- 14 Mart 2012
- 201
- 83
-
- Konu Sahibi Amphitrite35
Bi sizin ihtiyaciniza gore psikologunuzla birlikte karar vermeniz gereken bir sey. Eger ana sebep maddi olarak zorlamasiysa, psikoligunuzla konusup ucreti tekrar degerlendirebilirsiniz. Ama asil sebep anlatacak bir sey bulamamanizsa kararinizi tekrar gozden gecirin derim. Ne kadar zamandir gidiyorsunuz, ne kadar yol kat ettiniz bilmiyorum ama bu sessizlik surecinizin bir parcasi da olabilir. Bu durumda da ara vermek sekteye ugramasina sebep olabilir.
Sessiz kalmak tabikide terapinin bir parcasıdır psikolog bundan bir cok sey cıkartabilir ama konusacak birsey bulmadıgın icin susuyorsan bu tedavinin bir parcası degildir ve haftalık seans bana da fazla geldi
Maddi yönden zorlandıgını da belirt doktoruna ama ben iki haftada bir gitmenin bi sakıncasını kestiremedim buarada bende psikoloji öğrencisiyim sıkıldıkca mesaj kutumu renklendirelirsinaltı ay oldu başlayalı, bir süredir maddi olarak zorlanıyorum , konuşamadığım içinde iki haftda bir gelmem daha iyi olur diye düşündüm,çünkü çok fazla bir ilerleme yaşayamadığımı düşünüyorum, bunun nedeni psikoloğum değil kendim ne konuşmam gerktiğini bilememem, örneğin sesiz kaldığım anlarda şu anda ne düşünüyorsun diye soruyor hiçbir cevap veremiyorum. onun gözünün içine bakıyorum bana ne konuşmam gerektiği hakkında yardımcı ol der gibi :) ara vermek de istemiyorum. haftaya kararını verirsin dedi ne diyeceğimi bilmiyorum ...
aslında psikologum da öyle diyor , gayet iyi konuşuyorusun sen kendin konuşamadığını , onu bile beceremediğini söylüyorsun sadece diyor. ama ben sanki hiçbir yol kat edemediğimi düşünüyorum. her hafta gitmemin de çok bir gerekliliği olmadığını düşündüm.
Maddi yönden zorlandıgını da belirt doktoruna ama ben iki haftada bir gitmenin bi sakıncasını kestiremedim buarada bende psikoloji öğrencisiyim sıkıldıkca mesaj kutumu renklendirelirsin
Bu tarzı bana cok sacma geldi ama karar senin tabi icinde bulundugun durumu da bilmiyorum ama sonucta maddi yönden sıkıntın varmıs anlayıslı olması gerek diye düsünüyorum eşin umarım en kısa sürede iş bulurbelirttim zaten oda biliyo aslında konuştuğumuz konulardan eşimin şu sıralar işsiz olduğunu ve biraz zor zamanlar geçirdiğimizi , onlar geçene kadar bi süre böyle yapalım istedim ,ancak sebebi tam olarak bumu diye sordu eğer oysa ara verelim dedi bende hem o hemde zaten düşünüyordum çok fazla konuşamadığım için 2 haftada bir gelmenin belkide daha faydalı olabileceğini düşündüğümü söyledim ama o iki hafatada bir gelmek bir fayda sağlamaz bir verim alamayız dedi ptesi kararını verip beni ararsın dedi...
Bu tarzı bana cok sacma geldi ama karar senin tabi icinde bulundugun durumu da bilmiyorum ama sonucta maddi yönden sıkıntın varmıs anlayıslı olması gerek diye düsünüyorum eşin umarım en kısa sürede iş bulur