Psikolog önerisi

Sesevya

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
380
243
303
Merhaba hanımlar
Psikoloji başlığınada yazdım aslında ama cevap alamadım kendi içimde çözümleyemediğim ve sebebinin artık psikolojik olduğunu düşündüğüm bi kaç problemim var beni fazlasıyla yormaya başladı belkide sadece anlatıp rahatlamak istiyorum bilmiyorum İstanbulda gidip memnun kaldığınız önerebileceğiniz psikolog var mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

Benim gidip çok sevdiğim var ama henüz yolun başındayım, haliyle bir etkisini göremedim.
O yüzden isim yerine öneri vereyim; doktorsitesi sayfasına gir, şehrini ve psikolog seçeneklerini seç...hoşuna giden, kanının ısındığı insanların yorumlarını oku,sitenin cağrı merkezini ara, fiyat Sor. İçine sinenleri sosyal medyada-youtubede-internnette falan arat bakalım neymiş ne degillermis.
Sona kalani ara, randevu al:)
Ben öyle yapmıştım.
Kararından ötürü de tebrik ediyorum seni.
Keşke herkes terapi alsa

Teşekkür ederim :) belli dönemlerde olur ya acaba gitsem mi psikologa düşüncesi şu an ciddi ihtiyacım var hissediyorum dediğin gibi yapıyım umarım bulurum içime sinen birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…