- 23 Nisan 2019
- 53
- 25
- 18
- 28
- Konu Sahibi Piksel pikasso
-
En. İyi kuzenim var kisti var ama 3 çocuğu varPsikoloji kesinlikle çok etkili. Kendimden biliyorum. Bi çok pko şu olup kolaylıkla hamile kalan var. Hormon yakınınızı yaptırın doktorunuza güvenin ve olumlu düşünün.
Ah canım sağol Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinben bunu yazdım ama bendede bu ara iştahsızlık aldı başını gitti 2 saniyelik baş dönmem var halsizlik var böyle sersem gibiyimBen varim canim. Benim adetim hic duzenli gelmedi hep 35 gunu gecti. Cok agrili. Ilk zamanlar gec de olsa ayda 1 olurdum. Zamanla bunlarda gecikmeler basladi. 40 gunleri gormeye basladim. Hatta yilin son ayi hic olmazdm yilda bi iki ay olmamaya basladimm.Sonra bi donem kilo aldm 3 ay regl olmadim. Bi kac defa ara lekelenme yasadim. Pko denildi. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Birakinca 2 ay sonra yeniden duzensizlikler basladi.. evlendim daha fazla gecikmeler oldu. Hic korunmadik biz bende pko diye hep bi korku vardi. Olmadikca hep kendime iste zor olacak demekki demeye basladim..6 ay icinde hamile kaldim ama. Cok dusunmediigm hatta hic ihtimal vermedigim bi ayda o nedenle psikoloji cok etkiliyo kesinlikle
Nasıl anladın hamile oldugunuBen varim canim. Benim adetim hic duzenli gelmedi hep 35 gunu gecti. Cok agrili. Ilk zamanlar gec de olsa ayda 1 olurdum. Zamanla bunlarda gecikmeler basladi. 40 gunleri gormeye basladim. Hatta yilin son ayi hic olmazdm yilda bi iki ay olmamaya basladimm.Sonra bi donem kilo aldm 3 ay regl olmadim. Bi kac defa ara lekelenme yasadim. Pko denildi. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Birakinca 2 ay sonra yeniden duzensizlikler basladi.. evlendim daha fazla gecikmeler oldu. Hic korunmadik biz bende pko diye hep bi korku vardi. Olmadikca hep kendime iste zor olacak demekki demeye basladim..6 ay icinde hamile kaldim ama. Cok dusunmediigm hatta hic ihtimal vermedigim bi ayda o nedenle psikoloji cok etkiliyo kesinlikle
Nasıl anladın hamile oldugunu
Hayırlı olsun canım valla ben kafamı boşaltmaya çalışıyorum temizlik le kendimle ugrasiyorum inşallah uzun süre kafamı dagitabilirimBen hormonlari duzenlesin diye hayit kullandim. O ay 32. Gunde regl oldum. Diger ay da devam ettim 30 32 gunlerde adet agrisi gibi agrilar yasadim. Oncesi gogus sisligi oldu belirti var ama regl olamiyorum.
32 gun beklentisinin uzerinden 10 gun gecti.. mide bulantim artti ve sabah bulantisi yasadim esimde suphelenmisti o test aldi ve cikti direk ki zaten Ben ilk muayenede keseyi falan gordm degerim cok yuksek ckti gec ogrendigim icin :)
Hayırlı olsun canım valla ben kafamı boşaltmaya çalışıyorum temizlik le kendimle ugrasiyorum inşallah uzun süre kafamı dagitabilirim
Amin canım ya inşallah kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinKafadan atmak cok zor ozellikle bebek isteyen biri icin hep diyodum ya istyorum sonucta hamile kalmayi bu kadar isterken nasil kafadan aticam diye. Tabi benim esinde sorun oldugunu soylediler yanlis test sonucuyla tup bebekten galan bahsettiler direk bende o an dedm ki tamam zorlu bi yol olacak hemen olmayacak falan o nedenle nasil olsa olmayacak moduyla oldu beraberlikler. Kafamdan bebek fikrini cikarmis oldum ve minikim gelmis haberim yokmusinsallah sanada unutmani biseyler vesile olur o an ve hemencik olur♥
Amin canım ya inşallah kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Slm cnm bende pco var ben kücüklüğümden beri var bekarlıgımdan beri adet görmezdim evlendim 1 sene içinde 1 kere oluyordum Dr hiç bulamadım adam akıllı bir Dr çıkmadı karşima sonra tayınımı İzmire cıktı buraya geldım dçbir Dr gittim o bana ilaç verdi snra 2016 dan beri Hıc aksamadı gerci bu ay 14 gün gecti ama gene oldum tüm degerlerm düzeldi dıyecegm su kı ıyı Dr ıyı bır tedaviyle herşey olur cnm ben simdi özelde tedavi ı görüyorum cok memnunum pcos hamile kalmaya engel değil sadece duzgun bir tedavi ve sabır gerektirir kusura bakma cnm uzun olduMrb arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim bekarken yumurtalık tembelliğim vardı tedavi oldum adetim düzene girdi evlendim yine ara ara düzensizlik yaşadım ve ben evlendigimden beri kendimi hani kolay hamile kalırım diyodum tabi olmadı eesimlede bu konuyu konuşmadık hiç bir ay öncesine işte artık çocuğumuz olsun dedik ben bı muayene için Dr gittim ve dr um polikistik over im olduğunu söyledi yumurtalık yavaş çalışıyor dedi zaten adetim bir iki gün lekenme şeklinde başlıyordu neyse ben şok oldum hiç beklemiyordum peki dedim kist hamile kalmama engel mi ciddi bişey mi diye üstüne basa basa sordum hayır şuan bı engel görmüyorum dedi ama benim ilk yumurtalık tembelliği teşhisin den beri killanmam vardı ve hem bunun hemde kistin önüne geçmek için diaformin diye bı ilaç kullanmami istedi ilacı kullanıyorum yumurtlama günümü bilmiyorum akıntı takip ettim genelde akıntım oluyor bulmam çok zor yine dr la bakılacak galiba ve kan sayımı testinde testesteron hormonu olması gerekenin yani en son 0.450 olması gerekirken benim 0. 580 çıktı Dr ilacın buna da faydası olacağını söyledi ve üç ay ilaç kullanımı sonrası çocuk içinde yapabilecegimiz bişey var mı diye bakalım dedi ama benim içimde şimdi öyle bişey olustu kolayca çocuğum olmaz illa ugrasiccam diye ve sürekli arastirmaktan hikayeler okumaktan mahvoldum aynı problem ablamdada var ama onun adeti olmuyor ve kisti son evrede ondan da çok etkileniyorum onun olmadi benimde olmaz diye napicam bana biseyler söyleyin benim gibi saaglik geçmişi olup çocuk sahibi olanlar varsa lütfen yazsinlar
Ne demek canım Dr da önemli dediğin gibi Dr umursamazlara denk geliyoruz kafasına göre ilaç veriyor bide ben doğal olusmasindan yanayım yani ne kadar az ilaç kullanicaksam o kadar iyi ilc içmeyi asla sevemiyorumSlm cnm bende pco var ben kücüklüğümden beri var bekarlıgımdan beri adet görmezdim evlendim 1 sene içinde 1 kere oluyordum Dr hiç bulamadım adam akıllı bir Dr çıkmadı karşima sonra tayınımı İzmire cıktı buraya geldım dçbir Dr gittim o bana ilaç verdi snra 2016 dan beri Hıc aksamadı gerci bu ay 14 gün gecti ama gene oldum tüm degerlerm düzeldi dıyecegm su kı ıyı Dr ıyı bır tedaviyle herşey olur cnm ben simdi özelde tedavi ı görüyorum cok memnunum pcos hamile kalmaya engel değil sadece duzgun bir tedavi ve sabır gerektirir kusura bakma cnm uzun oldu
Maşallah bende 24 yaşındayım bir buçuk yıllık oldum26 yasindayim 8 aylik evliyim canim:)
Aynen bende Hıc sevmem ilaç ama Dr artık ne verırse kullancam bebegım için zaten suan tek folık asıt kullanıyorumNe demek canım Dr da önemli dediğin gibi Dr umursamazlara denk geliyoruz kafasına göre ilaç veriyor bide ben doğal olusmasindan yanayım yani ne kadar az ilaç kullanicaksam o kadar iyi ilc içmeyi asla sevemiyorum
Folikasit önemliymiş ama onu mecbur kullanmak gerekAynen bende Hıc sevmem ilaç ama Dr artık ne verırse kullancam bebegım için zaten suan tek folık asıt kullanıyorum
Aynen kuzum sen kullanıyor musunFolikasit önemliymiş ama onu mecbur kullanmak gerek
Yok bana vermedi ki zaten hamile değilim gebeliğe hazırlık döneminde de kan sayımında eksikse veriliyormuş diye biliyorum doğrumu yanlış mı bilmiyorumAynen kuzum sen kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?