Psikiyatrist doktor

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Merhaba arkadaslar ben 20 yasindayim ve ergenligimden beri sosyal anksiyete sorunum var lise baslarindayken daha fazlaydi,ama sonra psikologa gittim ve biraz astim yani normal arkadaslarimin yanindayken cok iyiyim espriliyim ama eger ki yeni bir insanla tanisirsam farkli o zaman heyecan oluyorum arti birde sunum yapamiyorum.Cok evhamliyim ayrica herseyden kolayca heyecanlanabiliyorum,takıntımın oldugu konularda var her neyse gecen gun profesör bir psikiyatriste gittim gittigim anlattigim dakikadan itibaren gülmeye,dalga gecmeye basladi ve benim moralim cok bozuldu sonra diger sorunlarimi bile anlatamadan ilaci yazip yolladi.Birdaha oraya gitmek istemiyorum.Bana önerebileceginiz iyi bir psikiyatrist var mi kadin olsa daha iyi olur ve güler yüzlü sempatik olmasini istiyorum.İstanbul avrupa yakasında olmali,önerilerinizi bekliyorum.

florya'da sevda danışmanlık var ben gitmiştim tamamen aynı olmasa da benzer sebeplerden. çok da memnun da kaldım.

babam ödedi hep. yani ben geçen yıl gittim değişmiş olabilir. bi arayın isterseniz.

Profesör mu? Sosyal anksiyete önemli bir sorundur dalga geçmek nedir ya neyse bunu aşmak için sen çabalamalısın insanlarla tanışmaya çalış mesela ....

Buyuk ihtimal sorununuzu cok basit buldu ondan oyle davrandi.

Heyecanlanmak toplum onunde sunum yapamamak cokta buyuk bir sorun degil. Internetten kisisel gelisim makaleleri okuyarak bile asilacak bir durum. Sizin bu durumun farkinda olup cozum aramaniz bile normal bir birey oldugunuzu kanitlar.

Psikiyatri yerine psikologa gitmenizi oneririm.

Zira psikiyatristler cok daha agir vakalarla ilgileniyorlar sorununuz adama cok basit gelmis kisacasi.

Aynen onu da düsündüm ama bazı takıntı sorunlarim da oldugu icin ilac gerekiyor diye düşündüm onlari anlatamadim hemen cikardigi icin yoksa diger sorun terapiyle de asilabiliyor diye biliyorum.

Sen psikiyatriye gitme psikologaa git ayrıca kişisel gelişim kitapları da oku emin ol faydasını göreceksin kütüphaneye gitmekle başla ve orda kitap okurken insanlarla tanışmaya çalış

Bendede sosyal fobi var ve size normal gelen şeyler de benim kalbim yerinden fırlayacakmış gibi atıyor. Benim konuşmada sorunum yok ama bişey verirken ellerim titriyor. Buda insanlar da yanlış intiba uyandırmama sebep oluyor. Hiçbir rahatsızlık hafife alınamaz.

Profesör mu? Sosyal anksiyete önemli bir sorundur dalga geçmek nedir ya neyse bunu aşmak için sen çabalamalısın insanlarla tanışmaya çalış mesela ....
Ya calisiyorum ama böyle mesela arkadasim kendi arkadasiyla tanistirmaya getirdigi zaman yabanci bir insana karsi heyecanlaniyorum kaliyorum oyle.

Bir de diyor ki senin gibi sorunu olan cok insan geliyor e madem öyle niye gülüyor anlamadim yok iste bu eziklik zavallilik falan dedi cok kötü oldum.
öyle bir şey dediğine inanmadım . bana özelden doktorun adını yazar mısın ? merak ettim tanıyor olabilirim . konuşmak istedim kendisiyle. hem sizin şikayetinizi de iletmiş olurum. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…