Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ki : Ben 7 ay önce ansızın gece yatağımdan göğsümde sıkışma ile fırladım kalp krizi geçiriyorum sandım daha sonra sabaha karşı acile gittim ağrım hala devam ediyordu acilde acil bir şey olmadığını yarın kardiyoloji bölümüne gitmemi söylediler bende öyle yaptım tam 4 kere kardiyolojiye gittim ve bir şey çıkmadı aynı süre içinde hafif hafif midem bulanıyordu ama ben kalp daha önemli olduğu için aldırış etmiyordum ama midem 7/24 bulanıyordu daha sonra göğsümde ki ağrılar 1 hafta sonra geçti ama bulantım hala devam ediyor yaklaşık 7 ay oldu endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım bir şey çıkmadı kullanmadığım mide ilacı kalmadı ama hala geçmedi daha sonra ultrasonda safra kesesinde kist çıktı 3.5 cm 1 ay önce safra kesemi aldırdım ama hala bulantılar devam ediyor fiziksel olarak bir şeyim yok beyin mrı kolonoskopi endoskopi batın ultrasonu çekildi kan verildi ama bir şey yok dalağıma dahi bakıldı ama bir şey bulamadılar. Sonra nette psikolojik olabileceğini okudum psikiyatriye gittim antideprasan verdi bana merak ettiğim şu ki benim sorunum ne ya bu mide bulantısından kurtulamazsam psikiyatride bu tür 7/24 bir mide bulantısı sorunu görülüyor mu aniden 1 gecede ortaya çıktı hayata karşı küstüm resmen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar illa ki çevrenizde ve ya duyduğunuz buna benzer bir olay biliyorsunuzdur. İyi forumlar
Evet bütün gün bulanıyordu. Hatta kusuyordum! Ama terapi alarak doktor desteğiyle şu an kusma durdu. Bulantı zaten bitti. Çok iyiyim Allah'a şükür.Siz tedavide ilerleme sağlayabildiniz mi acaba ve midenizde benimki gibi 7/24 mü bulanıyor geçmiş olsun bu arada sizede
Evet bütün gün bulanıyordu. Hatta kusuyordum! Ama terapi alarak doktor desteğiyle şu an kusma durdu. Bulantı zaten bitti. Çok iyiyim Allah'a şükür.
Terapi yeni. İlaç da bir hafta olacak.
Evet oliyo miyde bulantisi fenalik hissi bakin ne gzuek butun tetkikleriniz de yapikmis ben bile korkudan endeskopi yaotiramiyorum siz nerede yaotirdiniz panik atakli olarak cok korkuyirum zor muMerhaba arkadaşlar benim sorunum şu ki : Ben 7 ay önce ansızın gece yatağımdan göğsümde sıkışma ile fırladım kalp krizi geçiriyorum sandım daha sonra sabaha karşı acile gittim ağrım hala devam ediyordu acilde acil bir şey olmadığını yarın kardiyoloji bölümüne gitmemi söylediler bende öyle yaptım tam 4 kere kardiyolojiye gittim ve bir şey çıkmadı aynı süre içinde hafif hafif midem bulanıyordu ama ben kalp daha önemli olduğu için aldırış etmiyordum ama midem 7/24 bulanıyordu daha sonra göğsümde ki ağrılar 1 hafta sonra geçti ama bulantım hala devam ediyor yaklaşık 7 ay oldu endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım bir şey çıkmadı kullanmadığım mide ilacı kalmadı ama hala geçmedi daha sonra ultrasonda safra kesesinde kist çıktı 3.5 cm 1 ay önce safra kesemi aldırdım ama hala bulantılar devam ediyor fiziksel olarak bir şeyim yok beyin mrı kolonoskopi endoskopi batın ultrasonu çekildi kan verildi ama bir şey yok dalağıma dahi bakıldı ama bir şey bulamadılar. Sonra nette psikolojik olabileceğini okudum psikiyatriye gittim antideprasan verdi bana merak ettiğim şu ki benim sorunum ne ya bu mide bulantısından kurtulamazsam psikiyatride bu tür 7/24 bir mide bulantısı sorunu görülüyor mu aniden 1 gecede ortaya çıktı hayata karşı küstüm resmen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar illa ki çevrenizde ve ya duyduğunuz buna benzer bir olay biliyorsunuzdur. İyi forumlar
Bende de ayni problemler hava devam ediyor ben isimi de biraktim 3 aydir evdeyim ve hayatimi o kadar etkiledi ki dusunmemeye calistikca geciyor azaliyor ama bosluktuyken yine ayni surekli bulabiyor antideprasan da kullaniyorum ama sabrediyorum sadece
Evet oliyo miyde bulantisi fenalik hissi bakin ne gzuek butun tetkikleriniz de yapikmis ben bile korkudan endeskopi yaotiramiyorum siz nerede yaotirdiniz panik atakli olarak cok korkuyirum zor mu
Evet surekli 7/24 bulaniyor ve gunduz verilen anti deprasnlari kullanamiyorm daha da kotu yapiyor bulantiyi artiriyor.. gece kullandigim ilac 6 ay olmusur kullanali napcagimi bilemiyorum..istanbul a gidicem orda goruncem bi de hayattan sogudum artik
İlaç + terapi bana çok iyi geldi bütün sıkıntılarım geçti ilacı da yavaş yavaş bırakmaya başlayacağız önümüzdeki ay ve bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun herkese acil şifalar.
Lütfen özelden ilaç ismini yazar mısınız hangi ilaç ile kurtulduysanız doktoruma danışıp bende onu kullanayım kurtulmak istiyorum bu meretten artık
merhaba bulantınız geçtimi ne kadar ilaç tedavisi gördünüz bulantı içinde kaç ay sonunda bulantı kesildi banada size verilen rexapin verildi sürekli midem bulanıyoEvet kurtuldum tamamen geçti ilacı da azaltmaya başladık hatta ama ilaç ismi vermem yanlış olur sonuçta ağrı kesici kullanmıyoruz. Kişiye özel ilaçlar bunlar sadece 2 mg lık bir ilaç kullanıyorum onu söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?