Teşekkür ederim :)Ben seneler önce hocama sormuştum, özellikle polis, asker gibi kişilerin bu sebepten kullanmaktan kaçındığını söylemişti ama görünüyor mu hiç bilmiyorum. Benim de antidepresan tecrübem oldu ama bi yerde var mı bilmiyorum şu an inanın ki.
Psikiyatrist olarak yine hocamı önereceğim ama seansları çok yüksek olabilir, Ahmet Ertan Tezcan. Aynı zamanda Nurhan Fıstıkcı da iyidir o daha uygun olabilir. İkisi de aslında terapi yapıyor ekstra bir terapist ihtiyacı kalkmış olur aslında ama seneler önce seansı 600'dü Ahmet hocanın, şu an belki çok daha fazladır.
Yine de örneklemem gerekirse 0 deneyimli halimle sene 2018'de benim seansımı 200 olarak ayarlamıştı çalışmak için konuştuğum bir yer. 2018'in 200'ü şu anın cidden 500'ü falandır herhalde. Deneyimsiz birine bile bu kadar biçiyorlarsa deneyimli birilerine çok daha fazla olması normal, biraz göze almak gerekiyor.
Aynı zamanda terapi yapmaları süpermiş.Yani tekrar psikoloğa gitmeye gerek kalmıyor o zaman?Teşekkür ederim :)
Polis veya asker olmak gibi bir planınız yoksa sorun olmaz.
Yok hayır, psikoterapist de oldukları için ekstra bi psikolog / terapist sürecine gerek kalmaz. Nurhan hoca terapist ama Ahmet Hoca'dan emin olamadım şu an seanslarına anlatıyordu ama olmayabilir deAynı zamanda terapi yapmaları süpermiş.Yani tekrar psikoloğa gitmeye gerek kalmıyor o zaman?
Bir de antidepresan tecrübeniz olduğu için merak ediyorum.Kilo alımı yan etkisi yaptı mı?Yok hayır, psikoterapist de oldukları için ekstra bi psikolog / terapist sürecine gerek kalmaz. Nurhan hoca terapist ama Ahmet Hoca'dan emin olamadım şu an seanslarına anlatıyordu ama olmayabilir deBi araştırayım
Yok hayır yapmadı bende 3 antidepresan değiştirmiştim. İştah açılması yapıyor bazıları ama orada da biraz fark edip dizginlemek gerekiyor yoksa alıp başını gidiyor maalesef.Bir de antidepresan tecrübeniz olduğu için merak ediyorum.Kilo alımı yan etkisi yaptı mı?
Hayır olmazHayır .Diş hekimiyim.Özel sektörde çalışıyorum.Sizce sorun olur mu?
Size özelden birkaç şey sormak istiyorum ama yazamıyorum.Siz ne için kullanmıştınız?Yok hayır yapmadı bende 3 antidepresan değiştirmiştim. İştah açılması yapıyor bazıları ama orada da biraz fark edip dizginlemek gerekiyor yoksa alıp başını gidiyor maalesef.
Görünüyor en son gittiğim özel psikiyatri uzmanına e nabıza düşmüştü. Hasta kaydını sisteme almayan bir yerle görüşmeniz lazım
Daha önceden anladığım kadarıyla SGK anlaşması yoktu ve devlet sistemine düşmüyordu ama son seansımda verdiği reçete e nabıza düşmüştü. Muayene olmadan önce konuşup sisteme yansımadan işlem yapıp yapmadıklarını sorarsınız ama nihayetinde bazı ilaçları yazdırmadan eczaneden alamazsınız yada çok pahalıya gelir maddi durumunuzu bilmiyorum tabi amaÖyle mi ..Sisteme düşürmeyecek şekilde anlaşan var mıdır ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?