Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerede yaptırdınız acaba?Ben yaptırdım.ekim.ve Kasım aylarında bir işe yaramadı
Hrs Hastanesi Ankaranerede yaptırdınız acaba?
Yaşınız kaç acaba genç yaştakiler için fayda edebilir deniyor hep ama bir çok kişi etkili bir fayda görememişBen yaptırdım.ekim.ve Kasım aylarında bir işe yaramadı
teşekkür ederimHrs Hastanesi Ankara
Yaşım 42 ama daha önce kullandığım macun bile daha etkili olmuştu yumurta konusundaYaşınız kaç acaba genç yaştakiler için fayda edebilir deniyor hep ama bir çok kişi etkili bir fayda görememiş
İnsaAllah görürüzteşekkür ederim
ne kadar oldu acaba yaptıralı?
bazı kişilerde 6 ay sonra bile sonuç alınabiliyormuş
bence sıkmayın canınızı
Ben yeni yaptırdım aslında umudum var ama bilemiyorum tabi zamanlamı gösteriyor etki olursa
[/QUOTE
Prp den sonra yumurta kontrolu yaptırdınız mi?İnsaAllah siz faydasını görürsünüz
Benimde kullandığım bir macun var normalde ilaçsız adet göremeyen ben bu sayede en azından onu görüyorum ama tedavide kaç yumurta oluşacak bilmiyorumYaşım 42 ama daha önce kullandığım macun bile daha etkili olmuştu yumurta konusunda
İnsaAllah kaliteli güzel yumurtalariniz olurBenimde kullandığım bir macun var normalde ilaçsız adet göremeyen ben bu sayede en azından onu görüyorum ama tedavide kaç yumurta oluşacak bilmiyorum
Prb bende yaptıracağım nasıl yapılıyor ağrı sızı oluyor mu acaba ...Ben yeni yaptırdım aslında umudum var ama bilemiyorum tabi zamanlamı gösteriyor etki olursa
Anestezi altında yapılıyor zaten işlem esnasında değil ama yaptırdım gün biraz adet ağrısı gibi ağrı hissettimPrb bende yaptıracağım nasıl yapılıyor ağrı sızı oluyor mu acaba ...
Önce benden kan aldılar onu işlemden geçirdiler sonra zaten anestezi yapıldı kendime geldiğimde işlem bitmişti hiç bişey hissetmedimPrb bende yaptıracağım nasıl yapılıyor ağrı sızı oluyor mu acaba ...
Çok teşekkürler...Önce benden kan aldılar onu işlemden geçirdiler sonra zaten anestezi yapıldı kendime geldiğimde işlem bitmişti hiç bişey hissetmedim
Iyi zorlugu yok o zaman cok teşekkür ederim .. inşallah faydasını görürsünüz ...illaki bir faydası olur diye düşünüyorum ben ...Anestezi altında yapılıyor zaten işlem esnasında değil ama yaptırdım gün biraz adet ağrısı gibi ağrı hissettim
İnşallah bende olumsuz çok yorum okudum ama çok büyük beklentim olmasada mutlaka bi faydası olur diye düşünüyorum siz yaptıracakmısınızÇok teşekkürler...
Iyi zorlugu yok o zaman cok teşekkür ederim .. inşallah faydasını görürsünüz ...illaki bir faydası olur diye düşünüyorum ben ...
ne macunu kullandiniz paylasabilir misiniz ☺Yaşım 42 ama daha önce kullandığım macun bile daha etkili olmuştu yumurta konusunda
Clife kullandım FSH im düştü 3 yumurtam oluşmuştu ama 3 ay kullandimne macunu kullandiniz paylasabilir misiniz ☺