- 18 Eylül 2015
- 68
- 33
- 88
- 34
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Estetisyene yaptırıcam bu işlemleri. Kafam çok karışık işe yaradı diyen de var etkisini görmedim diyen de. Ben yinede şansımı denemek istiyorum umarım hüsran olmazPek bir fark göremedim ben siz hangi doktora gidiyorsunuz doktordan doktora fark eder
yok cnm benımde cılt elastıkıyetım gecmedı dermapenle prp cok etkılıydı ama ben altınıgne ıle yaptırdım cılt rengım tonum kalıtesı cok degısmıstı bu arada prp hemen etkı etmez kendı kanın yenılenme surecı oldugu ıcın bıraz zaman lazımBenimkine dermapen+prp yapıldı zaten her iki seansta.Daha etkili olması içinmiş ama pek bir fark yok malesef..
ben bana orumcek agı yaptırdıgım bulent cıhantımurun ama hıc memnun kalmadıgım yere yaptırdım sadece altınıgne ve prpden memnun kaldım bıraz tuzluydu gercı 1500 tl verdım tek seansaPek bir fark göremedim ben siz hangi doktora gidiyorsunuz doktordan doktora fark eder
Reklamlara hoş geldiniz.Profilinizde her güzellik işlemi için aynı kişiyi tavsiye etmişsiniz.Bu kadar belli etmeyin yahu araya başka şeyler serpiştirin
Reklamlara hoş geldiniz.Profilinizde her güzellik işlemi için aynı kişiyi tavsiye etmişsiniz.Bu kadar belli etmeyin yahu araya başka şeyler serpiştirin
Reklamlara hoş geldiniz.Profilinizde her için aynı kişiyi tavsiye etmişsiniz.Bu kadar belli etmeyin yahu araya başka şeyler serpiştirin
Bende prp yaptırıyorum.Çok ta memnunum sac prp ve cılt prp her ıkısınıde.Bursa dermaclınıc estetık polıklınıgınde yaptırıyorum ıslemlerımı.2 hafta aralarla planlanıyor.Saçlarımda 3 seans sonrasında farklılıgı hıssettım.Cıldımde de guzel sonuclar alıyorum.Sizlerede tavsıye ederim.Bu konuda seçici de olmak lazım Uzm.Doktor tarafından işlemin yapılması benim için önemli bir detay.dermaroller ve fractıonal lazerıde tavsıye edıyorum. :)
Merhaba. akne skarlarını tedavi etmek çok zordur sabır gerektirir. Ve doğru tedavileri seçmekte önemlidir. Çünkü 3 tip akne skarları var. Forumda çok konu gördüm insanlar araştırmadan tedaviler yaptırıyor işe yaramadı diyorlar sonra.Doktorumu çok araştırarak gitmiştim.Aslında memnunum devam etmediğimden gözle görülür sonuç alamadım belki de.Özel hastanede yaptırdım cildiye doktoruna..
Prp nin sonuçlarının Kalıcı OLDUĞUNU Söylemek çok doğru olmaz . Nerede hangi koşullarda yapıldığına ve Trombosit sayısına bağlı seansı 300 tl ye yapanlar da var 800 tlye de bunun bi nedeni Olmalı. Bir Aydınlanma hissi yaratıyor ama yüzde yüz Kalıcı diyemeyiz.evet kalıcı kök hücre de diyolar kendi kanının özü alınıp enjekte edılıo cıldı parlak dolgun sıkı yapıyo iz falanda kalmıyo
Prp için kullanılan tüpün kalitesi önemli deniliyor( kalojen üretimi açısından ) yine de bir Aydınlanma dışında Mucizevi bir sonuç yaratmıyorBenimkine dermapen+prp yapıldı zaten her iki seansta.Daha etkili olması içinmiş ama pek bir fark yok malesef..
Yusuf Özmen e yaptrdım siz kime yaptırıyorsunuz?Merhaba. akne skarlarını tedavi etmek çok zordur sabır gerektirir. Ve doğru tedavileri seçmekte önemlidir. Çünkü 3 tip akne skarları var. Forumda çok konu gördüm insanlar araştırmadan tedaviler yaptırıyor işe yaramadı diyorlar sonra.
Benimde rolling tipi skarlarım var. Subsizyon 1. tedavim bitti. Yanında kombine tedavilerde yapıyorum. Bu arada Bursa'da doktorunuz kimdir merak ettim. Bende Bursada tedavi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?