Psikiyatrik Yardım

Melamet hirkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
1
0
31
Merhaba, biz 5 kardeşiz, ben 2.yim. babam takıntılı ve sinirli 1 ve kendini mükemmel gören 1 insan,annem ise tam tersi gayet mütevazi ve çocuklarına değer 1 anne. Babam küçüklüğümüzden beridirailesine deger vermeyen 1i, ama dışarıya hos sohbet güler yüzlü. Anneme bize küser bazen günlerce tek kelime bile etmez bizle yemeklerde vs. Ben çoğunlukla annemi ezmeye çalıştığı için savunurum ve tartışırim kavga ederim. Bize hep en ufak 1 hatamızda sözlü şiddet uygular, hakaret eder. Geleneksel yetişmiş 1 aile çocuğu dedem 2 kez evlenmiş ve babam ve ailesi ile ilgilenmemis 1 adam. Babama en son psikiyatriste gitmesi gerektiğini ve biz evdekilerin de psikolojisini bozduğunu söyledim 1 hafta evvel ağlayarak. Ama durum değişmedi hâlâ kimseyle konuşmuyor mahkeme duvari gibi. Ben alıştım tip Fakültesini kazandm ama net bilgilerim yok ilaclar vs ile ilgili, konusmakla çözülmüyor ve doktora gitmeyi kabul etmiyor daha dogrusu kendini hatali bile görmüyor, küçük 1 kasabada yaşıyoruz,dogu Anadoluda. 2 küçük kardeşim var lisede okuyan. Onlara üzüldüğüm için 1 hemşire babama ilac vermemi tavsiye etti, ama neyi nasil yapacağımı bilmiyorum, bu etik olmasa bile annemin ve kardeşlerim ruh sağlığı için artik elzem çünkü başka cozum yolu kapalı. Ne yapabilirim, bunu tecrübe eden var mı ilac vs hakkinda bilgisi olan ?

X