Saç dökülmesi belasında yıllarımı psikolojimi harcadım.erkek tipi dökülmede saç ayrımım 1 parmak kadarken şimdi iki parmak oldu.kahkül kısmı yok denecek kadar az. 2 yıldır dehşet dökülme ve açılmam var.2 yıl önce gittiğim dermatolog minoksil verdi prp ve mezoterapi yaptıramadım acıdan sadece 1 seans.artık tamamen kel kalmadan yapacak bi şey kalmadı tekrar dermatoloğa gittim. Kan tahlilinde bi şey çıkmadı ama yine de besleyici tablet ve bepantol iğne verdi .aşırı dökülme olduğu için 3 güne bir yaptır dedi.erkek tipi dökülmede böyle aşırı dökülme beklenmez zamanla incelir ve geri çıkmaz dedi.tüm saçta 3-4 ayda ciddi azalma oldu.iki dökülmenin bir arada olması çok zorlayıncı tüm yapılacakları yapmalıyız dedi .prp ve mezoterapi de insanlar genel dökülme için memnun sitede çok baktım ama reklam yapanlardan geçilmiyor.erkek tipi dökülmede de sonuç aldınız mı ? Tüm dökülme durdu mu? Fiyatını geçtim ama ağrılı ve msj yapmak için iğne yaparken vs avuç saç dökülmem oluyor 2 seanslık ücreti yatırdım kafam karışık . Yine uzun ve sıkıntılı bi sürece girdim ne olur artık rahatlayayım