Kizkardesm kullaniyo 5 yildr aynen sac dokulmesi cok fazla eline tutam tutam geliyo.fakat saclari cok gür oldugu icin sikayetlenmiyoKızlar yardım 2.5 aydır prozac 20mg kullanıyorum. son iki haftadır saçlarım oluk oluk dökülüyor elimi attğmda 30-40tel geliyor resmen. kist vs bi şeyim yok. aniden oldu neden olduğunu anlamadım ilaçtan olabilir mi bilmiyorum. randevum da haftaya sizde böyle bi şey yaşayan oldu mu ya da bilen var mı lütfen söyleyin(
Kizkardesm kullaniyo 5 yildr aynen sac dokulmesi cok fazla eline tutam tutam geliyo.fakat saclari cok gür oldugu icin sikayetlenmiyo
Doktorunuza danisin muhakkak belki farkli bi ilac verir.benm kardesiminkide cok asiri dokuldu hala oyle.fakat onun saclari asiri gürdu diye seyrelme cok belli olmuyoilacı bırakıcam canım benim çok inceldi saçlarım seyreklikler başlıyor gibi. bıraksam da vucüttan atılana kadar dökülme devam edecek sanırım napmalıyım bilmiyorum((
sizin saçınızın durumu nasıl su an bu ilaç bende erkek tipi dökülmeye yol açtı hayatımın kabusu olduKızlar yardım 2.5 aydır prozac 20mg kullanıyorum. son iki haftadır saçlarım oluk oluk dökülüyor elimi attğmda 30-40tel geliyor resmen. kist vs bi şeyim yok. aniden oldu neden olduğunu anlamadım ilaçtan olabilir mi bilmiyorum. randevum da haftaya sizde böyle bi şey yaşayan oldu mu ya da bilen var mı lütfen söyleyin(
saçları nasıl şu an kardeşinizinKizkardesm kullaniyo 5 yildr aynen sac dokulmesi cok fazla eline tutam tutam geliyo.fakat saclari cok gür oldugu icin sikayetlenmiyo
Aa çok şaşırdım ben hiçbir yan etkisini yaşamamıştım. Çok geçmiş olsun toparlayabildiniz mi?sizin saçınızın durumu nasıl su an bu ilaç bende erkek tipi dökülmeye yol açtı hayatımın kabusu oldu
dönüş yaparsanız seinirim hayatımda ilk kez bi antedepresan kullandım kullanmaz olaydın yemin ederim hayatımın içine etti genetik yatkınlık vardı tetikledi belki de 21 yaşında saçımı aldı bendenKızlar yardım 2.5 aydır prozac 20mg kullanıyorum. son iki haftadır saçlarım oluk oluk dökülüyor elimi attğmda 30-40tel geliyor resmen. kist vs bi şeyim yok. aniden oldu neden olduğunu anlamadım ilaçtan olabilir mi bilmiyorum. randevum da haftaya sizde böyle bi şey yaşayan oldu mu ya da bilen var mı lütfen söyleyin(
Hala aşırı dökülüyo saçlarısaçları nasıl şu an kardeşinizin
Ben yıllar önce kullandım çok iyi geldiMerhaba, bana da bu ilacı Bugün doktorum yazdı cok korkuyorum başlamaya lütfen ilaç süreci hakkında deneyimlerinizi yazabılır mısınız özelden ya da burdan
sizde mi prozac kullandınız ne kadar süreyle hiç dökülme olmadı mı benim döküldü nereyse kaç sene oldu 15 senedir düzelmedi başladom 3.ayı banyodan çıktım tararken döküldü stres mi döktü bu ilaç mı tetikledi genetik yatkınlığım vardı bilmiyorum ama döktğünü duydum ilaın etkisi vardır toparlayamadım her yeri açıldı zaten az saçım vardı kabus gibi hayatım maalesef hiç bir zaman eskisi gibi olmadı kaybettim saçımıAa çok şaşırdım ben hiçbir yan etkisini yaşamamıştım. Çok geçmiş olsun toparlayabildiniz mi?
kullanıyor mu hala bu prozacı açılmalar var mı saçındaHala aşırı dökülüyo saçları
Ben 7-8 ay kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim. PRP tedavisini araştırın en etkili yöntemlerden biriymiş. YouTube’da Çilem Akar bununla ilgili video çekmişti. Umarım düzelirsizde mi prozac kullandınız ne kadar süreyle hiç dökülme olmadı mı benim döküldü nereyse kaç sene oldu 15 senedir düzelmedi başladom 3.ayı banyodan çıktım tararken döküldü stres mi döktü bu ilaç mı tetikledi genetik yatkınlığım vardı bilmiyorum ama döktğünü duydum ilaın etkisi vardır toparlayamadım her yeri açıldı zaten az saçım vardı kabus gibi hayatım maalesef hiç bir zaman eskisi gibi olmadı kaybettim saçımı
açıklıklar felan var mı saçlarında peki kaç senedir kullanıyor prozacıHala aşırı dökülüyo saçları
Açıklar var ama saçları cok kalın ve kabarık bonus gibi iyice elinle açmazsan görünmüyo 6 yıldır kullanıyooaçıklıklar felan var mı saçlarında peki kaç senedir kullanıyor prozacı
Yanı dökülmeyi bu ilaç yapıyor değil mi elinle açarsan çok acılık var mı yani dökülme tipi erkek tipi miAçıklar var ama saçları cok kalın ve kabarık bonus gibi iyice elinle açmazsan görünmüyo 6 yıldır kullanıyoo
Prozac kullandınız yani hiç dökülme yapmadı mi 20 mg mi kullandınız ben durup kullanmıştım bilmiyorum araştırdım bu ilacın sac döktüğü yazıyorduBen 7-8 ay kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim. PRP tedavisini araştırın en etkili yöntemlerden biriymiş. YouTube’da Çilem Akar bununla ilgili video çekmişti. Umarım düzelir
Evet 20mg Prozac kullandım hiç dökülme problemi yaşamadımProzac kullandınız yani hiç dökülme yapmadı mi 20 mg mi kullandınız ben durup kullanmıştım bilmiyorum araştırdım bu ilacın sac döktüğü yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?