- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Tamamen bitti ama bırakınca tekrar başladı. Muhakkak doktor kontrolünde bırakın yoksa başa sararsınız.İnsallah en kisa sürede atlatirsiniz terapinin iyi gelecegini dusunuyorum bir dönem psikologa gittigimde baya düşüncelerimde degisiklik saglamisti.ama iste yarim kaldigi icin tam bir düzelme olmadi.Artik ilac arti terapi uygulayacagim ben de.Takıntılarim arti biraz cekingenligim icin.İlaci kullanirken takıntılariniz da azalma mi oldu yoksa tamemen mi durdu?
İstanbuldaysan kesinlikle BakırköyBana hiç doktor tavsiye edebilicek yok mu ya
florya'da sevda danışmanlık var ben gitmiştim tamamen aynı olmasa da benzer sebeplerden. çok da memnun da kaldım.
Ben beşiktaşta rasyonel psikolojiye gitmiştim tavsiye ederim fiyatlarıda makul.florya'da sevda danışmanlık var ben gitmiştim tamamen aynı olmasa da benzer sebeplerden. çok da memnun da kaldım.
beşiktaşa yakınsan rasyonel psikoloji.Bana hiç doktor tavsiye edebilicek yok mu ya
Bakırköyde özellikle bildiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mi?İstanbuldaysan kesinlikle Bakırköy
Doktorun adını hatırlamıyorum ama 26. Poliklinik çok iyi. Sürekli orada olan bir doktor var bayan ben memnun kalmıştımBakırköyde özellikle bildiginiz önerebileceginiz iyi bir doktor var mi?
Cok tesekkürler ama ben psikiyatrist ariyorum var mi bildiginiz o civarlarda?Merhaba,
Bakırköy civarında muayenesi olan bir tanıdığım psikolog var
Beşiktaşta Psikiyatrist Murat Artıran hoca var Amerika'da psikoterapi eğitimi almış ben çok memnun kaldım. Bakırköy de Duran Çakmak hoca var onu da çok tavsiye ediyorlar.Cok tesekkürler ama ben psikiyatrist ariyorum var mi bildiginiz o civarlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?