• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prp ve dolgu görüşmem

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
mrb kızlar alnıma ve göz çevreme 2 kez botoks uyguatmıştım yanaklarımda zayıf olduğu için bu sefer botoks değilde dolğu düşünüyorum dün iyi bir kliniğe )konyada= gitti dr.la görüştüm dolgu için hydroalid acid te..bilmem ne uyguluyormuş 2 flakon olabilir dedi 800 civarı para istedi. botoks içinde 450-500 olur dedi nasıl iyimi sizce ben bir tane daha yere gitmeyi istiyorum ama aklımdada dr.nebil bey var ben dr. yaptığınız işlmelerin etkilerini fotolarda görmem mümükün mü dedim tamam dedi en kısa zamanda gidip bakmaya çalışırım artık.

Hyaloronik asit dolguyu ben tavsiye etmem , çünkü 2 en fazla 3 eriyecek.Hangi marka olursa olsun hyaloronik asit dolgu bir kaç aydan fazla asla gitmez.Kalıcılığı bir sene deselerde inanma .Parana yazık.Nebil Bozdoğanla konuşmanı öneririm çünkü kendisi kalıcı dolgu Aquamid yapıyor.Doktorun fikrini al bence hem plastik cerrah daima daha iyidir.Sevgilerimle...

kalıcı dolgu konusunda tereddütlerim var cnm ne bileyim hadi iyi olmazsa ters etkisi olursa büyük problem. bugünde plastik cerrah bir dr. gittim daha önce göz çevreme ve alına botoks yapmıştı. dolgu konusuda yağ dolgusunu önerdi. en iyisini yağ dolgusu olduğunu en fazla %40 eridiğini belirttiği bazı dönemlerde de rütüş yapılır daha iyi olur dedi bu arada benim çevremden tanıdığım ama muhabbettimin olmadığı bir bayan vardı o çıkmıştı benden önce dr. un yanından. ona yağ dolgusu yaptığını söyledi. evet kadının yüzü ve dudakları güzelbelirgin birşey yok hafif dolgun ve iyi gözüküyo. örnek olarak o vardı yani. sonra resimde göztercek bakalım.

Dr. beye hyrolid acid den bahsettim istersen yapayım elimde 10 cc var 450 civarına yanaklarına falan yapayım dedi. 10 cc anak ve birazda üst dudak için fazla geldi bana ama dr. yeterli dedi.
evet kızlar siz ne dersiniz tecrübelerinize dayanarak yağ dolgusumu yoksa hydrolaik acid mi.

Ben yakinda yag dlgusu yaptiricam,ilgilenirsen gelismeleri sana yazarim..eger maddi acidan kendini bir kac kere daha yag enjeksionu icin hazir hissediorsan bence yag en iyisi ve kalici olani..yuzune bebeksi bir goruntu verio..

Ben yakinda yag dlgusu yaptiricam,ilgilenirsen gelismeleri sana yazarim..eger maddi acidan kendini bir kac kere daha yag enjeksionu icin hazir hissediorsan bence yag en iyisi ve kalici olani..yuzune bebeksi bir goruntu verio..

bende istiyorum sen neree yaptıracaksın. gelişmlerden bizi haberdar edermisin. detayllı bi şiekilde.

ben yakinda yag dlgusu yaptiricam,ilgilenirsen gelismeleri sana yazarim..eger maddi acidan kendini bir kac kere daha yag enjeksionu icin hazir hissediorsan bence yag en iyisi ve kalici olani..yuzune bebeksi bir goruntu verio..

hm cnm iyi olur senden bilgi alırım daha net karar veririm sen nerdesin şimdi arkadaşlık isteği gönderreyim yine görüşürüz

kalıcı dolgu konusunda tereddütlerim var cnm ne bileyim hadi iyi olmazsa ters etkisi olursa büyük problem. bugünde plastik cerrah bir dr. gittim daha önce göz çevreme ve alına botoks yapmıştı. dolgu konusuda yağ dolgusunu önerdi. en iyisini yağ dolgusu olduğunu en fazla %40 eridiğini belirttiği bazı dönemlerde de rütüş yapılır daha iyi olur dedi bu arada benim çevremden tanıdığım ama muhabbettimin olmadığı bir bayan vardı o çıkmıştı benden önce dr. un yanından. ona yağ dolgusu yaptığını söyledi. evet kadının yüzü ve dudakları güzelbelirgin birşey yok hafif dolgun ve iyi gözüküyo. örnek olarak o vardı yani. sonra resimde göztercek bakalım.

Dr. beye hyrolid acid den bahsettim istersen yapayım elimde 10 cc var 450 civarına yanaklarına falan yapayım dedi. 10 cc anak ve birazda üst dudak için fazla geldi bana ama dr. yeterli dedi.
evet kızlar siz ne dersiniz tecrübelerinize dayanarak yağ dolgusumu yoksa hydrolaik acid mi.
Canım benim yağ dokusu konusunda duyduklarım hiç kalıcı olmadığı yönünde.Bu konuda çok kişiyle konuştum.Hatta diğer forumda da yazdım .Son olarak konuştuğum bir kaç hafta önce doktor muayenehanesinde bir bayandı.6 yıldır 4 ayda bir yağ enjkesiyonu yaptırıyormuş.Asla kalmıyor sakın inanmayın dedi.Kalıcı dolgudan haberi yoktu benden öğrendi ve doktora çok kızdı.Niçin baba söylemediniz dedi.Dolgunun adını aldı yağ eriyince aquamid yaptıracak.Kalıcı dolgu korkulacak bir şey değil.Bu konuda tecrübesi olmayan doktorlara ve kişilere pek inanmayın.Elbette her şeyde risk var.Geçici dolguda da allerji riski çok daha fazla.Bende teosyal dolgu allerji yapmıştı.Forumları incele çok kişide allerji yaptı.Adı teosyal dolguydu.Elbette seçim senin ama bence iyice araştır derim.Her doktor yağ ejeksiyonu diyor ama gerçekten memnun olanına hiç rastlamadım.İlk önce yüz balon gibi şişiyor.Bir kaç ay sonra eski yüzün geri geliyor.Yüde 40 yağ olayına gördüğüm örneklerden dolayı inanmıyorum.

Smyc, bu arada 10 cc yani 10 ml dolguyu ben anlayamadım.Bu çok fazla bir miktar.Acaba 1cc yerine 10cc mi yazdın canım.

yaa insan araştıra araştıra birçok şey öğreniyo valladaha önce gittiğim güzellik merkezinde bana teoyal dolgu yapalım demişlerdi hani 2 flakon olur diyen doktor adını aklımda tutamamıştım bak sen yazdın. demekki per güvenilir değil. 1 cc değil eminim 10 cc dedi bana da fazla geldi ama öyle dedi dr. aguamid dolgu yu söyleyeyim juvederm i söyledim o çok pahalı yurtdışından geliyo dedi.bilmiyorum artık bu hydrualid acid dolgudan sadece 1 işiye yaptığını belirtti pek yamak istemedi ben ısrar edince deneyelim dedi ama dr. yağ dolgusu diyor. çok yapmış bende pek olumlu düşünmüyrdm forumda kızlar eridiğini yazıya ama dr.öyle değil diyo...

Canım, 10 cc herhalde elindeki dolgudur.Ama sana o kadar dolgu yapacağını kastetmemiştir.Yağ dolgusunu deneyebilirsin .Neticede zararı yok , eriyecektir.450 lira 1 cc dolgu fiyatıdır zaten.

yaa insan araştıra araştıra birçok şey öğreniyo valladaha önce gittiğim güzellik merkezinde bana teoyal dolgu yapalım demişlerdi hani 2 flakon olur diyen doktor adını aklımda tutamamıştım bak sen yazdın. demekki per güvenilir değil. 1 cc değil eminim 10 cc dedi bana da fazla geldi ama öyle dedi dr. aguamid dolgu yu söyleyeyim juvederm i söyledim o çok pahalı yurtdışından geliyo dedi.bilmiyorum artık bu hydrualid acid dolgudan sadece 1 işiye yaptığını belirtti pek yamak istemedi ben ısrar edince deneyelim dedi ama dr. yağ dolgusu diyor. çok yapmış bende pek olumlu düşünmüyrdm forumda kızlar eridiğini yazıya ama dr.öyle değil diyo...
Canım bu arada sen burun yanı çizgilerine mi yaptıracaksın, yoksa yanakların daha dolgun görünsün diye yanaklarına mı yaptıracaksın.Merak ettim , yazarsan memnun olurum.

Canım , yukarıdaki soruyu sormamdaki neden, eğer çizgilere değilde yanak dolgunlaştırma için dolgu düşünüyorsan doktor o nedenle 10 cc demiş olabilir.Sen cevap ver ben ona göre fikrimi yazayım sevgiler...

hm cnm iyi olur senden bilgi alırım daha net karar veririm sen nerdesin şimdi arkadaşlık isteği gönderreyim yine görüşürüz

Canim merhaba,
Ben onumuzdeki ay yaptiracm kismetse.elmacik kemigime ve ceneme yapilacak..elbette ilk yapildiginda tutmayabilio hatta sekilsizlikler bile olabilio ama ben genede deneyecegim,ilk sene 3 kez daha sonralari yilda bir dior dr.lar..dolguda assagi yukari en fazla 7 8 ay gidiorlar..ustelik cokk ta pahali..gelismeleri sizlerle paylasirim(bir ay bekleyebilirseniz:)))) )

mrb kızlar alnıma ve göz çevreme 2 kez botoks uyguatmıştım yanaklarımda zayıf olduğu için bu sefer botoks değilde dolğu düşünüyorum dün iyi bir kliniğe )konyada= gitti dr.la görüştüm dolgu için hydroalid acid te..bilmem ne uyguluyormuş 2 flakon olabilir dedi 800 civarı para istedi. botoks içinde 450-500 olur dedi nasıl iyimi sizce ben bir tane daha yere gitmeyi istiyorum ama aklımdada dr.nebil bey var ben dr. yaptığınız işlmelerin etkilerini fotolarda görmem mümükün mü dedim tamam dedi en kısa zamanda gidip bakmaya çalışırım artık.
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama insan kendi yaşında genç gösterirse güzeldir.botoksun ileriki yaşlarda sorun yaşattığını duymuştum.ama son zamanlarda rağbet gören dermaroller botoks yaptırmak isteyen bayanların yeni gözdesiymiş.ben yüzümdeki sivilcelerim için 2 seans yaptırdım.neredeyse tamamen geçti.ama seansına 300 tl vermek yerine ürünü kendim alıp evde yapacağım.ciltteki sarkmalara ,çizgilere,çatlaklara,yara ve ameliyat izlerine çok iyi geldiğini bir çok kişiden duydum ve şahit oldum.şayet düşünürsen veya okuyan arkadaşlar düşünürse tavsiye ederim.internette 100-300 tl arasında fiyatları değişiyor.hem uygun hem zararsız.şimdiden kolay gelsin.:)

Canım bu arada sen burun yanı çizgilerine mi yaptıracaksın, yoksa yanakların daha dolgun görünsün diye yanaklarına mı yaptıracaksın.Merak ettim , yazarsan memnun olurum.

ben ynaklar için dolgu dedim dr.a. o yüzden 10 cc demiştir. tabi yüzümdeki kırışıklıklarıda alsın istedim

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama insan kendi yaşında genç gösterirse güzeldir.botoksun ileriki yaşlarda sorun yaşattığını duymuştum.ama son zamanlarda rağbet gören dermaroller botoks yaptırmak isteyen bayanların yeni gözdesiymiş.ben yüzümdeki sivilcelerim için 2 seans yaptırdım.neredeyse tamamen geçti.ama seansına 300 tl vermek yerine ürünü kendim alıp evde yapacağım.ciltteki sarkmalara ,çizgilere,çatlaklara,yara ve ameliyat izlerine çok iyi geldiğini bir çok kişiden duydum ve şahit oldum.şayet düşünürsen veya okuyan arkadaşlar düşünürse tavsiye ederim.internette 100-300 tl arasında fiyatları değişiyor.hem uygun hem zararsız.şimdiden kolay gelsin.:)

mrb ben internetten dremaroller siparişi verniştim aldum iğneli deildi fiyatıda 60-70 civarıyldı hani her sayfada köşelerde çıkan reklemlar varya onlardandı. hem düzenli kullanamadım hemde pek memnun kalmadım o yüzde kararsızım. sivilce problemin yok allaha şükür sadece yüzüm zayıf ve göz çevremde kırışıklık var o yüzden botoks yaptırdım e iyide oluyo ama ilerde zararını inan hiç duymadım inşallah ta olmaz.

Canim merhaba,
Ben onumuzdeki ay yaptiracm kismetse.elmacik kemigime ve ceneme yapilacak..elbette ilk yapildiginda tutmayabilio hatta sekilsizlikler bile olabilio ama ben genede deneyecegim,ilk sene 3 kez daha sonralari yilda bir dior dr.lar..dolguda assagi yukari en fazla 7 8 ay gidiorlar..ustelik cokk ta pahali..gelismeleri sizlerle paylasirim(bir ay bekleyebilirseniz:)))) )

inşallah iyisonuç alırsın istanbuldasın sanırım ameliyat için kiminle görüştüğünü ve ücreti özelden gönderebilirmisin..

geçte olsa aklıma geldi prp yi de sormuştum plastik cerraha çok güzel bir yöntem ama daha iyi anlaşılıp geliştirilerek kullanılması lazım dedi. yani her prp yapıyorum diyenin iyi sonuç veremeyeceğini yöntemin yeni olmasından dolayı biraz zaman gerektiğini belirtti.

hanımlar bende dolgu yaptırmak istiyorum ama benim sorunum yüzümde ameliyat izi var üstelik bunu kk gidip estetik ameliyat olup çok memnun kalanların gittiği dorktor bey yaptı. yüzümü oymuş resmen sağ tarafımda ameliyat iziyle beraber inanılmaz bir çökük var. orayı doldurmak istiyorum tabi kalıcı bişey olsunda istiyorum. bu vahim olaydan sonra dr karşı güvenim kalamdı. bana yardımcı olurmusunuz. ne yapcam ben

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ynaklar için dolgu dedim dr.a. o yüzden 10 cc demiştir. tabi yüzümdeki kırışıklıklarıda alsın istedim
Şimdi anladım canım.Elbette yanaklar ve kırışıklıklar için olursa 10cc normal.Bu konuda bayağı bir araştırdım.Yanaklardaki çöküklüğü gidermek için yapılan dolgularda,fazla miktarda dolgu kullanılıyor.Hatta 10 ml den fazla bile olabiliyor.
Doktorunun hyaloronik asit konusundaki isteksizliğini anlıyorum ve hak veriyorum.Çünkü sana çok pahalıya gelir üstelik birkaç ayda eriyecek.Ama yağ enjeksiyonu kalıcı olmasa bile 10 cc veya daha fazla yapılsa bile, çok daha ucuza gelecek.Yani bu konuda doktorun çok etik davranmış.Çünkü senin istediğin sadece nazolabial çizgiler'(yani burun yanı çizgileri) değil.Sadece bu çizgiler olsaydı 2-3 ml dolguyla halledilirdi.
Ben her ne kadar Aquamid dolguda çok memnun olsamda (ömür boyu kalıcı) hiçbir zararını görmedim.Sen doktorunda radiesse dolguyu görüşebilirsin.Bir kaç sene kalıcılığı var.Her doktor uyguluyor.Yanaklar için çok iyi olduğu söyleniyor.Ama dudaklara radiesse uygulanmıyor.Dudak , yanak ve diğer her şey için mükemmel olan dolgu aquamid dolgu.Onu yapan doktorda az.

Back
X