KIRDIYSAM AFFET
sessizliğim ürkütür beni,tıpkı hayallerim gibi... sessizlik derin,sessizlik acı...hayaller derin,hayaller acı...
bazı aşklar vardır bedel ister kendine,ödedim...
bazı hayaller vardır acıtır;acıdım.. !
yıllar vardır;geçsin...
kaybettiklerim ?
önemli değil !
ömrümün en güzel yılları mı ? kaybettiklerime değer...değer...
öğretikleri vardır,öğrendim...büyütür;büyüdüm...
bazı aşklar vardır; yokluklara gebedir... yarası vardır,derindir... ama ne zamanı vardır ne uykusu...ne yemeği vardır ne suyu... zorluğu vardır;en zorundan... çoktur hatası !
bazı aşklar vardır;kimsesiz bırakır insanı...ıssız bırakır...yalnızbırakır...sessiz bırakır...dilsiz bırakır...
bazı aşklar vardır;cümlesiz bırakır !
bazı aşklar vardır; güçlü kılar insanı...sanarsın ki;dağı taşı delebileceksin ! güçsüzlüğünü yüzüne vurur sonra o aşk; anlarsın ki kaleminle kağıt karalamaya bile taakatin yok...
bazı aşklar vardır; acımasız !
bazı aşklar vardır;suçlar...
sessizliğim de aşktan sebep,ıssızlığım da...
kırdıysam affet...
sessizliğim ürkütür beni,tıpkı hayallerim gibi... sessizlik derin,sessizlik acı...hayaller derin,hayaller acı...
bazı aşklar vardır bedel ister kendine,ödedim...
bazı hayaller vardır acıtır;acıdım.. !
yıllar vardır;geçsin...
kaybettiklerim ?
önemli değil !
ömrümün en güzel yılları mı ? kaybettiklerime değer...değer...
öğretikleri vardır,öğrendim...büyütür;büyüdüm...
bazı aşklar vardır; yokluklara gebedir... yarası vardır,derindir... ama ne zamanı vardır ne uykusu...ne yemeği vardır ne suyu... zorluğu vardır;en zorundan... çoktur hatası !
bazı aşklar vardır;kimsesiz bırakır insanı...ıssız bırakır...yalnızbırakır...sessiz bırakır...dilsiz bırakır...
bazı aşklar vardır;cümlesiz bırakır !
bazı aşklar vardır; güçlü kılar insanı...sanarsın ki;dağı taşı delebileceksin ! güçsüzlüğünü yüzüne vurur sonra o aşk; anlarsın ki kaleminle kağıt karalamaya bile taakatin yok...
bazı aşklar vardır; acımasız !
bazı aşklar vardır;suçlar...
sessizliğim de aşktan sebep,ıssızlığım da...
kırdıysam affet...