Bende aynı dertten muzdaribim şuan nasılsınız?Benim yıllardır var çaresini bulamadımmm
Tam olarak ne oluyor ki?Ben 1haftadir yaşıyorum ve inanın psikolojim çok bozuldu.esim covid nedeni ile hastaneye yatti ve ağır stres altındayım acaba bu sebepten mi gelişti bilmiyorum doktorumu aradım antidepresan yazarız dedi bende bugün tanıdık doktor bir arkadasa en hafif olan bir antidepsyon ilacı yaz dedim cipralex yazmış bugün ilk günüm ama bir faydası olmadi henüz.lutfen bu konu ile ilgili bişey bilen bu durumu atlatan ve yaşayan biri varsa yazsın iyi geceler
Aynı soru. Bende var 10 gündür...antidepresan kullanıyorum 3 gündür ama şuana kadar bişey değişmedi 10 günden sonra etkili olur dedi doktorum sizde nasıl durum gectimiBende aynı dertten muzdaribim şuan nasılsınız?
Kimse açıklama yapmamis sorulara merak ettim bendeAhaha bu ne be kafayı millet sıkıntıdan
Bnde durum aynı siz nasılsınızBen 1haftadir yaşıyorum ve inanın psikolojim çok bozuldu.esim covid nedeni ile hastaneye yatti ve ağır stres altındayım acaba bu sebepten mi gelişti bilmiyorum doktorumu aradım antidepresan yazarız dedi bende bugün tanıdık doktor bir arkadasa en hafif olan bir antidepsyon ilacı yaz dedim cipralex yazmış bugün ilk günüm ama bir faydası olmadi henüz.lutfen bu konu ile ilgili bişey bilen bu durumu atlatan ve yaşayan biri varsa yazsın iyi geceler
İyileştiniz mi şikayetleriniz nedirBende aynı dertten muzdaribim şuan nasılsınız?
Malesefİyileştiniz mi şikayetleriniz nedir