- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek milleti çok değişken canım. sana böyle davranır. gider başka kadına canımlar cicimler jestler... elindekinin kıymetini bilmezler.. öküzlerKi
bu tavırla zor bulur
Valla kişiliği bu değişmez mutlaka ortaya çıkar o kişilikerkek milleti çok değişken canım. sana böyle davranır. gider başka kadına canımlar cicimler jestler... elindekinin kıymetini bilmezler.. öküzler
yalnız kalınca anlar o zaman.. ama sen kendini kurtarmışsın. biri evlenir. hayatı da zindan olurValla kişiliği bu değişmez mutlaka ortaya çıkar o kişilik
Destek için teşekkürler evlenmek isteyen birisi ama evlenememiş bu zamana kadaryalnız kalınca anlar o zaman.. ama sen kendini kurtarmışsın. biri evlenir. hayatı da zindan olur
sen ince ele sık doku. hayat senin hayatın.Destek için teşekkürler evlenmek isteyen birisi ama evlenememiş bu zamana kadar
Valla onu bile olumlu anlar konuşmal istşyorum sanar diye yapamıyorum put gibi duruyorumBence oyle komik haraketlerde kahkaha atin bisey sorsada cevap vermeyon bos bos bakin alay edin cunku alay edecek kadar sacma hareketler . Ayrildiginizi sindirememis
O zaman aynen devamValla onu bile olumlu anlar konuşmal istşyorum sanar diye yapamıyorum put gibi duruyorum
Valla onu bile olumlu anlar konuşmal istşyorum sanar diye yapamıyorum put gibi duruyorum
Küsen trip atan bir erkekti ben onu böyle kabul etmiştim ama ayrılınca da böyle davranması garip egosu mu yüksek yoksa düşük mü anlamadım ama acayip geriliyorumBence oyle komik haraketlerde kahkaha atin bisey sorsada cevap vermeyon bos bos bakin alay edin cunku alay edecek kadar sacma hareketler . Ayrildiginizi sindirememis
Konuşamak zorunda kalıcam eninde sonu da off çok zorO zaman aynen devam
Küsen trip atan bir erkekti ben onu böyle kabul etmiştim ama ayrılınca da böyle davranması garip egosu mu yüksek yoksa düşük mü anlamadım ama acayip geriliyorum
Hiç bana göre şeyler değil kendime yakıştırmayor umsiz onu şaşırtsanız.
mesela gülümseyerek günaydın diye başlayın güne.
sonra iş bahanesiyle ters davranın. gün içerisinde çelişkili davranırsanız belki sizden uzak durur.
deli deliyi görünce hesabı.
olmazsa mobbing uyguladığı için dava açacağınızı söylemek işe yarar belki.
muhakkak. öylesine yakışır ama. en güzeli devam ederse mobbing gerekçesiyle dava açacağınızı belirtmek. umarım işe yarar.Hiç bana göre şeyler değil kendime yakıştırmayor um
Yok onun kızgınlıgi bana ve ne yaptığının da farkında değil onu da anlamaya çalışıyorum aradı açmadım büyük ihtimalle işte olanlarla alakali konuşacakti sonra mesaj atmış mumkunse konuşalım diyor cevap yazmadım bir süre, sonra yarın konuşuruz yazdım bakalım nolacak belki saçmalamAktan vazgeçer ben normal davranmaya hazırım diğer arkadaslara nasılsa ona da öyle ama o aradaki bagi koparamiyor ofkelimuhakkak. öylesine yakışır ama. en güzeli devam ederse mobbing gerekçesiyle dava açacağınızı belirtmek. umarım işe yarar.