Lise Yorum ve Soruları Psikoloji için?

meyveliturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
60
24
Seneye bende YGS'ye hazırlanacağım.Bir tm öğrencisi olarak hedefim ODTÜ,Boğaziçi gibi üniversitelerde psikoloji bölümünü kazanmak.Bu konuda kendime güvenim var.Ancak kaç net yapmam lazım ya da ilk kaça girmem lazım bilemiyorum.Bilgisi,fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

Google'dan bakabilirsiniz sıralamalara. Her okulun belirli bir sıralaması var. Sınavların zorluk derecesi her sene değişiyor bu yüzden de yapmanız gereken kesin bir net yok. Başarılar, bol şans.

Ben oldum ,darısı başına bakalım canım üniversite basarı sırası,puanlama ve netlerıne google uzerınden bakabılırsın.

Netten bakarsın sıralamalara, iddialı bölümler başarılar dilerim umarım istediğini kazanırsın

Sıralamalara googledan bakabilirsin aynen :) Sana tavsiyem ama ygsyi o kadar onemseme.Hic onemseme demiyorum tabiki calis ama ygsye kadar full ygs kasacam diye ugrasma.Onceligin lys olsun.Ygsye girdikten sonra ygs yalan tek gercek lys diyorsun :) Biraz sans isi ve psikolojik bir sinav ygs. Rahat olan yapiyor cidden.

ODTÜ psikoloji Sıralaması 4300. Ben de pdr veya psikoloji istiyordum, 2008 de 12 bin sıralamayla Ankara'da hiç bir pdr ve psikolojiye giremedim.
4300 için çok iyi kasman lazım. Ama ODTÜ psikoloji istiyorsan taban puanlar ve sıralamalar hakkında az buçuk fikrin olması gerekirdi. ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…