• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prp ile olumlu sonuç alanlar var mı?

Alyaliya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
7.963
1
11.429
248
Merhaba hanımlar.Ne zamandır prp yi araştırıyorum.Acaba prp yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı?Ben yumurta kalitesini artırmak için yaptırmak istiyordum.

Merhaba ben Haziran ayı ortasında yaptıracağım. Konu ile ilgili gelişmeleri paylaşırım.

Benim de yaşım 40 üstü. Tüp bebek denemelerim olumsuz. 2 miyom ameliyatı geçirim. PRP rahim zarını iyileştirici bir özelliğe de sahipmiş sanırım. Bundan dolayı düşünüyorum. Sizde problem nedir?

Ben rahime 3 seans uygulatmıştım. Olumlu hiçbir katkısı olmadı.

Benim de yaşım 40 üstü. Tüp bebek denemelerim olumsuz. 2 miyom ameliyatı geçirim. PRP rahim zarını iyileştirici bir özelliğe de sahipmiş sanırım. Bundan dolayı düşünüyorum. Sizde problem nedir?
Benim yaş 30 yumurtam var ama kalitesiz çıkıyor iki kere opu işlemi oldu ama transfere gidemedim embriyolar kalitesizdi

Omega 3 kullandınız mı? Beslenme destek ürünleri fayda etmedi mi?
Ben şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi yaklaşık 3 ay vitamin takviyesi aldım spor yaptım akdeniz usulü beslendim.ikinci tüpü bu ay yaptırdım 6yumurta toplandı 3ü döllendi ancak 3.gün gelişimleri yavaşladı 5.güne gelmedi

Ben şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi yaklaşık 3 ay vitamin takviyesi aldım spor yaptım akdeniz usulü beslendim.ikinci tüpü bu ay yaptırdım 6yumurta toplandı 3ü döllendi ancak 3.gün gelişimleri yavaşladı 5.güne gelmedi
Takviyeler bırakmayın. Bir önceki denemede döllenme olmazken sonrakinde 3. Gün gelişimleri durmuş. Gelişme var. Özellikle omega 3 kullanın. Prp deneysel bir yöntem. Etkinliği kanıtlanmamış henüz. Omega 3 etkisi kanıtlanmış tek takviye olduğu belirtiliyor

Takviyeler bırakmayın. Bir önceki denemede döllenme olmazken sonrakinde 3. Gün gelişimleri durmuş. Gelişme var. Özellikle omega 3 kullanın. Prp deneysel bir yöntem. Etkinliği kanıtlanmamış henüz. Omega 3 etkisi kanıtlanmış tek takviye olduğu belirtiliyor
Evet şu an bile red krill oil omega 3 kullanıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir kaç ay normal yoldan deneyeceğim.Doktorum bana Bülent Tıraşa git ve prp yaptır onların laboratuvarı daha gelişmiş dedi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.biz tüp bebeğe eşimin morfolojisi kötü diye başlamıştık sıkıntı bende çıktı.

Evet şu an bile red krill oil omega 3 kullanıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir kaç ay normal yoldan deneyeceğim.Doktorum bana Bülent Tıraşa git ve prp yaptır onların laboratuvarı daha gelişmiş dedi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.biz tüp bebeğe eşimin morfolojisi kötü diye başlamıştık sıkıntı bende çıktı.
Kullanmaya devam edin omega 3 ü, beslenmeye dikkat edin. Muhakkak etkisini görürsünüz. Eşinize de omega 3 kullandırın

Arkadaslar lutfen prp’ye karsi cok temkinli olun.
Prp yaptirdiktan sonra daha onceden olmadigi halde dollenme sorunu yasayan, yumurtalarina cevap alamayan bir suru insan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vitaminlere devam edin ve kadın doğumcuya gidip yumurta takibi ile doğal yoldan deneyin eğer rahim inceliği de olursa ek ilaç verir doğal yoldan deneyecekseniz bu daha garanti olur.

Vitaminlere devam edin ve kadın doğumcuya gidip yumurta takibi ile doğal yoldan deneyin eğer rahim inceliği de olursa ek ilaç verir doğal yoldan deneyecekseniz bu daha garanti olur.
Çok şükür benim hormonlarımda rahim kalınlığımda olması gerektiği gibi çıkıyor eğer bir tane kaliteli yumurtan olsa çabucak tutunacak seviyede demişti doktorum.takviye kullanıyorum umudumu kaybetmiyorum

Çok şükür benim hormonlarımda rahim kalınlığımda olması gerektiği gibi çıkıyor eğer bir tane kaliteli yumurtan olsa çabucak tutunacak seviyede demişti doktorum.takviye kullanıyorum umudumu kaybetmiyorum
O zaman en güzeli yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal denemeniz olacaktır.

Merhaba hanımlar.Ne zamandır prp yi araştırıyorum.Acaba prp yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı?Ben yumurta kalitesini artırmak için yaptırmak istiyordum.
Merhaba ..
benim aralıkta dr kontrolümde amh 0.605 çıkmıştı. tüp bebeğe başlamıştık.
9 şubatta negatif sonucu aldık maalesef.. 6 yumurta toplanmıştı. 4 tane 5 güne gitti. 2 kondu ama kalan ikisi yeterli kalite olmadığından dondurulmadı.
sonrasında genetik testte kan pıhtılaşmam cıktı ve eşimde de morfoloji 2 , spermde boyun kırıklığı ve ileri hareketlilik 0.
3 aydır ilaç kullanıyorduk bu ay bana PRP yapılacak. iki ay sonra da yeniden tüp bebek. aralıkta 0.605 olan amh bu ay 0.311 cıktı :KK43: fsh 16
nolur dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden. Allaha sığınıyorum. PRP sonucunu paylaşacağım sizlere de umut olur inşAllah.

Back