Konu sahibi Daedra'ya teşekkürler bir kişiye bile ışık tutmak çok önemliyken kim bilir kaç kişiye fikir verdi bu mesajı. Ben 3 haftadan daha fazla bir süre önce başvurdum temel psikoloji sertifikası için. Şimdi internette araştırma yaparken bu başlık çıktı karşıma epey olmuş açılalı en son Haye arkadaşımızın yaşamış olduğu talihsiz durumu okudum, üzüldüm onun için, üye oldum hemen foruma merak edenlerin, ilgilenenlerin sorularını cevaplayabilmek adına çünkü bir karışıklık, yanlış anlama durumu olmuş olabilir Hayeyle kurum arasında ben başvurduğum zaman aynı gün içinde dönüldü ertesi günü kargom elimdeydi benimle iletişime geçen görevli bayan arkadaş numarasını verdi gayet tatlı bir dille aklımdaki bütün sorularımı cevapladı. Şuanlık her şey yolunda gittiği için gönül rahatlığıyla önerebilirim. Hatta son 3 günüm ödevimi internet sitesine yükleyip sınava girmek için. Merak eden olursa 3-4 gün sonra bilgi verebilirim sonuç hakkında sizde isterseniz güvenerek başvurmuş olursunuz. Unutmayalım şu her yerde karşımıza çıkan yazıyı: Dünyanın yarısını kadınlar, diğer yarısını ise kadınların yetiştirdikleri oluşturmakta. Kendimizi geliştirmeliyiz, mesleki anlamda sertifika işimize yarar ise ne ala. Ancak cv de işinize yaramayacak olsa bile, çalışmayı düşünmeseniz bile kendi gelişiminizi sağlamış olacaksınız. İyi günler diliyorum...