Merhaba arkadaslar ben 20 yasindayim ve ergenligimden beri sosyal anksiyete sorunum var lise baslarindayken daha fazlaydi,ama sonra psikologa gittim ve biraz astim yani normal arkadaslarimin yanindayken cok iyiyim espriliyim ama eger ki yeni bir insanla tanisirsam farkli o zaman heyecan oluyorum arti birde sunum yapamiyorum.Cok evhamliyim ayrica herseyden kolayca heyecanlanabiliyorum,takıntımın oldugu konularda var her neyse gecen gun profesör bir psikiyatriste gittim gittigim anlattigim dakikadan itibaren gülmeye,dalga gecmeye basladi ve benim moralim cok bozuldu sonra diger sorunlarimi bile anlatamadan ilaci yazip yolladi.Birdaha oraya gitmek istemiyorum.Bana önerebileceginiz iyi bir psikiyatrist var mi kadin olsa daha iyi olur ve güler yüzlü sempatik olmasini istiyorum.İstanbul avrupa yakasında
Merhaba arkadaslar ben 20 yasindayim ve ergenligimden beri sosyal anksiyete sorunum var lise baslarindayken daha fazlaydi,ama sonra psikologa gittim ve biraz astim yani normal arkadaslarimin yanindayken cok iyiyim espriliyim ama eger ki yeni bir insanla tanisirsam farkli o zaman heyecan oluyorum arti birde sunum yapamiyorum.Cok evhamliyim ayrica herseyden kolayca heyecanlanabiliyorum,takıntımın oldugu konularda var her neyse gecen gun profesör bir psikiyatriste gittim gittigim anlattigim dakikadan itibaren gülmeye,dalga gecmeye basladi ve benim moralim cok bozuldu sonra diger sorunlarimi bile anlatamadan ilaci yazip yolladi.Birdaha oraya gitmek istemiyorum.Bana önerebileceginiz iyi bir psikiyatrist var mi kadin olsa daha iyi olur ve güler yüzlü sempatik olmasini istiyorum.İstanbul avrupa yakasında olmali,önerilerinizi bekliyorum.
Başar Akman var, Bakırköy de ofisi.
Ben gittim, sayesinde buyuk bir badireyi atlatip hizli toparlandim.
Hakkinda internet uzerinden epeyce bilgi alabilirsin, iletisimim nasil olur dersen konulari ifade edisini videolari var oralardan gorebilirsin.
Yerinde olsam o bahsettigin doktora mail atar; sayenizde daha kötüyüm, tedaviden cok hasta eden biri olarak hep hafizamda kalacaksiniz derdim