Dönüyorsun dönüyorsun merak etmePilates hocası olarak aldım bu kilolari birde aktif sporcuyum yaniama dediğin gibi ilaç istah aciyo sanki ve umursamadan yiyorsun haliyle odemde yapıyor kullanan kişilerden Bi bakış açısı istedim aslında bıraktım da eskiye döner miyim diye
Yaa fıstık gibisin aslındaAaa meslektasiz ne guzelevet ben çok aktifim aslında yürüyüş yaparım,hit antrenmanlari vs ama ilaç istemsiz aldırdı bana neyse akışa bırakıp verilemez artık ben çok zayıftım 47 idim şimdi 63 çıktım en son ilacı bıraktığımda boyumdan 1.70 işte düşün
Ahaahah iyi hissedin de mutlu bir patates olun sürünmektenseYesilcay içiyorum, 2.5 litre su içerim günde bunlara dikkat ediyorum ya bana kesin ilaç aldırdı rahatladı kafam ne yediysem aldım hop hop
ay şaşırdım okuyunca normalde ben de kullanmıştım çok daha önce bana kilo verdirmişti. Şanslıymışım demekkiMerhaba canlar 13 ay prozac kullandım ve 10 gündür tedavim sonlandı.Cok şükür sıkıntım geçti geçti geriye aldırdığı kilolar kaldı bu ilacın16 kilo ile aldırdı ve bu kilolar geldiği gibi gider mi bilmiyorum.
Sizlere sorum daha önce böyle Bi ilaç kullanıp benim gibi kilo alan var mı?Aldıysanız ilacı biraktiktan ne zaman sonra gitti bu kilolar
evet uyku yapıyormuşProzac bende cok uyku yapti aslinda iyi gelmisti ama uyku rahatsiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?