- 23 Ağustos 2012
- 49.674
- 230.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banaydı zaar :)) ilk mesajınızda gerçekten öyle anlaşılıyor kusura bakmayın, karar verdim demek budur çünkü. Doktor kontrolüyle ilerlediyseniz kusuruma bakmayınız efemÜslupsuz demem size değildi. Çok teşekkür ederim inşallah gerçekten çok istiyorum ilaçsız yaşamayı
Aile hekimi yazamıyor o ilacı“Kararı aldım” dediğinize göre doktorunuza danışmamışsınız. Ya da şöyle sorayım, ilacı kullanırken görüştüğünüz bir dr var mı yoksa aile hekimine yazdırıp mı kullanıyorsunuz?
İlacı bilmiyorum ki. Farazi yorum yapıyoruz.Aile hekimi yazamıyor o ilacı
Aile hekimi oyle istedigin ilaci yaziyor mu ki?“Kararı aldım” dediğinize göre doktorunuza danışmamışsınız. Ya da şöyle sorayım, ilacı kullanırken görüştüğünüz bir dr var mı yoksa aile hekimine yazdırıp mı kullanıyorsunuz?
Kaç senedir kullanıyordunuz40 mg paxera kullanıyordum 10 mg azaltarak bıraktım öyle bir sorun yaşamadım
Bazılarını yazabiliyor antidepresanların. İlacı bilmediğim için yazıyor olabilir diye düşündüm, yazmıyormuş söylenenlere göre.Aile hekimi oyle istedigin ilaci yaziyor mu ki?
Hayır hiçbir şekilde yazamıyor ancak psikiyatri ilaca rapor yazarsa onu yenileyebilirBazılarını yazabiliyor antidepresanların. İlacı bilmediğim için yazıyor olabilir diye düşündüm, yazmıyormuş söylenenlere göre.
Arkadaşlar yaklaşık beş senedir kullandığım paxera 30 mg yi yarıma düşürürek bırakma kararı aldım. Fakat midem bulanıyor hele ki su içince daha fazla bulanıyor. Bu acaba ilaç yoksunluğundan mı yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Ben doktorlara uzuluyorum ya. Doktorunuz bunu bize danistiginizi biliyor mu
Ben de inanın siz gibileri anlamakta güçlük çekiyorum. Burada sizden tedavi istemedim, için rahat etmediği için derdimi açtım ki bunu tek yapan ben değilim. Bu hastalığı yaşayan bilir dilerim kimse yaşamaz.Ben doktorlara uzuluyorum ya. Doktorunuz bunu bize danistiginizi biliyor mu?
Ben de inanın siz gibileri anlamakta güçlük çekiyorum. Burada sizden tedavi istemedim, için rahat etmediği için derdimi açtım ki bunu tek yapan ben değilim. Bu hastalığı yaşayan bilir dilerim kimse yaşamaz.
Şu sinirinize bakılırsa ilacı bırakma zamanı daha gelmemiş.öyle söyleyin doktorunuzaBen de inanın siz gibileri anlamakta güçlük çekiyorum. Burada sizden tedavi istemedim, için rahat etmediği için derdimi açtım ki bunu tek yapan ben değilim. Bu hastalığı yaşayan bilir dilerim kimse yaşamaz.
Dalga geçtiğin şeyler başına gelince anlarsın inşallahŞu sinirinize bakılırsa ilacı bırakma zamanı daha gelmemiş.öyle söyleyin doktorunuza
Kv-elti kavgaları okumak için siteye giren insanlara doktorunuzdan daha çok güvenmenize ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Arkadaşlar yaklaşık beş senedir kullandığım paxera 30 mg yi yarıma düşürürek bırakma kararı aldım. Fakat midem bulanıyor hele ki su içince daha fazla bulanıyor. Bu acaba ilaç yoksunluğundan mı yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Yahu güvenmek ya da güvenmemek mi sizce mesele? Bir hastalık yaşıyorum ve acaba benim gibi olanlar var mı varsa belki yaşamışlardır bu yan etkileri diye dertleşmek istiyorum. Konuyu ne kadar anlamsız şeylere yüklüyorsunuz siz. Ben burada tedavi istemedim, ilaç dozumu belirleyin demedim ne oluyor da bu kadar duyar kasmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Konu sana saçma mı geldi ilgi alanın mı değil engelle geç ne bu alakasız yorumlar, pireyi deve etmeler komiksiniz gerçekten ve şu an çok iyi geldi bu bana teşekkürler.Kv-elti kavgaları okumak için siteye giren insanlara doktorunuzdan daha çok güvenmenize ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
Kızmayın canım. Gözlemlerime dayanarak ilacı bırakmamanız taraftarıyım şu anda♡Yahu güvenmek ya da güvenmemek mi sizce mesele? Bir hastalık yaşıyorum ve acaba benim gibi olanlar var mı varsa belki yaşamışlardır bu yan etkileri diye dertleşmek istiyorum. Konuyu ne kadar anlamsız şeylere yüklüyorsunuz siz. Ben burada tedavi istemedim, ilaç dozumu belirleyin demedim ne oluyor da bu kadar duyar kasmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Konu sana saçma mı geldi ilgi alanın mı değil engelle geç ne bu alakasız yorumlar, pireyi deve etmeler komiksiniz gerçekten ve şu an çok iyi geldi bu bana teşekkürler.
10 mg ile başlayıp 2 sene boyunca artırarak kullandımKaç senedir kullanıyordunuz