psikolojim bozuldu, yardım edin!

psikolojik tatlım bak benim yazdıklarımı oku bana o psikoloji neler yaptı... tek değilsin bu konuda. yalancı gebelik var hiç duydun mu? hamilelik yok ama kadın ya çok bebek istediğinden yada korktuğundan hamile gibi her belirtiyi yaşıyor. karnı şişen bile var ssen düşün. psikolojini sağlam tut. git bir test al bak bence yinede ben öyle rahatladım. o testi yapmadan rahat etmeyeceksin. bende teste 5 dkka baktım sürekli negatifti ama o psikoloji onu yaptırıyor. doğru mu görüyorum silikçe belirdi mi belircek mi diye diye ama sonunda rahatlatıyo insanı ayrıca üstüne görme regl gibi olmaz azıcık gelirmiş, rengi falan açık pembemsi yada koyu kahve olurmuş. normal kan gibi değilmiş. bende o dönem öğrendim işte uzman oldum o korkudan

canım benim çok çok sağ ol keşke en başından yazsaydım buraya senin dediklerini hep okudum ben de ne kötü bir şey be. korkusuzca uyumayı özledim

bazıları da yazmış yooo ben gayet hasta oldum da üstüne görmüşüm de bilmem ne de öööfff şiştiimmm

bazıları da yazmış yooo ben gayet hasta oldum da üstüne görmüşüm de bilmem ne de öööfff şiştiimmm

işte onlar hep bilgi kirliliği oluyor. evet kimisi çok görebiliyormuş ama çok çok nadir şeylermiş. ve yinede regl gibi olmazmış. doktor söyledi bana. dikkatli bakarsan farkını anlarsın dedi. adet kanamasında genelde böyle tortu gbi falan oluyormuş. aynı gün olacak yoğun olacak falan rengi kırmızı olaccak o kadar aynı olmaz. farkedemeyenler genelde rengli düzensiz kişiler yada regl takibi ypmayan, normalde de çok az hastalananlar da falan oluyor genelde. zaten çok yoğun kanama gebelikte tehlikeli denir. yani seninki regldir canım. =) sadece daha dikkatli davran artık. cinsellik yaşamak çok normal, doğal bişi sonuçta. suçlu hissetme kendini.

annnemmmmm yaa ne güzel insansın içimi ısıttın vallahi. insan böyle şeyler duymak istiyor bu durumlarda işte. doğru diyorsun zaten az olanlar anlamıyorlardır. içim rahatladııııı

ya canım bu kasık ağrısı ne peki? kasık ağrısı bi giriyor hayattan kopuyorum korkudan.of ya o düşünceleri kafadan atınca giitti mi kasık ağrıların ?
evet gitti.. yani ağrı sebebi kistik bişi falan da olabilir tabiki. muayene olmadığın için kesin bişi diyemem. ama hamilelikle alakalı değil o ağrı=) tahminende strestendir.

evet gitti.. yani ağrı sebebi kistik bişi falan da olabilir tabiki. muayene olmadığın için kesin bişi diyemem. ama hamilelikle alakalı değil o ağrı=) tahminende strestendir.

daha bir ay önce baktırdım ultrason kontrolünde tertemizdi kist falan yoktu... belirti diye okudum bu kasık ağrısını ondan mı oldum ki? ne psikolojiymiş arkadaş yaa

ya bi de bu kan testi olayı gizli mi oluyor emin miyiz bundan? bi de o korkuyla yaşamayayım

ehe bak ne yazıyo
Psikolojik nedenler
Diğer bütün etkenler bir yana kronik pelvik ağrıda en önemli neden psikolojik faktörlerdir.Yapılan araştırmalarda kronik pelvik ağrıdan şikayetçi olan hastalarda psikolojik bozukluklar anlamlı oranda fazla bulunmuştur.

ya bi de bu kan testi olayı gizli mi oluyor emin miyiz bundan? bi de o korkuyla yaşamayayım

özelde yaptır hiçbirşey olmaz. zaten 2-3 saatte çıkıyor sonuç. sabahtan git. özel hastaneye. danışma kısmına gebelik testi yaptırmak istiyorum de. sadece kan alıyorlar. kimlik istiyorlar aama yasal olarak hasta bilgilerini dışarı veremezler zaten. suçtur. sadece hastane kaydında kalır. öyle aileye bildirelim falan olmaz öyle birşey hasta gizliliği diye bir şey var.

çok sağ ol canım çook, bi idrarı yapayım da :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…