• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik belirtiler, çok korkuyorum

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.813
1.934
83
26
Merhaba hanımlar yaklaşık üç gün önce ayağıma paslı bir tel girdi, derin bir yara ya da kanama olmamasına rağmen yaklaşık 36 saat sonra tetanoz aşısı yaptırdım. Benim istememle yapılmadı zaten doktor öyle uygun gördü. Ama ben anksiyete hastasıyım acaba geç mi kaldım ya bir şey olursa diye içim içimi yiyor, psikolojik belirtiler yaşıyorum çok korkuyorum. Daha erken gitmememin sebebi telin paslı olduğunu bir gün sonra farketmiş olmam. Farkettiğim günün akşamına gittim oldum aşımı. Ay çok korkuyorum..

Son düzenleme:
Dr a gitmişsiniz. Gerekirse yine gider tahlil test faln yaptrirsiniz. Önlem aldıktan sonra içiniz rahat olabilir bence , aşı zaten baya fayda sağlamıştır. Çok yakında hiç bir şeyiniz kalmaz Allahın izniyle :)

Dr a gitmişsiniz. Gerekirse yine gider tahlil test faln yaptrirsiniz. Önlem aldıktan sonra içiniz rahat olabilir bence , aşı zaten baya fayda sağlamıştır. Çok yakında hiç bir şeyiniz kalmaz Allahın izniyle :)
Aşıdan da yan etki gördüm bu arada. Ama tetanozun kendisi kadar korkutmuyor tabi aşı. Amin teşekkür ederim :)

İkinci ve üçüncü dozu atlamayin lütfen ...
Birinciyi yaptırdık kurtulduk değil yani
İkinci dozu tam bir ay sonra yaptırın

Üçüncü dozu da 2.dozdan 6 ay sonrasında

Dördüncü doz tercihinize kalmış

Ay doktor bana ikinci ve üçüncü doz demedi ama :KK43:
Demezler canım
Çoğu şeyi sen takip etmek zorundasın
Sağlık bakanlığı veya istasyonasm den bakabilirsin
Eşime Aralık'ta tetanoz yaptırdık tel örgüler paslı olduğu için kolunu ufak ufak cizdirince huylanmistik
Bizim sağlık ocağı diğerlerine göre ilgili bir sağlık ocağı
Elimize aşı kartını verdiler
Bilgilendirdiler de hep

Demezler canım
Çoğu şeyi sen takip etmek zorundasın
Sağlık bakanlığı veya istasyonasm den bakabilirsin
Eşime Aralık'ta tetanoz yaptırdık tel örgüler paslı olduğu için kolunu ufak ufak cizdirince huylanmistik
Bizim sağlık ocağı diğerlerine göre ilgili bir sağlık ocağı
Elimize aşı kartını verdiler
Bilgilendirdiler de hep
Bana da verdiler aşı kartı ama ikinci doz kısmına falan tarih yazmamışlar. Özel bir hastanede yaptırmıştım ama tatildeyim. İstanbul'a dönünce aynı hastaneye gitsem yaparlar mı sizce?

Back