• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prozac kiloları

Libby12

Hayat Gülünce Güzel💜
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
7
6
1
Merhaba canlar 13 ay prozac kullandım ve 10 gündür tedavim sonlandı.Cok şükür sıkıntım geçti geçti geriye aldırdığı kilolar kaldı bu ilacın 🥲16 kilo ile aldırdı ve bu kilolar geldiği gibi gider mi bilmiyorum.
Sizlere sorum daha önce böyle Bi ilaç kullanıp benim gibi kilo alan var mı?Aldıysanız ilacı biraktiktan ne zaman sonra gitti bu kilolar 😇

İlaç otomatik kilo yapmıyor benim bildiğim. Bünye zamanla rahatladığı için yeme isteği artıyor ya da en kötü ödem tutuyor vücut kolayca. İlaç kullandığınız zaman da spor yapabilirdiniz cardio falan ya da diyet. Bildiğimiz şeyler işte🤗

Pilates hocası olarak aldım bu kilolari birde aktif sporcuyum yani 😀ama dediğin gibi ilaç istah aciyo sanki ve umursamadan yiyorsun haliyle odemde yapıyor 😇 kullanan kişilerden Bi bakış açısı istedim aslında bıraktım da eskiye döner miyim diye 🤗

Pilates hocası olarak aldım bu kilolari birde aktif sporcuyum yani 😀ama dediğin gibi ilaç istah aciyo sanki ve umursamadan yiyorsun haliyle odemde yapıyor 😇 kullanan kişilerden Bi bakış açısı istedim aslında bıraktım da eskiye döner miyim diye 🤗
Dönüyorsun dönüyorsun merak etme🤗 aaa ben de pilates hocasıyım😍 bak ne güzel bunu fırsata çevirebilirsin, her gün pilates yaparak. Bir de leslie yi tavsiye ederim o da cok güzel yoruyo terletiyo insanı. Leslie 2 mila favorim:) ben de cipralex kullandığımda 10 kilo kadar almıştım 67 falandım sonra zorla şeyle 62 ye indim daha kassaydım 57 yi de görürdüm de😏☺️

Aaa meslektasiz ne guzel🤗🤗 evet ben çok aktifim aslında yürüyüş yaparım,hit antrenmanlari vs ama ilaç istemsiz aldırdı bana neyse akışa bırakıp verilemez artık 😇ben çok zayıftım 47 idim şimdi 63 çıktım en son ilacı bıraktığımda boyumdan 1.70 işte düşün 😀

Aaa meslektasiz ne guzel🤗🤗 evet ben çok aktifim aslında yürüyüş yaparım,hit antrenmanlari vs ama ilaç istemsiz aldırdı bana neyse akışa bırakıp verilemez artık 😇ben çok zayıftım 47 idim şimdi 63 çıktım en son ilacı bıraktığımda boyumdan 1.70 işte düşün 😀
Yaa fıstık gibisin aslında☺️ 57 falan tam süper olursun. Ekstra olarak ödem attırıcı su falan yapabilirsin kendine. Büyük bir bardak su içine elma dilimi çubuk tarçın maydonoz ve salatalık dilimi. Her gün içebilirsin. Bi 15-20 dk dinlendirdikten sonra. Detoks suyu da baya etkili bu ilaçlar ödem de yarattığı için🤗

Evet aşırı önemli hissediyorum zaten 😀bomba gibiyim şu sisen balık gibiyim ☺☺☺ gerçi en önemlisi tedavi oldum bitti çok şükür şimdi zamanla veririm 😀

Yesilcay içiyorum, 2.5 litre su içerim günde bunlara dikkat ediyorum ya bana kesin ilaç aldırdı rahatladı kafam ne yediysem aldım hop hop😀😀

Yesilcay içiyorum, 2.5 litre su içerim günde bunlara dikkat ediyorum ya bana kesin ilaç aldırdı rahatladı kafam ne yediysem aldım hop hop😀😀
Ahaahah iyi hissedin de mutlu bir patates olun sürünmektense😂 sonradan da verirsiniz huzurlu olun yeter ki☺️ Ne için kullanmıştınız, ne zaman iyileşme gösterdiniz acaba özel değilse

Ben okb tanısı ile kullandım geçen sene ekimde başladım ve bu sene iyileştim çok şükür 10 gün oldu ilacı bıraktım tabi doktor kontrolünde ve 1 yıl ilacla birlikte terapi aldım düzenli şimdi hersey geçti çok şükür ama ilacın kilolari kaldi 😀aslında onu da umursamıyorum ama insan merak ediyor kimde nasıl etki etti surec 😇 zor Bi çocukluk, ergenlik kalıntıları ayıklamak zor iste şükür ki 30 yasinda arındım 🥰

Merhaba canlar 13 ay prozac kullandım ve 10 gündür tedavim sonlandı.Cok şükür sıkıntım geçti geçti geriye aldırdığı kilolar kaldı bu ilacın 🥲16 kilo ile aldırdı ve bu kilolar geldiği gibi gider mi bilmiyorum.
Sizlere sorum daha önce böyle Bi ilaç kullanıp benim gibi kilo alan var mı?Aldıysanız ilacı biraktiktan ne zaman sonra gitti bu kilolar 😇
ay şaşırdım okuyunca normalde ben de kullanmıştım çok daha önce bana kilo verdirmişti. Şanslıymışım demekki

Merhabalar. Prozac etken maddesi fluoksetin aksine yan etki olarak iştahı keser ve susatır. Uzun süreli kullanımda 2 yıl ve üzeri iştah açabilir. Ancak bununla ilgili araştırmalar da kısıtlı. Kilo alma durumu fluoksetin kaynaklı değil yaşadığınız psikolojik bozukluğun handikabı olabilir. Örneğin atipik depresyonda kilo alımı olabilir. Tıkınırcasına yeme bozukluğunda kilo artışı olabilir.

Merhabalar ama araştırma yaptığımda çoğu kişinin kilo alımı yaşadığını gördüm çok azı vermiş ya da sabit kalmıştı .Ayni zamanda metabolizma yavaslattigi yönünde çalışmalarda olduğu için böyle düşündüm:/ 1 ay olacak bıraktım bundan sonra ki kiloma göre ilaçla ilgili olup olmadığını gorucem sanırım 🤗

Back