Psikolojik mi anlayanlar bakabilir mi

umutsuz3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
44
2
29
Hanımlar merhaba ben 2021 yılında mantar oldum çok tedavi gördüm mantar geçti dediler fakat kaşıntı geçmediği için biyopsi yapıldı deriden liken simpleks kranikus çıktı bunun için 4 ayrı Prof gittim bu liken del değil dediler ve bana mantar teşhis koydular ben de bununla beraber kadın doğuma gittim ama maalesef kadın doğumda bunun bir mantar olmadığını onayladı ben artık ne yapacağımı ve kime inanacağını o kadar şaşırdım ki çaresizce buraya yazıyorum sizlere yazıyorum bunun bir psikolojik nedenlere bağlı olabileceğini düşünerekten psikiyatriye gittim o da bana antidepresan başladı aranızda böyle bir şey yaşayan var mı benimki kesin ve kesinlikle kaşıntım hiç geçmiyor yani ne ilaç kullansam buna mantar ilacı da kullansam antidepresan da yeni başladım bilmiyorum kortizon da kullansam bir şekilde etki etmiyor ve bunun üzerine ayrıca Süleyman eserdağa daha gittim o da Çok iyi bir doktor alanında ve beni inceledikten sonra bunu bir liken olmadığını söyledi o zaman yine mantar olmuştum mantarımda vardı onun tedavisi nde yaptı iki kere lazer ve PRP oldu ama buna rağmen kaşıntılar bir türlü dinmiyor yani psikolojik bir hastalık vardı şu anda adını hatırlayamıyorum bu olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum aramızda böyle bir şey yaşayan varsa lütfen cevap versin kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

X