Işılcım bu bemiks ve redoxon nasıl bepanthen gibi ampul şeklinde mi? Sıvı mı yani?
bana da gecen gün eczanede saç analizi yapan bi bayan önerdi. herşeye veriyorum para buna da vereyim dedim. daha 1 kere kullandım. yıkama esnasında 4-5 dk bekletin diyor kullanım şekline bakıp öyle kullanılmalı. işe yarıcak gibi çünkü saç derimde resmen hissettim şampuanı. womanı kullanıyorum bende. etkileri çok fakat benim işime gelen kısım bu şampuan kırık saçları onarıyormuş, kepeklenmeyi önlüyormuş, saçların dökülmesini engelliyormuş, saçların daha hızlı uzamasını sağlayıp saç tellerini güçlendiriyormuş. yani bunları yapsın benim favori şampuanım olur ve bi daha hiç değiştirmem=)) bi müddet kullanalım bakalım sizle de paylaşırım gelişmeleri.
ben de yeni başladım daha ama ilk kullanmada bile etkisini gördüm, eczanede önerdiler, hatta saç uçlarım yıpranmıştı onun için krem istedim, şampuan kremsiz ama ona da iyi gelir dedi. gerçekten haklıymış kırmızı set-woman kullanıyorum, kokusu da kalıcı güzel ve gerçekten hem iyileştiriyr hem de yumuşacaık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?