- 20 Kasım 2020
- 530
- 1.838
- Konu Sahibi huzunlunutella
Helikobakterinin tedavisi var onun tedavisini olun.Evet evet endoskopi yaptım psikolojik dedi( aslında helikobakteri varmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helikobakterinin tedavisi var onun tedavisini olun.Evet evet endoskopi yaptım psikolojik dedi( aslında helikobakteri varmış.
Aaaa çok teşekkür ederim dikkate alıcamPsikolojik olduğuna eminseniz ilaçla olmaz o iş. Türk psikologlar derneğinin bir stres egzersizleri cd'si var. Onu alıp düzenli uygulayın ben kullanıyorum. Strese bağlı mide rahatsızlıklari gibi bir çok soruna yönelik hazırlanmış bir cd. İçinde gevşeme egzersizleri var. Bana da doktor vermişti.
Helikobakterinin tedavisi var onun tedavisini olun dedik
Çok ağır dedi bana doktorum bende korktum açıkçasıHelikobakterinin tedavisi var onun tedavisini olun.
Ben şimdiye kadarki önemli sınavlarıma hep bu cd sayesinde girdim mide rahatsızlığim tutuyodu sınav stresinden dolayı. Helikobakterinin tedavisi de ağır falan değil babam oldu onu da. İlacı var aldı bi süre sonra tahliller temiz çıktı zaten. Şişkinlik yapar o. Ondan kurtulmazsanız zaten devam eder rahatsızliğınız. İhmal etmeyin sonra da dediğim cd'yi alin zaten çok basit egzersizler ve aşırı dinlendirici. Oturduğunuz yerde yapiyosunuz hem nefes hem kas egzersizleri. Çok dinleniyor.Aaaa çok teşekkür ederim dikkate alıcam
Aaa tamam çok teşekkür ederim yardımınız için :) siz ilaç kullandınız mı peki mide için ?Ben şimdiye kadarki önemli sınavlarıma hep bu cd sayesinde girdim mide rahatsızlığim tutuyodu sınav stresinden dolayı. Helikobakterinin tedavisi de ağır falan değil babam oldu onu da. İlacı var aldı bi süre sonra tahliller temiz çıktı zaten. Şişkinlik yapar o. Ondan kurtulmazsanız zaten devam eder rahatsızliğınız. İhmal etmeyin sonra da dediğim cd'yi alin zaten çok basit egzersizler ve aşırı dinlendirici. Oturduğunuz yerde yapiyosunuz hem nefes hem kas egzersizleri. Çok dinleniyor.
Evet evet endoskopi yaptım psikolojik dedi( aslında helikobakteri varmış.
Hayır ilaçlık değildi benim durumum stres kaynakliydı. Stressiz dönemlerde bi sorun yasamiyorum. Ama helikobakteri varsa tedavisini ihmal etmeyin. Antibiyotik tarzı bi şey veriyolar bildiğim kadarıyla. Önce tedavinizi olun, stres egzersizlerini yine de alabilirsiniz dediğim gibi dinlendirici egzersizler. Ama helikobakteri olduğu sürece işe yarayacağinı sanmiyorum. Asıl sorunu çözmediğiniz sürece başka yöntemler ancak gecici çözüm olur.Aaa tamam çok teşekkür ederim yardımınız için :) siz ilaç kullandınız mı peki mide için ?
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :))))Hayır ilaçlık değildi benim durumum stres kaynakliydı. Stressiz dönemlerde bi sorun yasamiyorum. Ama helikobakteri varsa tedavisini ihmal etmeyin. Antibiyotik tarzı bi şey veriyolar bildiğim kadarıyla. Önce tedavinizi olun, stres egzersizlerini yine de alabilirsiniz dediğim gibi dinlendirici egzersizler. Ama helikobakteri olduğu sürece işe yarayacağinı sanmiyorum. Asıl sorunu çözmediğiniz sürece başka yöntemler ancak gecici çözüm olur.
Hayır etmediler yaa aslında tedavisi çok ağır dedilervarsa tedavi etmedi mi
zaten yıllarca ülser denilen şeyin bakteri olduğu bulundu
tedavisini olmak hem de düzernli olmak önemli
Rica ederim antibiyotikler bağırsak florasıni bozduğu için belki ağır demistir doktor ama onun için de artık eczanelerde satılan probiyotik takviyeler var. Zaten doktorların çoğu antibiyotik tedavisinden sonra probiyotik takviye de veriyo, o da aklinızda olsun. Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :))))
Çok teşekkür ederim :))))Rica ederim antibiyotikler bağırsak florasıni bozduğu için belki ağır demistir doktor ama onun için de artık eczanelerde satılan probiyotik takviyeler var. Zaten doktorların çoğu antibiyotik tedavisinden sonra probiyotik takviye de veriyo, o da aklinızda olsun. Geçmiş olsun
Hayır etmediler yaa aslında tedavisi çok ağır dediler
Evet çok haklısınız ((Bakteri bu
Neden ağır olsun antibiyotikleri var birkaç çeşit içiyorsun
Başka bir doktora daha gidin psikolojik olmayan bir şeye baştan savma gibi psikolojik denir mi