Psikolojik şiddet hem de işyerinde

alıp cekmeceye koyup kılıtledıgı anda ben olsam kahkahayı basardım :KK70:
kuyruk acısı boyle bırsey kafanı takmıcaksın
ergenle muhattapsın kolay gelsın :)
degıstırebılırsen odanı degıstır temız havalı ferah yere gec :KK66:

Bence oyle komik haraketlerde kahkaha atin :KK45: bisey sorsada cevap vermeyon bos bos bakin alay edin :KK45: cunku alay edecek kadar sacma hareketler . Ayrildiginizi sindirememis
Valla onu bile olumlu anlar konuşmal istşyorum sanar diye yapamıyorum put gibi duruyorum

Valla onu bile olumlu anlar konuşmal istşyorum sanar diye yapamıyorum put gibi duruyorum
Bence oyle komik haraketlerde kahkaha atin :KK45: bisey sorsada cevap vermeyon bos bos bakin alay edin :KK45: cunku alay edecek kadar sacma hareketler . Ayrildiginizi sindirememis
Küsen trip atan bir erkekti ben onu böyle kabul etmiştim ama ayrılınca da böyle davranması garip egosu mu yüksek yoksa düşük mü anlamadım ama acayip geriliyorum

Az önce aradı ısrarla ama açmadığı kimbilir ne diyecek yarın zorlu bir gün bekler beni

Tipik egoist. Zannediyor ki napiosun sen diyeceksin tartisma baslayacak ordan özür dilerim haklisin ama.. deyip konuya gircek, eskisi gibi olcaksiniz. Seni gözümde büyütmüşüm deyiverin bence arsız bi hareketinin arkasindan baskalarinin da duyacağı sekilde.

Amirine şikayet etsen olmaz mı? Ya da "böyle davranmaya devam edersen, mobbing çabasında olduğunu bildireceğim." falan diye göz dağı versen? Aslında hakkı başka bir şey ama neyse.

siz onu şaşırtsanız.
mesela gülümseyerek günaydın diye başlayın güne.
sonra iş bahanesiyle ters davranın. gün içerisinde çelişkili davranırsanız belki sizden uzak durur.
deli deliyi görünce hesabı.
olmazsa mobbing uyguladığı için dava açacağınızı söylemek işe yarar belki.

Küsen trip atan bir erkekti ben onu böyle kabul etmiştim ama ayrılınca da böyle davranması garip egosu mu yüksek yoksa düşük mü anlamadım ama acayip geriliyorum

Egosu dusuk buna emin olabilirsin. Kendine guvenen birinin hareketleri degil bunlar.

Çocuk çocuk hareketler hiç çekilmez. .ne yaparsa yapsın hiç oralı olmayın. Tınnnnn! !! İyice kudurur...:KK70:

siz onu şaşırtsanız.
mesela gülümseyerek günaydın diye başlayın güne.
sonra iş bahanesiyle ters davranın. gün içerisinde çelişkili davranırsanız belki sizden uzak durur.
deli deliyi görünce hesabı.
olmazsa mobbing uyguladığı için dava açacağınızı söylemek işe yarar belki.
Hiç bana göre şeyler değil kendime yakıştırmayor um

muhakkak. öylesine yakışır ama. en güzeli devam ederse mobbing gerekçesiyle dava açacağınızı belirtmek. umarım işe yarar.
Yok onun kızgınlıgi bana ve ne yaptığının da farkında değil onu da anlamaya çalışıyorum aradı açmadım büyük ihtimalle işte olanlarla alakali konuşacakti sonra mesaj atmış mumkunse konuşalım diyor cevap yazmadım bir süre, sonra yarın konuşuruz yazdım bakalım nolacak belki saçmalamAktan vazgeçer ben normal davranmaya hazırım diğer arkadaslara nasılsa ona da öyle ama o aradaki bagi koparamiyor ofkeli

X