- 16 Ağustos 2018
- 303
- 366
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
Çok şükür..Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim amiiiinnn.. kimsenin de başına vermesin Allah'ım.herkesin sevdiğini esirgesinTüm sayfaları tüm yorumları tek tek okudum bir gelişme var mı diye. Çok şükür geri dönmüş. Allah bir daha yasatmasin.
Çok geçmiş olsun geldiğini okuyunca rahatladım bir ohh çektim Allah her zaman yardımcınız olsunMerhaba.. evet şükür kendisi geri döndü. Ama baya zor geçirmiş bir haftayi
Merhaba.. evet şükür kendisi geri döndü. Ama baya zor geçirmiş bir haftayi
Coook teşekkür ederimÇok sevindim, derin bir nefes aldım okuyunca. Gözünüz aydın, geçmiş olsun, tekrarı yaşanmasın dilerim.
Amin teşekkür ederimÇok geçmiş olsun geldiğini okuyunca rahatladım bir ohh çektim Allah her zaman yardımcınız olsun![]()
Antalya onunla ilgili olan anneanneme biraz uzak kalabilir ama Manisa'yiEvet suan iyi. İlaçlar sayesinde iyileşti. Ozel degil Antalya'da devlet hastanesinin psikiyatri bölümünde yatti. 1-5 ay. Zaten dr iyileşmeden göndermiyor. Diyeceğim Antalya'yı bir deneyin. Bakırköy ve Manisa da hastalara iyi davranmıyorlar diye duydum. Bir de refakatçi kalsın yanında. Yanı siz iyilesecegine inanırsanız düzelir ins. Dediğim gibi sonradan oluşan Bı hastalığı var. Antalya Aksu devlet hastanesinin psikiyatri bolumu.
Canım benim yaMerak eden var mı bilmem ama o kadar ilgili davrananlar oldu ki, çok sağolun gerçekten.her bir yorumunu için allah razı olsun.. ilk otobüs yolculuğu sırasında tuvalete gitmek için inmiş otobüsten Yalova'da. Sanırım yolcu indirilen kısa molayi normal mola sanmis. Ceketi ve bir miktar parasını da otobüste bırakmış.neden bırakmış diye sormayın:) otobüs bunu bırakıp gitmiş.cebinde 15 TL ile kalmış.. bir şekilde Kadıköy'e ulaşmayı başarmış. İlk gece Kadıköy rıhtımda bankta geçirmiş. Sonraki geceler Siyami Ersek Hastanesi'ne gidip geçirmiş geceyi. Seçim sebebi ile kurulan yerlerde ikram edilen şeylerden yemiş ve birisi acıyıp kardeşime para vermiş. Bu arada ceketi otobüste kaldığı için kısa kollu tişört ile gezmiş. Bir parkta bulduğu bir kazağı giymiş. Vs vs meçhul noktalari var. Anneannem oğlum duş al dediğinde anane ben yıkandım dün akşam demiş ama nerde ve nasıl bilmiyoruz. Velhasıl kelam yardım isteyerek eve geri dönmüş ama bazı yerler karışık.biz de çok kurcalayip üstüne gitmiyoruz. Annem daha iyi olduğunu, önceki halinden daha neşeli olduğunu espriler yaptığını vs söylüyor.. mesaj yazan, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.bunu da yazayım da belki merak eden olur.. çok sağolunAllah kimseyi sevdiğinden ve ailesinden ayırmasın.
Amin canım çok teşekkür ederimGözünüz aydın. Rabbim bi daha yaşatmasın.
Amin teşekkür ederim canım benimCanım benim yageri donmesine çok sevindim. İnşallah bidaha yaşanmaz böyle tatsız bisey. Rabbim korusun.
Aradım ulaşamadım bile firmaya. Ben bilgi almak için aradığımda Gebze'de inmiş olarak göründüğünü söylemişlerdi.... Şikayet etsem neCook sevindim vallahi nihayet bulundu gözünüz aydın bu arada o otobüs firmasını mutlaka şikayet edin böyle umursamaz davrandıkları için