Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

cafe ile sınırlamayın. eczane, telefoncu, büfe, kuaför... görüldüğü yer neresi ise orayı merkez alıp sokak sokak genişleterek gidin.
bence kötü bir fikir degil, ben hala duyarlı bir toplumda yaşadığımızı düşünüyorum.
siz derdinizi anlatın, en kötü mesajı okuyan görür, 500 yere gönderseniz 500 göz daha bakmış olur...
Evet.. tek tek atacağım fotoğrafini he yere.. çünkü düşündüm de yapistirsam görüp yine kaçabilir

Screenshot_20190326-151025~2.webp
gecen sene memurken kayboldugunda yerel haber sitelerine haber yaptırmıştı amcam.. gerçi haber kaldırılmış.. bulduğumuzda bunu görünce biraz utanmıştı.. belki kendi fotoğrafini sağda solda gorunc kötü hissedebilir

inş bulursunuz. Benim bir yakınım da aynen kaybolmuştu. psikolojik sorunlar yaşıyodu. İki gün sonra bir parkta uyurken bulmuşlar. Hemen hastaneye yatırdılar. ilaçlarını kullanması lazım. doktor kontrolünde bi kaç ay kullandırın. iyi gelecektir ona. sonuçta doğuştan olan bişey değil. sonradan oluşmuş. bi kaç ay derken doktordan çıktıktan sonra ilaç kullanımına devam edin. bu tür hastalar ilaç kullanmayı red ediyor. inş bulunur da çaresi de bulunur.

Buradaymis Kadıköy'de bir haftadır.. bana gelmek istemiş ama gelememiş ... AnneAnnem yemek yedirsin öğrensin detayları diye şu an bekliyorum.. ama gerçekten koca bir yük kalktı omuzumdan.. hepinize çok teşekkür ederim duyarlılığınız için 🙏🙏🙏 mesajlarınız için.. şimdi yapacağımız şey düzgün şekilde tedavisine bakma olacak 🙏🙏🙏🙏

Geçmiş olsun canım ben bile rahatladım... İnşallah son olsun bu

inş bulursunuz. Benim bir yakınım da aynen kaybolmuştu. psikolojik sorunlar yaşıyodu. İki gün sonra bir parkta uyurken bulmuşlar. Hemen hastaneye yatırdılar. ilaçlarını kullanması lazım. doktor kontrolünde bi kaç ay kullandırın. iyi gelecektir ona. sonuçta doğuştan olan bişey değil. sonradan oluşmuş. bi kaç ay derken doktordan çıktıktan sonra ilaç kullanımına devam edin. bu tür hastalar ilaç kullanmayı red ediyor. inş bulunur da çaresi de bulunur.
Kardeşim maalesef reddediyor o yüzden raporu vs yok. Psikiyatri uzmanlarının yazdığı reçeteleri var sadece.. ama sanırım daha iyi doktorlara gitmemiz gerekiyor.. bulundu, daha doğrusu döndü.. şimdi yapacağımız şey çaresine bakmak olacak inşallah 🙏🙏🙏 yakininiz umarım artık daha iyidir

Buradaymis Kadıköy'de bir haftadır.. bana gelmek istemiş ama gelememiş ... AnneAnnem yemek yedirsin öğrensin detayları diye şu an bekliyorum.. ama gerçekten koca bir yük kalktı omuzumdan.. hepinize çok teşekkür ederim duyarlılığınız için 🙏🙏🙏 mesajlarınız için.. şimdi yapacağımız şey düzgün şekilde tedavisine bakma olacak 🙏🙏🙏🙏
Gözünüz aydın. Çok sevindim sizin adınıza. Evet lütfen ilgilenin kardeşimizle tadavisini yaptırın. O size muhtaç bir durumda şu an.. Doğru bir tedavi ve ilgi ile aşılamayacak bir sorun yoktur. Rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir şey.

ayyyy cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam cok sıkıntılı günler geciriyorum bu konuyu okuyunca içime aci çökmüştü dua ediyordum sürekli insallah sag saglim çıkıp gelsin diye nasil sevindim anlatamam co şükür

Merhaba.. geçen sene de başlık açmıştım. Erkek kardeşim maalesef yine yok.gecen sene memurdu, işini bırakıp birden ortadan kaybolmuştu. İki hafta sonra kendi imkanlarımızla Kadıköy'de bulmuştuk. Bu sefer ilaç tedavisi görmeye devam etti, doktorlara görürdük ettik ama rahatsızlığıni kabul etmediği için ilaçlarını da düzenli kullanmayı reddetti. 24 yaşında hassas bir çocuk, doktorlar ona şizofreni başlangıcı ve psikoz teşhisi koydu. Yani ruh hali sürekli değişiyor. AnneAnnemle Aydın Didim de yaşıyordu, eşyalarini alıp evden ayrılmış anneannem ve annem iki gün aramışlar onu ve sonunda sokakta bulmuşlar camilerde falan yatmis iki gun.esyalarini da atmış.geçen pazar AnneAnneme memlekete gitmek istediğini söyleyince anneannem nasılsa ben gondermezsem kaçacak en iyisi gönlü olsun diyerek otobüse bindirip cebine bir miktar da para koymuş ve akrabaların yanına yollamis. O günden beri haber yok. Gebze'de aktarmalı bindiği otobüsten Gebze'de inmiş ama gerisi hakkında bilgi alamıyoruz vermiyorlar. Kendisi Kadıköyu çok seviyor, geçen sene iki kere kaçtı ikisinde de Kadıköyde bulunmuştu. Sokaklarda aç aç dolaniyordur. Boyu 1.85 uzun boylu Poslu sportmen yapısı var diye buna belki hareketlerinden dolayı normal sanıp sinir olurlar başına iş getirirler diye korkuyorum.hava soğuk 😔 polis hiiiiiiiiiic birşey yapmiyor.. uzattım ama ne yapabilirim? Başka nereye başvurabilirim. Müge anlıya bile yazdım aradılar, geri arayacağız dediler ses seda yok. Allah aşkına bu konuda bilgisi olan varsa, zabıtayı mı arayayım ne yapayım😔 çok mutsuzum kaç gündür 😔
İnşallah sağ salim bulursunuz canım 😪 iyi düşün iyi olsun 😪

Merhabaaaaa.. az önce telefonda AnneAnnemle konuşuyordum ne yapacağız diye . O sırada kapısı çaldı.. kim bu saatte gelen olmaz dedi.. kapıyı açtı çığlık çığlığa kaldı.. kardeşim eve döndü😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Allahim ne kadar mutlu oldum.Sanki ben yasadim o ani.Umarim bu son olur.Bir daha kaybolmaz.

Back
X