kızlar merhaba yine ben ve kızımın bir türlü aklımın almadığı gaz problemi.... kızım 4 ay 10 günlük oldu ama gaz problemimiz devam ediyor....gaz problemi de,niyor ama ben hala kaygılanıyorum gerçi bütün tetkikler yapıldı ama....benim kızım öle çığlık çğlığa filan ağlamıyor grceleri...ama hiç durmuyor,gece 12-1 gübi yatıyor zorla uyutuyorum,kucağımda kendini geri geri atıyo, ayağımda ağlıyo,uyuyo yatırıyorum bazen 10-15 dk. sonra kalkıyo pışpış tekrar uyuyo bazen uyanmıyor,gece 4de 4:30 da klkıyo emziriyorum gazını çıkarmaya uğraşıyorum bazen çokaramıyorum çok uğraşıyorum uyuyo.işte bu emmeden sonra 6 da kalkıyo emiyo gazı çıkıyo tabi sadece ağızdan popodan çıkaramıyo bazen küçük küçük çıkarıyo ve bu emmeden sonra ayaklarnı kendine çeke çeke uyuyor saat 7 de 7:30 da kalkıyo bazen koynuma alıyorum biraz daha uyuyor ama yine kıvrana kıvrana gündüz neredeyse hiç uyumuyo uyuyor ama ya kucağımda ya ayağımda ya göğsümün üstünde o kadar özenip bezendim karyola aldım gönlümce kullanamadım bebeğim orda burda uyuyor....bütün gün tepemde yani.. zaten uyanık olduğunda da yatmak istemiyorrr..5/0 dk. oynuyor başlıyorrr mız mız....hep kucak istiyo....gece 12ye kadar böle..işte bizim gaz sorunumuz böle bazen ağlasa daha mı ii diorum en azından ağlar ağlar rahat uyur belki diotum.....acaba başka bi rahatsızlığı mı var diorummm...ama tüm tetkikler yapıldı herşey temiz...karnında şişlik de yok ama bağırsaklar çok hareketli hep fokur fokurr....rahatlatamıyorum banyo yaptırıyorum rezene ilaç rezene herşeyi deniyorum ama doğduğundan beri yavrummmm bi rahat uyku görmedi.... böle düşün düşün işte sabah eşim işe gidecekken bebeğim kucağımdayken yere yığılmışımmmm....doktor psikolojik dedi depresyon yani....arkadaşlarrrr bu gaz denilen şeyi benim gibi yaşayan var mı günü böle geçen ve ne zaman geçecek 6 aydan uzun sürer mi sürerse de bu şekilde mi olur çünkü kilolu da bebeğim artık sırt ağrısından ölüyorum korkuyorum başk bişi mi die .............devrik cümlleler olabilir ne geldiyse onu yazdım bi kolumda kızım varrr.. rahatlamak istedim ama bebeği bu şekilde olan varsa yazsın lütfennn.....