doğrumu anladım 2 yıl biriyle görüştün ayrıldın aradan iki yıl geçti tekrar görüşmek istedi ve sen bu zamn zarfında hep onu düşündü görüştüğün insanlarda hep onun özelliklerini aradın?
Depresyona girmiş olabilir misin
Evet aynen öyle oldu. Hayatımda illa birisi olsun diye diretmiyorum hatta olmaması benim için daha iyi kafam rahat :) ama böyle bi durumda hep anlattıklarımı yaşıyorum psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum ayrıldığım erkek arkadasım yüzünden ailemle konuşmamıştım annem 1 ay telefonlarıma çıkmadı benim belkide onda bu kadar çile dert tasa çektiğim için hayatımdan çıkmasını istemiyorum .s
peki okuyormusun.. çalışıyormusun ..evdemisin...meşguliyetin varmı yani
Evet medya sektöründe çalışıyorum
bence kendini toparlaman için iki yıl güzel bi süre.ama durmun aynıysa bi uzamnla falan görşen hani bi kaç ay geçmiş olsa anlarımda iki yıl...
Haklısınız... Ama ben psikologa gidip bunları anlatsam beni dikkate almazbu yüzden mi geldin der diye düşünüyorum :))))
Evet olabilirim bende ve annemde öyle düşünüyor
neden dikkate almasınki.onun mesleği o.saygı göstermek zorunda ki zaten basit bi mevzu değil 4 yıldır aynı halkanın etrafında dönmüşsün ve elde var sıfırdasın şuan
Bencede piskolaja git bi görün durumun ciddi gbi duruyo. Burdan konuş içini dök rahatla ama piskolaga kesin git
O zaman ben yavaştan randevu alıyım
bence karşınıza hoşlandığınız birisi mutlaka çıkacaktır,inanıyorumki zamanla atacaksınız üzerinizden bu tür düşünceleri önceki arkadaşınızdan soğumuş olabilirsiniz belkide yaşınız büyüdükçe onu sevmemeye başlamış olabilirsiniz zamana bırakın bir süre duygusal ilişki düşünmeyin
Al canım al :) hakkında hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?