Prozac

Merhaba, önceliikle geçmiş olsun. Neredeyse hiç bir yan etkisi olmayan bir antidepresan. doktor verdiğine göre kullanmanda bir sakınca görmemiş demek ki.

Oy sizde mi ilaçların yan etkilerinden korkuyorsunuz.Ben korkuyorum da.

Merhaba arkadaşlar.Ben bir konu hakkında çok fazla takıntı yaşıyorum. Prozac verildi.Yan etkilerinden korktuğum için içemiyorum. Takıntıya iyi geliyor mu?
Ben de yan etki korkusundan içemiyorum. Mide bulantısı yapıp kilo verdiriyormuş. Ama mecbur kalırsam her şekilde içerim.

Hicbir yan etkisi yok. Arkadas grubumdan 3 kisi kullaniyor. Ona bakarsanız kullandigimiz agri kesicilerin bile yan etkisi var.

Ben de çok fazla yan etki yaptı devam edemedim ama ablama hiç yapmadı. Denemeden bilemezsiniz.

Ben de yan etki korkusundan içemiyorum. Mide bulantısı yapıp kilo verdiriyormuş. Ama mecbur kalırsam her şekilde içerim.
Muş.Denemeden bilemezsiniz.Bende bundan çok korkuyorum.Bende bir çok antidepresan başlarken aşırı sıkıntı yaptı.Yapmayan birini bulduk oldu

ne zamandır kullanıyorsunuz ve mide bulandırıp kilo verdirdiğini okudum. bu doğru mu
1 seneye yakındır

Bendede ilaclara karsı anksıyete var herseyı ıcemem
Kafamda büyütürüm ,dişçiye gidemem
Ama bunu en son ıcmek zorunda kaldım
Yok mıde bulantısı fılan yapmadı
Ilk 1 hafta 10 gun kotu hısssettım bırakmak ıstedım
Bıraz daha dayan baska caren yok dıye dıye
15 20 gunden sonra cok ıyı geldı
9 10 ay olmustur hala kullanıyorum ve bana dozu 2 sonra 3 e cıkardılar
Suan 2 içiyorum
İştahı kesme ozellıgı var galıba
Zaten anksıyete panık atak dısında ,yeme bozuklugu içinde vermıslerdı
Her dk nedensız nedenlı hersekılde bişeyler yıyebılıyordum
Sımdı duzeldım
Ben memnunum ama dedıgım gıbı ılk 2 haftaya yakın bırakmak ıstedım hep

hiçbir yan etkisi yok boşandığımdan beri kullanıyorum 4 sene oldu. bana çok iyi geldi anksiyete için rexapin 2.5 miligram ile kullanıyorum. rexapini gece sabah da kahvaltı sonrası prozac alıyorum. ne aksiyete kaldı ne bir takıntı.

1 seneye yakındır

Bendede ilaclara karsı anksıyete var herseyı ıcemem
Kafamda büyütürüm ,dişçiye gidemem
Ama bunu en son ıcmek zorunda kaldım
Yok mıde bulantısı fılan yapmadı
Ilk 1 hafta 10 gun kotu hısssettım bırakmak ıstedım
Bıraz daha dayan baska caren yok dıye dıye
15 20 gunden sonra cok ıyı geldı
9 10 ay olmustur hala kullanıyorum ve bana dozu 2 sonra 3 e cıkardılar
Suan 2 içiyorum
İştahı kesme ozellıgı var galıba
Zaten anksıyete panık atak dısında ,yeme bozuklugu içinde vermıslerdı
Her dk nedensız nedenlı hersekılde bişeyler yıyebılıyordum
Sımdı duzeldım
Ben memnunum ama dedıgım gıbı ılk 2 haftaya yakın bırakmak ıstedım hep
teşekkür ederim açıklama için. şu an iyiyim. benimki duruma bağlı anksiyete. aslında normalde çok rahatım, hiçbir şey taktığım yok. ama kötü rüya görünce veya biri beni görünce anksiyete bombası oluyorum. bununla ilgili geçmiş travmam var çünkü.
bu sıralar iyiyim. ama kötü hissedersem ilacı aldım dolapta duruyor. hemen başlarım. beni rahatlattınız, çok teşekkür ederim. şifanız daim olsun🙏

hiçbir yan etkisi yok boşandığımdan beri kullanıyorum 4 sene oldu. bana çok iyi geldi anksiyete için rexapin 2.5 miligram ile kullanıyorum. rexapini gece sabah da kahvaltı sonrası prozac alıyorum. ne aksiyete kaldı ne bir takıntı.
4 sene oldu dediniz, günde kaç mg kullanıyorsunuz ve unutkanlık oluyor mu?

X