dr hanım mrb yaşadığım bi çok olaydan sonra kendi kendime yetemez oldum yada böyle düşünür oldum kürtakj olmak zorunda kaldım herşeyi çok kafaya taktığım için stres kaynaklı kist patlaması yaşadım daha sonra eşimin ailesiyle problemler yaşadım ve tekrar strese girdim sonucunda hiç böyle bi problemim yokken polikistik over oldum doktor stres kaynaklı dedi ve bu durumdan dolayı sürekli eşimi ve eşimin ailesini suçluyorum uyuyamaz oldum sürekli kötü düşünüyorum bi daha bebeğim olmuycakmış gibi geliyo intihar edesim geliyo ve sürekli kendime zarar vermek istiyorum kurtuluu kendime zarar vermekte buluyorum çok şükür daha zarar vermedim kendime ve geçen gün doktora başvurdum dr bi çok test yaptı ve depresyon çok ağır durumda dedi ve prozac verdi ama ilacı almaya başladım ve 2. gününde hırçınlaştım iyice aşırı tepki vermeye başladım herşeye durduk yere eşime saldırıyorum herşeyden şüphe ediyorum kullandığımın 2. gününden beri ,zestedde uyku için verdi ama bi daha uyanamam diye korktuğum için kullanamıyorum ne yapıcğımı şaşırdım artık kafamda hrşeyi kurar oldum ve ilacı aldığımdan beri çok güveniyorum kendime ölüm daha kolay geliyo ama yinede korkuyorum ilaca devam etmeli miyim ?