merhaba, bu konu ile ilgili bilgi edinmem gerekiyor, kırk yaşında abim için, senelerdir okb tedavisi görüyor ama düzelme olmadı ve bu durum iş ve özel yaşamını aşırı derecede olumsuz etkiliyor, aşırı derecede sinirli ayrıca ben paranoid kişilik bozukluğu da olduğu kanaatindeyim dünyada kendi dışında her fikrin , herkesin her yaptığının yanlış olduğunu düşünüyor, ama kendi her zaman her konuda doğru yapmıştır .Ülkeler arası savaş bile çıkarmış olsa asla suç onun değildir, onun yaptığı mutlaka mantıklıdır suç her zaman her durumda karşısındaki kişi ya da kişilerindir.
Çok yakın olmasa da sülalemizde de deli diye addedilen kişilerin olduğunu düşününce durumun da gittikçe daha da kötüleştiğini görünce bir de birşeyler yapmak istiyorum
Bu durumda çok uzun çalışabileceğini düşünmüyorum , ya kendi başını ya da başka birinin başını derde sokacak ciddi ölçüde birgün muhtemelen, trafiğe her çıktığında bile kavganın eşiğinden dönüyor.O nedenle psikaytrik bozukluğu nedeniyle %60.ın üzerinde rapor alınabildiği takdirde malulen emekli olunabileceğini duyudm ama henüz konu ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum.
Bu nedenle konu ile ilgili en ufak bir bilgi bile çok işime yarayacak, şimdiden teşekkürler.
Yanlış yere açmamışımdır umarım.
Çok yakın olmasa da sülalemizde de deli diye addedilen kişilerin olduğunu düşününce durumun da gittikçe daha da kötüleştiğini görünce bir de birşeyler yapmak istiyorum
Bu durumda çok uzun çalışabileceğini düşünmüyorum , ya kendi başını ya da başka birinin başını derde sokacak ciddi ölçüde birgün muhtemelen, trafiğe her çıktığında bile kavganın eşiğinden dönüyor.O nedenle psikaytrik bozukluğu nedeniyle %60.ın üzerinde rapor alınabildiği takdirde malulen emekli olunabileceğini duyudm ama henüz konu ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum.
Bu nedenle konu ile ilgili en ufak bir bilgi bile çok işime yarayacak, şimdiden teşekkürler.
Yanlış yere açmamışımdır umarım.