Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba doktor hakan coksuere prp uygulatan var mi? Erken menepoz icin.
Benim cikolata kisti ameliyatindan sonra yumurtaliklarim zarar gordu ve erken yumurta yetmezligi basladi uc yil icinde hamile kaldim yasamadi aldirdim bir asilama uc tup bebek denemem oldu sonuc basarisiz sonrada adetten kesildim ilacla oluyorum ilac kullanirken bir yilda toplam ilac disi iki kere adet gordum esimde mirfoliji ve hareketlilik sorunu var prp yontemini yumurtaliklarima yaptirmak istiyorum bende izmirde yasiyorum ama fiyat uygunsa giderim aradim hastahaneyi bilgi almak icin biz sizi aricaz dediler ama arayan olmadiMerhaba
Bende bu yöntemi ve Dr U duydum ve bana açıkçası güven de verdi. Ben gitmeyi istiyorum ama istanbulda yaşadığım için nasıl giderim bilmiyorumsizin probleminiz nedir değerleriniz kaç ?
Benim cikolata kisti ameliyatindan sonra yumurtaliklarim zarar gordu ve erken yumurta yetmezligi basladi uc yil icinde hamile kaldim yasamadi aldirdim bir asilama uc tup bebek denemem oldu sonuc basarisiz sonrada adetten kesildim ilacla oluyorum ilac kullanirken bir yilda toplam ilac disi iki kere adet gordum esimde mirfoliji ve hareketlilik sorunu var prp yontemini yumurtaliklarima yaptirmak istiyorum bende izmirde yasiyorum ama fiyat uygunsa giderim aradim hastahaneyi bilgi almak icin biz sizi aricaz dediler ama arayan olmadi
Bana donmediler ama folikul olmadan tedaviye baslamayiz demesi cok sacma cunku folikul olmadigi icin prp yaptirmak istiyorum ozaman standart tup bebek tedavisinden bir farki kalmazki.isterseniz facebooktan .. diye bir grup var orayi takip edin bu grupta bizim gibi bisuru hasta var yeni teknolojik gelismeler hakkinda bilgi veriyorlar hatta aramizda whatsup grubuda olusturduk olumlu seyler var bi bakinBende aramistim bundan 2 3 at önce bana gelin muayene edelim görelim dediler bende dedim peki folikul görünmezse tedavi iptal olur mu başta yine gelin muayene edelim dedi ben tekrar edince folik olmazsa tedavi iptal olur büyük bir ihtimal dedi. Hos Dr ile direkt muhattap olamadım. Sekreteri ile konuştum. Bence siz tekrar bi arayın derim ve size verilen cevabı paylasirsaniz sevinirim
Bana donmediler ama folikul olmadan tedaviye baslamayiz demesi cok sacma cunku folikul olmadigi icin prp yaptirmak istiyorum ozaman standart tup bebek tedavisinden bir farki kalmazki.isterseniz facebooktan .. diye bir grup var orayi takip edin bu grupta bizim gibi bisuru hasta var yeni teknolojik gelismeler hakkinda bilgi veriyorlar hatta aramizda whatsup grubuda olusturduk olumlu seyler var bi bakin
Hakan coksuer ben de duydum.diyarbakirda iyi bir tup bebek doktoruymuş bana yakinnoldugndan gidip gorusmek istiyorum.prp ne demek ilk defa duyuyorum
KIZLAR MERHABABende aramistim bundan 2 3 at önce bana gelin muayene edelim görelim dediler bende dedim peki folikul görünmezse tedavi iptal olur mu başta yine gelin muayene edelim dedi ben tekrar edince folik olmazsa tedavi iptal olur büyük bir ihtimal dedi. Hos Dr ile direkt muhattap olamadım. Sekreteri ile konuştum. Bence siz tekrar bi arayın derim ve size verilen cevabı paylasirsaniz sevinirim
KIZLAR MERHABA
BU RAHATSIZLIK ÇOK ZOR DÜŞMANIMA VERMESİN..EVLAT HASRETİ ÇEKİYORUZ AMA TAKDİR..
HER YÖNTEMİ ARAŞTIRIYORUM DÜNYA KADAR DOKTOR TANIDIM HAKAN ÇOKSÜER İÇİNDE ARAŞTIRMA YAPTIM. BU OLAY BİRDE KIBRISTA VAR AMA ÇOK PROF İLE GÖRÜŞTÜM KESİNLİKLE YÖNTEM ÖNERİLMİYOR KADININ KENDİ KANINDAN ALINAN HÜCRELERDEN BAHSEDİLİYOR ANCAK BU YÖNTEMİ ONKOLOGLAR SEVMİYORMUŞ BEN ÇOK CİDDİ KAFAMA KOYMUŞTUM AMA SÜRECİ ARAŞTIRINCA VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIM.
VE BİRŞEY DAHA KANIYLANMIŞ BİR TEDAVİ DEĞİL BEN DOKTORLARA SORDUĞUMDA EĞER BÖYLE BİRŞEY VAR İSE BU DÜNYAYI OYNATACAK BİR MUCİZE OLURDU VE HERKES BU YÖNTEMİ DENERDİ DEDİ..
HAKAN HOCA FOLİKUL OLMAYAN HASTADA BU YÖNTEMİ UYGULAMIYORMUŞ BEN KENDİSİ İLE GÖRÜŞTÜM BUNUDA BELİRTMEK İSTERİM.
RABBİM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN.KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMADAN SAĞLIK VE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN..
bende rahim inceligi icin prp arastırıyorum .Yaptırdınız mı siz?
Canim ben cuma günü yaptiricam bakalim yumurtalik rezervim çok düşük bülent hocaya gidiyorum nasıl olduğunu yazarım inşallah güzel sonuç alırım