Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin probleminiz neydi ?Merhaba ben Haziran ayı ortasında yaptıracağım. Konu ile ilgili gelişmeleri paylaşırım.
Benim yaş 30 yumurtam var ama kalitesiz çıkıyor iki kere opu işlemi oldu ama transfere gidemedim embriyolar kalitesizdiBenim de yaşım 40 üstü. Tüp bebek denemelerim olumsuz. 2 miyom ameliyatı geçirim. PRP rahim zarını iyileştirici bir özelliğe de sahipmiş sanırım. Bundan dolayı düşünüyorum. Sizde problem nedir?
Yumurtalara uygulatmayı denediniz mi?yumurtalara da yapılıyorBen rahime 3 seans uygulatmıştım. Olumlu hiçbir katkısı olmadı.
Rahim inceliği problemim var o nedenle Rahim e denettim.Yumurtalara uygulatmayı denediniz mi?yumurtalara da yapılıyor
Omega 3 kullandınız mı? Beslenme destek ürünleri fayda etmedi mi?Benim yaş 30 yumurtam var ama kalitesiz çıkıyor iki kere opu işlemi oldu ama transfere gidemedim embriyolar kalitesizdi
Ben şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi yaklaşık 3 ay vitamin takviyesi aldım spor yaptım akdeniz usulü beslendim.ikinci tüpü bu ay yaptırdım 6yumurta toplandı 3ü döllendi ancak 3.gün gelişimleri yavaşladı 5.güne gelmediOmega 3 kullandınız mı? Beslenme destek ürünleri fayda etmedi mi?
Takviyeler bırakmayın. Bir önceki denemede döllenme olmazken sonrakinde 3. Gün gelişimleri durmuş. Gelişme var. Özellikle omega 3 kullanın. Prp deneysel bir yöntem. Etkinliği kanıtlanmamış henüz. Omega 3 etkisi kanıtlanmış tek takviye olduğu belirtiliyorBen şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi yaklaşık 3 ay vitamin takviyesi aldım spor yaptım akdeniz usulü beslendim.ikinci tüpü bu ay yaptırdım 6yumurta toplandı 3ü döllendi ancak 3.gün gelişimleri yavaşladı 5.güne gelmedi
Evet şu an bile red krill oil omega 3 kullanıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir kaç ay normal yoldan deneyeceğim.Doktorum bana Bülent Tıraşa git ve prp yaptır onların laboratuvarı daha gelişmiş dedi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.biz tüp bebeğe eşimin morfolojisi kötü diye başlamıştık sıkıntı bende çıktı.Takviyeler bırakmayın. Bir önceki denemede döllenme olmazken sonrakinde 3. Gün gelişimleri durmuş. Gelişme var. Özellikle omega 3 kullanın. Prp deneysel bir yöntem. Etkinliği kanıtlanmamış henüz. Omega 3 etkisi kanıtlanmış tek takviye olduğu belirtiliyor
Kullanmaya devam edin omega 3 ü, beslenmeye dikkat edin. Muhakkak etkisini görürsünüz. Eşinize de omega 3 kullandırınEvet şu an bile red krill oil omega 3 kullanıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir kaç ay normal yoldan deneyeceğim.Doktorum bana Bülent Tıraşa git ve prp yaptır onların laboratuvarı daha gelişmiş dedi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.biz tüp bebeğe eşimin morfolojisi kötü diye başlamıştık sıkıntı bende çıktı.
Merhaba ben Haziran ayı ortasında yaptıracağım. Konu ile ilgili gelişmeleri paylaşırım.
Vitaminlere devam edin ve kadın doğumcuya gidip yumurta takibi ile doğal yoldan deneyin eğer rahim inceliği de olursa ek ilaç verir doğal yoldan deneyecekseniz bu daha garanti olur.Evet şu an bile red krill oil omega 3 kullanıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım bir kaç ay normal yoldan deneyeceğim.Doktorum bana Bülent Tıraşa git ve prp yaptır onların laboratuvarı daha gelişmiş dedi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.biz tüp bebeğe eşimin morfolojisi kötü diye başlamıştık sıkıntı bende çıktı.
Çok şükür benim hormonlarımda rahim kalınlığımda olması gerektiği gibi çıkıyor eğer bir tane kaliteli yumurtan olsa çabucak tutunacak seviyede demişti doktorum.takviye kullanıyorum umudumu kaybetmiyorumVitaminlere devam edin ve kadın doğumcuya gidip yumurta takibi ile doğal yoldan deneyin eğer rahim inceliği de olursa ek ilaç verir doğal yoldan deneyecekseniz bu daha garanti olur.
O zaman en güzeli yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal denemeniz olacaktır.Çok şükür benim hormonlarımda rahim kalınlığımda olması gerektiği gibi çıkıyor eğer bir tane kaliteli yumurtan olsa çabucak tutunacak seviyede demişti doktorum.takviye kullanıyorum umudumu kaybetmiyorum
Bu adetimle deneyeceğim inşO zaman en güzeli yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal denemeniz olacaktır.
Merhaba ..Merhaba hanımlar.Ne zamandır prp yi araştırıyorum.Acaba prp yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı?Ben yumurta kalitesini artırmak için yaptırmak istiyordum.