolojik tatlım bak benim yazdıklarımı oku bana o psikoloji neler yaptı... tek değilsin bu konuda. yalancı gebelik var hiç duydun mu? hamilelik yok ama kadın ya çok bebek istediğinden yada korktuğundan hamile gibi her belirtiyi yaşıyor. karnı şişen bile var ssen düşün. psikolojini sağlam tut. git bir test al bak bence yinede ben öyle rahatladım. o testi yapmadan rahat etmeyeceksin. bende teste 5 dkka baktım sürekli negatifti ama o psikoloji onu yaptırıyor. doğru mu görüyorum silikçe belirdi mi belircek mi diye diye ama sonunda rahatlatıyo insanı ayrıca üstüne görme regl gibi olmaz azıcık gelirmiş, rengi falan açık pembemsi yada koyu kahve olurmuş. normal kan gibi değilmiş. bende o dönem öğrendim işte uzman oldum o korkudan
yapmana bile gerek yok ama aklında kalmasın yap yinede.senden evlenmeden faydalanmak isteyen adamdanda uzak dur
psikolojik tatlım bak benim yazdıklarımı oku bana o psikoloji neler yaptı... tek değilsin bu konuda. yalancı gebelik var hiç duydun mu? hamilelik yok ama kadın ya çok bebek istediğinden yada korktuğundan hamile gibi her belirtiyi yaşıyor. karnı şişen bile var ssen düşün. psikolojini sağlam tut. git bir test al bak bence yinede ben öyle rahatladım. o testi yapmadan rahat etmeyeceksin. bende teste 5 dkka baktım sürekli negatifti ama o psikoloji onu yaptırıyor. doğru mu görüyorum silikçe belirdi mi belircek mi diye diye ama sonunda rahatlatıyo insanı ayrıca üstüne görme regl gibi olmaz azıcık gelirmiş, rengi falan açık pembemsi yada koyu kahve olurmuş. normal kan gibi değilmiş. bende o dönem öğrendim işte uzman oldum o korkudan
bazıları da yazmış yooo ben gayet hasta oldum da üstüne görmüşüm de bilmem ne de öööfff şiştiimmm
bazıları da yazmış yooo ben gayet hasta oldum da üstüne görmüşüm de bilmem ne de öööfff şiştiimmm
işte onlar hep bilgi kirliliği oluyor. evet kimisi çok görebiliyormuş ama çok çok nadir şeylermiş. ve yinede regl gibi olmazmış. doktor söyledi bana. dikkatli bakarsan farkını anlarsın dedi. adet kanamasında genelde böyle tortu gbi falan oluyormuş. aynı gün olacak yoğun olacak falan rengi kırmızı olaccak o kadar aynı olmaz. farkedemeyenler genelde rengli düzensiz kişiler yada regl takibi ypmayan, normalde de çok az hastalananlar da falan oluyor genelde. zaten çok yoğun kanama gebelikte tehlikeli denir. yani seninki regldir canım. =) sadece daha dikkatli davran artık. cinsellik yaşamak çok normal, doğal bişi sonuçta. suçlu hissetme kendini.
dikkat et tam birlesme olmadigi icin tam hamile kalmazsin yarim hamile kalabilirsin. allah korusun hamile kalirsin haberin olmaz
bak bu benim 4-5 ay önce açtığım sana benzer şeyleri yaşadığım zaman yazdıklarım;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678848
sağolsun arkadaşlar bana da çok ilgili davranıp yanıt vermişlerdi hemen
evet gitti.. yani ağrı sebebi kistik bişi falan da olabilir tabiki. muayene olmadığın için kesin bişi diyemem. ama hamilelikle alakalı değil o ağrı=) tahminende strestendir.ya canım bu kasık ağrısı ne peki? kasık ağrısı bi giriyor hayattan kopuyorum korkudan.of ya o düşünceleri kafadan atınca giitti mi kasık ağrıların ?
evet gitti.. yani ağrı sebebi kistik bişi falan da olabilir tabiki. muayene olmadığın için kesin bişi diyemem. ama hamilelikle alakalı değil o ağrı=) tahminende strestendir.
evet gitti.. yani ağrı sebebi kistik bişi falan da olabilir tabiki. muayene olmadığın için kesin bişi diyemem. ama hamilelikle alakalı değil o ağrı=) tahminende strestendir.
ya bi de bu kan testi olayı gizli mi oluyor emin miyiz bundan? bi de o korkuyla yaşamayayım
özelde yaptır hiçbirşey olmaz. zaten 2-3 saatte çıkıyor sonuç. sabahtan git. özel hastaneye. danışma kısmına gebelik testi yaptırmak istiyorum de. sadece kan alıyorlar. kimlik istiyorlar aama yasal olarak hasta bilgilerini dışarı veremezler zaten. suçtur. sadece hastane kaydında kalır. öyle aileye bildirelim falan olmaz öyle birşey hasta gizliliği diye bir şey var.
çok sağ ol canım çook, bi idrarı yapayım da :/