- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Merhaba arkadaşım kesinlikle psikiyatrise gitmelisin.Bana soracak olursan zaten en başında psikiyatrise gitmen o gerek duyarsa seni psikologa gondermesi gerekirdi.Psikiyatrise gitmekten ve ilaç kullanmaktan çekinme.Boşu boşuna kendime acı çektirmişim diyeceksin.Nasıl dahiliye doktoruna gidiyorsun bu da bedensel bir rahatsızlık olabilir.Tek tavsiyem gidecegin psikiyatris tecrübeli hisleriyle hareket eden birisi olsun.Merhabalar yine ben evet basliktanda gordugunuz gibi psikologum benle bas edemedi olayi ozetlemek gerekirse psikologumla aramda 4 saat var yani farkli sehirlerdeyiz ve her kafama estigimde gidemiyorum yanina bu yuzden mesaj yoluyla surekli durumumu soruyorum en son dun mesaj atmistim ne kadar bas edemediyse mesaji aynen suydu Canım merhaba, bir an önce bir psikiyatri uzmanına gitmelisin acilen" yani noldu bilemiyorum benle ugrasmak istemedi heralde ama kafama da takiyo olabilirim zaten hep sorunlu bir cocuktum ve sorunlu cocukluk gecirdim bir de bir sey sormak istiyorum ara sira kulagima tanidigim insanlarin sesi geliyo ama yanimda degiller bu neden olur? Ayrica gercekten dedigi gibi psikiyatrise gideyimmi umarim okursunuz
haklisiniz zaten umursamayan bir tipGittiğiniz psikolog ozel ise neden uğraşmak istemedi parası ile değil mi? Zaten 4 saat de az değilmis. Bence başka bir psikolog bulun.
Bence de bir şeye kızmış da sana patlıyor gibi arkadasoncelikle ben sinirlarimi gayet iyi bilirim bu bir ikincisi kadin kendi dedi bana sorun olunca yaz diye olayi tamamen bilmeden atip tutmazsiniz bir dahakumandapili
Mesai saatleri kavramından haberiniz yok galiba? Sizin mesaj atarak durumunuzu sormanız yanlış. Size cevap vermek zorunda değil, keza psikolojide "acil" kavramı yoktur. Takıntılarınızdan dolayı sizi psikiyatriste yönlendirmiştir.
Baş edememek ne kadar kaba bir kelime. İlk önce siz sınırlarınızı bilin.
Evet, meslektaşız, öfkeli bir şekilde yansıtmış olabilirim ama haksız değilim kesinlikle...Zihnimden geçenleri dile getirmişsiniz. Kimisi bunu öfke olarak adlandırsa da ben “yaşantım sebebiyle” cok doğru buldum. Seans dışı smslerden öyle yoruldum ve tükendim ki.... Meslektaş mıyız acabaaaaaa dedim :)
Evet, meslektaşız, öfkeli bir şekilde yansıtmış olabilirim ama haksız değilim kesinlikle...Psikolog kavramı yeni yerleşirken daha böyle şeylerle karşılaşmak normaldir belki ama, biz de insanız yahu. Sarılalım mı
derdimi anlatamadim heralde kadin kendi dedi diyorumEvet, meslektaşız, öfkeli bir şekilde yansıtmış olabilirim ama haksız değilim kesinlikle...Psikolog kavramı yeni yerleşirken daha böyle şeylerle karşılaşmak normaldir belki ama, biz de insanız yahu. Sarılalım mı
psikolog değilim amaderdimi anlatamadim heralde kadin kendi dedi diyorum
Evet bende ona kızıyorum her şeye kızarak cevap yazıyorlar utanmasalar dövecekler teşekkürler bu aradapsikolog değilim ama
Psikolog yada hiçbir meslek erbabı mesai saati dışında hizmet vermek zorunda değil. Bende mesai saati dışında bana gelen telefonların çoğunu açmıyorum. Çok rahatsız edici oluyor çünkü. Bu telefon birazda ücretsiz seans gibi oluyor çünkü.
Psikologunuz size bı durum olduğunda mesaj atmanız önermiş gayet ince bı dusunce ama siz sanki bunu biraz abartmissiniz gibi geldi. Kendinizde söylediniz sürekli durumumu soruyorum diye. Psikolojide bı anda mucizeler yaratilmaz her tedavinin bir süreci vardir. Bu işin eğitimini almış bı insan size acil bı müdahalede bulunmuyorsa demek ki ortada sandığımız kadar acil bı problem yok. Psikoloğu tanımayan kişilerinde kotuleyerek yorum yapması çok ilginç sanki iki kişi arasinda geçen her saniyeye tanık olmuşlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?