• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatrist doktor

Sen psikiyatriye gitme psikologaa git ayrıca kişisel gelişim kitapları da oku emin ol faydasını göreceksin kütüphaneye gitmekle başla ve orda kitap okurken insanlarla tanışmaya çalış
Psikologa gidiyordum ama sonra psikologum uzaga gitti,terapim yarım kaldi ben de baska psikologa gitmek istemedim.

Merhaba arkadaslar ben 20 yasindayim ve ergenligimden beri sosyal anksiyete sorunum var lise baslarindayken daha fazlaydi,ama sonra psikologa gittim ve biraz astim yani normal arkadaslarimin yanindayken cok iyiyim espriliyim ama eger ki yeni bir insanla tanisirsam farkli o zaman heyecan oluyorum arti birde sunum yapamiyorum.Cok evhamliyim ayrica herseyden kolayca heyecanlanabiliyorum,takıntımın oldugu konularda var her neyse gecen gun profesör bir psikiyatriste gittim gittigim anlattigim dakikadan itibaren gülmeye,dalga gecmeye basladi ve benim moralim cok bozuldu sonra diger sorunlarimi bile anlatamadan ilaci yazip yolladi.Birdaha oraya gitmek istemiyorum.Bana önerebileceginiz iyi bir psikiyatrist var mi kadin olsa daha iyi olur ve güler yüzlü sempatik olmasini istiyorum.İstanbul avrupa yakasında
Merhaba arkadaslar ben 20 yasindayim ve ergenligimden beri sosyal anksiyete sorunum var lise baslarindayken daha fazlaydi,ama sonra psikologa gittim ve biraz astim yani normal arkadaslarimin yanindayken cok iyiyim espriliyim ama eger ki yeni bir insanla tanisirsam farkli o zaman heyecan oluyorum arti birde sunum yapamiyorum.Cok evhamliyim ayrica herseyden kolayca heyecanlanabiliyorum,takıntımın oldugu konularda var her neyse gecen gun profesör bir psikiyatriste gittim gittigim anlattigim dakikadan itibaren gülmeye,dalga gecmeye basladi ve benim moralim cok bozuldu sonra diger sorunlarimi bile anlatamadan ilaci yazip yolladi.Birdaha oraya gitmek istemiyorum.Bana önerebileceginiz iyi bir psikiyatrist var mi kadin olsa daha iyi olur ve güler yüzlü sempatik olmasini istiyorum.İstanbul avrupa yakasında olmali,önerilerinizi bekliyorum.

Başar Akman var, Bakırköy de ofisi.

Ben gittim, sayesinde buyuk bir badireyi atlatip hizli toparlandim.

Hakkinda internet uzerinden epeyce bilgi alabilirsin, iletisimim nasil olur dersen konulari ifade edisini videolari var oralardan gorebilirsin.

Yerinde olsam o bahsettigin doktora mail atar; sayenizde daha kötüyüm, tedaviden cok hasta eden biri olarak hep hafizamda kalacaksiniz derdim

Dikkate alicam arastiricam tesekkür ederim.Olan oldu arti yapacak bir sey yok elimi cabuk tutup daha iyi bir yere gitmeye karar verdim.Muhattap olmak istemiyorum.

Psikologa gidiyordum ama sonra psikologum uzaga gitti,terapim yarım kaldi ben de baska psikologa gitmek istemedim.
Benim düşüncemi yanlış bulabilirsin ama kadın bir psikolaga git neden mi erkekler bu konularda daha rahat mesela seni anlıyor gibi gözükür ama aslında sadece eğitimden aldığı bilgileri söylüyordur kadınların empati yeteneği daha gelişmiştir...

Benim düşüncemi yanlış bulabilirsin ama kadın bir psikolaga git neden mi erkekler bu konularda daha rahat mesela seni anlıyor gibi gözükür ama aslında sadece eğitimden aldığı bilgileri söylüyordur kadınların empati yeteneği daha gelişmiştir...
Aynen ben de öyle düşündüm çok araştırdım da kadın psikiyatrist bulamadim.Daha cok psikolog oluyor o yüzden öneri istedim.

Ben Ankara'da tedavi oluyorum ama İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'daki doktorumdan daim memnunum ancak psikoloğa yönlendirip de ilacın yanında terapi al derse İstanbul'da iyi bir psikolog bulmam gerekecek. Tabii ki devlette. Asla özele bulaşmayın. Para uğruna önemli hastalığı olmayan birini bile gerçekten hasta olduğuna inandırıyorlar.

Ben Ankara'da tedavi oluyorum ama İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'daki doktorumdan daim memnunum ancak psikoloğa yönlendirip de ilacın yanında terapi al derse İstanbul'da iyi bir psikolog bulmam gerekecek. Tabii ki devlette. Asla özele bulaşmayın. Para uğruna önemli hastalığı olmayan birini bile gerçekten hasta olduğuna inandırıyorlar.
Haklısınız benim de öyle bir düşüncem var ama devlette asiri yogun oluyor ve kalabalık oluyor ondan pek istemiyorum devlet,özel de daha rahat olabilir diye,ilaclarin cok yan etkisi oluyor mu?Ne kadardir kullaniyorsunuz?

Haklısınız benim de öyle bir düşüncem var ama devlette asiri yogun oluyor ve kalabalık oluyor ondan pek istemiyorum devlet,özel de daha rahat olabilir diye,ilaclarin cok yan etkisi oluyor mu?Ne kadardir kullaniyorsunuz?
Ben 2 senedir kullanıyordum ilaçları ama aniden bıraktım ve bi takım yan etkiler ortaya çıktı şimdi tekrar geldim doktora ve hastalığın nüksetmiş bi de ilacı aniden bırakınca yan etkileri vücudun kaldıramamış dedi. Çarşamba günü yeni ilaç ve tedavi izleyecek. Takıntı hastalığım var benim. Hastalık fobim var.

Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile çalışan bir psikoloğa gitmenizi öneririm.

Ben 2 senedir kullanıyordum ilaçları ama aniden bıraktım ve bi takım yan etkiler ortaya çıktı şimdi tekrar geldim doktora ve hastalığın nüksetmiş bi de ilacı aniden bırakınca yan etkileri vücudun kaldıramamış dedi. Çarşamba günü yeni ilaç ve tedavi izleyecek. Takıntı hastalığım var benim. Hastalık fobim var.
Aynısı ben de de var ben de cok sıkıntı cekiyorum arti birde sosyal fobi ilacta hic istemiyorum ama baska türlü de tedavi olunmuyor galiba tamamen :( size de gecmis olsun.

Aynısı ben de de var ben de cok sıkıntı cekiyorum arti birde sosyal fobi ilacta hic istemiyorum ama baska türlü de tedavi olunmuyor galiba tamamen :KK43: size de gecmis olsun.

İlaçla da tamamen tedavi olunuyor mu bilmiyorum ben hastalığımın ne olduğunu yeni öğrendim 2 sene ne olduğunu bilmeden ilaç kullandım.

İlaçla da tamamen tedavi olunuyor mu bilmiyorum ben hastalığımın ne olduğunu yeni öğrendim 2 sene ne olduğunu bilmeden ilaç kullandım.
Hmm anladim ama bilgim kadariyla ilac baya tedavi sagliyormus ozellikle takıntı da terapiyle de tekrarlanması engelleniyor,siz ilaci kullanırken herhangi rahatsız edici bir yan etkisi olmadi degil mi bu arada hangi ilaci kullaniyordunuz siz gittigim doktor bana paxil verdi de 20 mg olani ben doktor degistiricem diye almadim.

Hmm anladim ama bilgim kadariyla ilac baya tedavi sagliyormus ozellikle takıntı da terapiyle de tekrarlanması engelleniyor,siz ilaci kullanırken herhangi rahatsız edici bir yan etkisi olmadi degil mi bu arada hangi ilaci kullaniyordunuz siz gittigim doktor bana paxil verdi de 20 mg olani ben doktor degistiricem diye almadim.

İlaçları içerken herhangi bir yan etki yaşamadım. Bırakırken çok zorlandım sadece. Nitekim erken bırakmışım hastalığım tekrar başladı. Ben rexapin 2,5 ve paxera 20 kullanıyordum. Size yazılan ilaçla aynısı oluyor bu. Ben kullanırken memnundum ama hem bırakması zor hemde tedavi edici özelliğinin çok düşük olduğunu düşünüyorum çünkü 2 sene kullandım yine de tedavi etmedi beni. İlaç kullandım ama terapi vermedi. Ama Çarşamba günü yeni ilaç tedavisinde sanırım terapi de gerekecek. Tam anlamıyla kurtulur muyum bilmiyorum

İlaçları içerken herhangi bir yan etki yaşamadım. Bırakırken çok zorlandım sadece. Nitekim erken bırakmışım hastalığım tekrar başladı. Ben rexapin 2,5 ve paxera 20 kullanıyordum. Size yazılan ilaçla aynısı oluyor bu. Ben kullanırken memnundum ama hem bırakması zor hemde tedavi edici özelliğinin çok düşük olduğunu düşünüyorum çünkü 2 sene kullandım yine de tedavi etmedi beni. İlaç kullandım ama terapi vermedi. Ama Çarşamba günü yeni ilaç tedavisinde sanırım terapi de gerekecek. Tam anlamıyla kurtulur muyum bilmiyorum
İnsallah en kisa sürede atlatirsiniz terapinin iyi gelecegini dusunuyorum bir dönem psikologa gittigimde baya düşüncelerimde degisiklik saglamisti.ama iste yarim kaldigi icin tam bir düzelme olmadi.Artik ilac arti terapi uygulayacagim ben de.Takıntılarim arti biraz cekingenligim icin.İlaci kullanirken takıntılariniz da azalma mi oldu yoksa tamemen mi durdu?

Back