Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir işlem eksozomYaptıran kimse yok mu ? İstanbulda hangi merkezlerde yapılıyor ? Acıbadem dışında
Bazı yerler kendi kanından yapıyor bazı yerlere haxır olarak geliyormuş bebek kordonundan yapılıyormuş o hazır geleni yapıyorNasıl bir işlem eksozom
Siz hiç faydasını görmediniz mi ? İkisini birlikte mi yaptırmıştınız ?Merhaba ben geçen sene hem prp hemde eksozom yaptırdım Acıbadem Maslak ta doktorum Bülent Tıraş tı yumurta rezervim azdı ben hiç bir faydasını görmedim
Folikül sayınızda değişiklik oldu mu ?Evet ikisinide aynı gün yaptırdım amh değerim daha da düştü işlemlerden sonra
Folikül sayınızda değişiklik oldu mu ?
Ne yazıki olmadı bilimsel olarak kanıtlanmamış bir yöntem bir umut yaptırdım ancak hiç birşey değişmedi ne yazıkkiFolikül sayınızda değişiklik oldu mu ?
Ben de son bi umut yaptıracağım.hayırlısı olur umarımNe yazıki olmadı bilimsel olarak kanıtlanmamış bir yöntem bir umut yaptırdım ancak hiç birşey değişmedi ne yazıkki
İnşallah size faydası olurBen de son bi umut yaptıracağım.hayırlısı olur umarım
Ben eksozom ve prp için harcayacağım parayı tüp bebek ve ilaçlarım için kullanacağım benim arkadaşım 43 yaşında tek yumurta ile hamile kaldı kaç ay yumurtası boş çıktığı halde.Bende eksozom yaptırdım 3 ay önce hiç bir gelişme olmadı
Folükül olmayınca her yolu deniyor insan , glutatyondan sonra 1 tane olmuştu tek yumurta 5 gün ama olumsuz oldu tekrar başladım eksozom dan sonra bir gelişme olmadı hepsi masraflı olan tedaviler her yolu deniyor insanBen eksozom ve prp için harcayacağım parayı tüp bebek ve ilaçlarım için kullanacağım benim arkadaşım 43 yaşında tek yumurta ile hamile kaldı kaç ay yumurtası boş çıktığı halde.
İnşallah folikülleriniz gelişir birde akupunktur ve ozon tedavisini araştırın onlarda tüp bebek tedavisinde uygulanıyorFolükül olmayınca her yolu deniyor insan , glutatyondan sonra 1 tane olmuştu tek yumurta 5 gün ama olumsuz oldu tekrar başladım eksozom dan sonra bir gelişme olmadı hepsi masraflı olan tedaviler her yolu deniyor insan
Düşünüyorum ozon tedavisini , hepimiz için hayırlısı diyelimİnşallah folikülleriniz gelişir birde akupunktur ve ozon tedavisini araştırın onlarda tüp bebek tedavisinde uygulanıyor
İnşallah ozon tedavisinde serum olan yöntemi seçin o daha etkiliDüşünüyorum ozon tedavisini , hepimiz için hayırlısı diyelim