http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/493495-fikirlerinize-ihtiyacim-var-lutfen.html
merhaba arkadaşlar
daha önceden açtığım konunun linki yukarıda..
dün itibariyle yarın sabaha özel bi hastanenin psikologu için randevu aldım
belki yanlış biliyorum ama psikologların ilaç tedavisi yetkileri yokmuş sanırım.. sadece psikiyatriler ilaç tedavisi uygulayabiliyorlarmış.. ama onlarda çok dinlemeden hemen ilaç yazıyor dedi bi arkadaşım... nedense bende konuşarak birşeylerin düzelmeyeceğini düşünüyorum
böyle hissediyorum nedense... halbuki ilaç almakta korkutuyor beni bağımlılık yapar ya hiç bırakamazsam diye...
elbette bir kere gitmek yetmez ama devamlı da gitsem değişmez umutsuzluğum devam edecek gibi geliyor bana..
inanın yarın sabah gidicem ama şimdiden şartladım sanki kendimi
merhaba arkadaşlar
daha önceden açtığım konunun linki yukarıda..
dün itibariyle yarın sabaha özel bi hastanenin psikologu için randevu aldım
belki yanlış biliyorum ama psikologların ilaç tedavisi yetkileri yokmuş sanırım.. sadece psikiyatriler ilaç tedavisi uygulayabiliyorlarmış.. ama onlarda çok dinlemeden hemen ilaç yazıyor dedi bi arkadaşım... nedense bende konuşarak birşeylerin düzelmeyeceğini düşünüyorum
böyle hissediyorum nedense... halbuki ilaç almakta korkutuyor beni bağımlılık yapar ya hiç bırakamazsam diye...
elbette bir kere gitmek yetmez ama devamlı da gitsem değişmez umutsuzluğum devam edecek gibi geliyor bana..
inanın yarın sabah gidicem ama şimdiden şartladım sanki kendimi