Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Psikolog Şefik Bakırcı kesinlikle önerim onca psikolog gezmiş biri olarak en sonunda uyumlu beni anlayan işini çok iyi bilen birine rast geldim ve senelerdir beraber ilerliyoruz benide tek anlayan ve her dediği çıkan okadar profösyönel bi psikolog ..!İyi geceler hanımlar İstanbulda önerebileceğiniz gidip memnun kaldığınız psikolog önerisi rica ediyorum herhangi bir hastalığım yok sadece uzun zamandır beni rahatsız eden bazı durumlar var artık tek başıma işin içinden çıkamıyorum sanırım.Amacım anlatıp rahatlamak belkide yardımcı olursanız sevirim teşekkürler şimdiden
Sizi meme küçültme formundan biliyorum teşekkürler yorum için değerlendiricem mutlaka :)Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Psikolog Şefik Bakırcı kesinlikle önerim onca psikolog gezmiş biri olarak en sonunda uyumlu beni anlayan işini çok iyi bilen birine rast geldim ve senelerdir beraber ilerliyoruz benide tek anlayan ve her dediği çıkan okadar profösyönel bi psikolog ..!
Rica ederim ordan biliyosanız psikologluk korku ve takıntılarım olduğunuda biliyosunuzdur :)Sizi meme küçültme formundan biliyorum teşekkürler yorum için değerlendiricem mutlaka :)
İlaç kullanıyor musun canım? Senelerdir psikolog yardımı aldığını anladım yazdıklarından iyileşme olmadı mı hiç?Rica ederim ordan biliyosanız psikologluk korku ve takıntılarım olduğunuda biliyosunuzdur :)
Bilmezmiyim bi dönem baya takip ettim o başlığıda bende istiyodum ameliyat sonra iş değişikliği yaptım korona çıktı derken şuandada pek gözüme batmıyo rafa kaldırdım önce mental problemlerimi çözmeye odaklandım :)Rica ederim ordan biliyosanız psikologluk korku ve takıntılarım olduğunuda biliyosunuzdur :)
Oldu çok şükür olmazmı hemde çok büyük ölçüde hiç ilaç almadım kendim istemedimİlaç kullanıyor musun canım? Senelerdir psikolog yardımı aldığını anladım yazdıklarından iyileşme olmadı mı hiç?
:) ameliyat hayatda kendim için istediğim tek şeydi defalarca denedim yapamadımBilmezmiyim bi dönem baya takip ettim o başlığıda bende istiyodum ameliyat sonra iş değişikliği yaptım korona çıktı derken şuandada pek gözüme batmıyo rafa kaldırdım önce mental problemlerimi çözmeye odaklandım :)
Teşekkür ederim canım. Ben de başlayacağım tekrar inşallah Pandeminin durumuna göre. Bir de şunu merak ediyorum sürekli huzursuzluk bir şey olacakmış hissi bunlar da psikolog yardımıyla geçiyor mu gerçekten?Oldu çok şükür olmazmı hemde çok büyük ölçüde hiç ilaç almadım kendim istemedim
Gerçekten geçiyo bunların kaynağını bulup çözüyo hele bazı terapiler kuş kadar hafif oluyosun ama en önemli olan sana uyumlu seni ankayabilen işinin ehli psikolog ben çok gezdim hele çok lüks hastanenin bi psikoloğuna gittim gitmez olaydım beni daha kötü yaptı söyledikleriyle ama çok şükür sonunda buldum ve senelerdir birlikte başarıyoruz darısı sana canım inşAllahTeşekkür ederim canım. Ben de başlayacağım tekrar inşallah Pandeminin durumuna göre. Bir de şunu merak ediyorum sürekli huzursuzluk bir şey olacakmış hissi bunlar da psikolog yardımıyla geçiyor mu gerçekten?
Amin inşallah canım çok sağol.Gerçekten geçiyo bunların kaynağını bulup çözüyo hele bazı terapiler kuş kadar hafif oluyosun ama en önemli olan sana uyumlu seni ankayabilen işinin ehli psikolog ben çok gezdim hele çok lüks hastanenin bi psikoloğuna gittim gitmez olaydım beni daha kötü yaptı söyledikleriyle ama çok şükür sonunda buldum ve senelerdir birlikte başarıyoruz darısı sana canım inşAllah
Sıkma canını halledersin iyiyi düşünmeye çalış biliyorum ne desem fayda etmez ama diş çekimi 5 sn sürüyo olucak biticek anlamıycaksın bile ben şuan araştırma aşamasındayım senin doktora karar verirsem haber ederim sana:) ameliyat hayatda kendim için istediğim tek şeydi defalarca denedim yapamadımsalı günü diş çekimi yapılcak günlerdir uğraşıyoru doktorlar hastane bayaaa bi dil döktüler büyük ölçüde ikna oldum ama salı günü herşey belli olacak bu benim için çokkk ama çok büyük bi adım olacak başını ağrıtmıyım bu konuda çokkk dertliyim ben çünkü eğer gidersen şefik hocaya haberleşelim bende gelirim seans isterim o güne iyi geceler
TamamSıkma canını halledersin iyiyi düşünmeye çalış biliyorum ne desem fayda etmez ama diş çekimi 5 sn sürüyo olucak biticek anlamıycaksın bile ben şuan araştırma aşamasındayım senin doktora karar verirsem haber ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?