Protezsiz Meme Dikleştirme

Protezsiz meme dikleştirmede hangi yöntem? Neden?

• Lolipop tekniği

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • This poll will close: .

Nina_ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
49
37
Merhaba arkadaşlar
Ben 87 doğumlu 160 boyunda 57 kiloda bekar çocuksuz biriyim.
Meme büyüklüğüm normal, sarkma sorunum da yok ama oluşu aşağıda. Anlatabildim mi bilmiyorum ama benimle aynı durumda olan arkadaşlarımız varsa belki bana da fikir olur diye bu siteye yazmak istedim.

Benim durumum için ters t tekniği kullanan doktor mu iyi yoksa lolipop tekniği kullanan mı?

Hangi doktor hangi yöntemi kullanıyor?

Fiyatları nasıl?

Sonuçtan memnun olan ve olmayan arkadaşlar hangi tekniği tercih ettiniz yazarsanız bana ışık olur şimdiden Allah razı olsun ilgilenen herkesten.

Adı dikleştirme değilse başka birşey ise bana da söylerseniz sevinirim.

Sarkma sıfır hatta fazlasıyla dik.
Bendeki kusur olması gereken yerden daha aşağıda duruyor memelerim :KK43:
Dikse dikleştirme yapılacağını sanmam, ilginç bir durum.. Benim de göğsüm geniş mesela.. Meme ve boyun arası açık epey ama hiç değişik durduğunu düşünmedim.

Dikse dikleştirme yapılacağını sanmam, ilginç bir durum.. Benim de göğsüm geniş mesela.. Meme ve boyun arası açık epey ama hiç değişik durduğunu düşünmedim.
Benim üst bedenimi olduğumdan daha kilolu gösteriyor bu durum. Kendimi beğenmiyorum üstelik, yandan bakınca özellikle. Belki fotoğraf da eklerim bi ara.

Bir de benim meme uçlarım ben çok üşümedikçe neredeyse hiç yok. Üşüdüğümde filan sertleşip belirginleşiyor. Yoksa yok. Bu da düzeliyor mu acaba ameliyatla? Bebeğim olsa meme ucum yok bulamicak.

Benim üst bedenimi olduğumdan daha kilolu gösteriyor bu durum. Kendimi beğenmiyorum üstelik, yandan bakınca özellikle. Belki fotoğraf da eklerim bi ara.

Bir de benim meme uçlarım ben çok üşümedikçe neredeyse hiç yok. Üşüdüğümde filan sertleşip belirginleşiyor. Yoksa yok. Bu da düzeliyor mu acaba ameliyatla? Bebeğim olsa meme ucum yok bulamicak.
Benim de meme ucum yok, düz.. Ameliyat ile düzeltilebiliyor ama emziremezsin meme ucu ameliyatı olursan.. Çünkü süt kanallarının kısa olmasından kaynaklı meme ucunun düz olması.. Çıkık hale getirmek için süt kanalları kesiliyor.

Benim de meme ucum yok, düz.. Ameliyat ile düzeltilebiliyor ama emziremezsin meme ucu ameliyatı olursan.. Çünkü süt kanallarının kısa olmasından kaynaklı meme ucunun düz olması.. Çıkık hale getirmek için süt kanalları kesiliyor.

Albüm yapıp bir fotoğraf ekledim az önce. Sizi takibe alıyorum..

Benimde duzdu ama bebek emdikce uc çıkti merak etmeyin

Canım uç konusunda endişelenme :KK66: benim de hiç yoktu, Wallahi emzirince kocaman çıkıyorlardı :KK66:

Canim göğūs baği uzun diyorlar halk arasinda buna. Benimde böyle maalesef.
Ama sana tavsiyem evlenip çocuk yaptiktan sonra estetik olman. Çünkü ben evlendim ve kg aldim göğüslerimde evrim geçirdi vücudum gibi. Kilo verip çocuk yapmadan düşünmüyorum. bir tanidigim cocuktan once oldu sonra tekrar olmak zorunda kaldi sarktigi icin. Kendisi cok pişman oldugunu söylüyor

Canim göğūs baği uzun diyorlar halk arasinda buna. Benimde böyle maalesef.
Ama sana tavsiyem evlenip çocuk yaptiktan sonra estetik olman. Çünkü ben evlendim ve kg aldim göğüslerimde evrim geçirdi vücudum gibi. Kilo verip çocuk yapmadan düşünmüyorum. bir tanidigim cocuktan once oldu sonra tekrar olmak zorunda kaldi sarktigi icin. Kendisi cok pişman oldugunu söylüyor
Evet bu tanım doğru.
Ama ortada damat adayı bile yok, kimbilir ne zaman evlenip çocuk sahibi olurum. Pantolon ve body giydiğimde daha çok dikkat çekiyor, anlaşılıyor gibi. Bol giysem üst bedenim şişman görünüyor.

İnsanlar soruyor senin üst bedenin mi kısa sonra değilmiş diyorlar sonra üst bedenin mi şişman diyorlar belin inceymiş yok ama bi tuhaf görüntü var çözemedik diyorlar. Sarkık da durmuyor ya aşağıda olması da pek olan bir durum değil, anlayamıyorlar soruyorlar :KK43: bu şekilde ben mutlu olamıyorum bu soruları hep soruyor bakıp birbirleriyle de konuşuyorlar sence neden değişik görünüyor diye. Okulda da böyleydi dışarıda da iş hayatımda da insanlar rahatça soruyor...

Ya canim o kadar sikinti yapilacak bir sey yok bence sen bakma onlara.
Müsat olduğumda sana foto yollarim benimkinden daha mi aşaği da bakarsin.

Ya canim o kadar sikinti yapilacak bir sey yok bence sen bakma onlara.
Müsat olduğumda sana foto yollarim benimkinden daha mi aşaği da bakarsin.
Tamam, sen de benim profilimden fotoğrafıma bakabilirsin ben seni izlemeye aldım görürsün bakınca.

Evet bu tanım doğru.
Ama ortada damat adayı bile yok, kimbilir ne zaman evlenip çocuk sahibi olurum. Pantolon ve body giydiğimde daha çok dikkat çekiyor, anlaşılıyor gibi. Bol giysem üst bedenim şişman görünüyor.

İnsanlar soruyor senin üst bedenin mi kısa sonra değilmiş diyorlar sonra üst bedenin mi şişman diyorlar belin inceymiş yok ama bi tuhaf görüntü var çözemedik diyorlar. Sarkık da durmuyor ya aşağıda olması da pek olan bir durum değil, anlayamıyorlar soruyorlar :KK43: bu şekilde ben mutlu olamıyorum bu soruları hep soruyor bakıp birbirleriyle de konuşuyorlar sence neden değişik görünüyor diye. Okulda da böyleydi dışarıda da iş hayatımda da insanlar rahatça soruyor...
anim yasim 43 18 yasinda bir oglum var ilk dogum yaptığımda cocuk ememedi cunku ucu yokdu hic olmadida eczane erden yapay uclar aldik herseyi denedik seni cok iyi anliyorum olmayinca olmuyor arkadaslar cocuk olunca olur diyorlar oyle olmayabiliyorda benim olmadigi gibi dusuklugunu ve diklik olayina gelince bendede ayni sorun vardi doktorum ewet cok asagida ama sarkik deyil dedi ben yillarca ya alttan cok destekli sutyenler yada v yaka kiyafetlerle olayi kamufle ettim en sonunda gittum icine silikon taktirdim belki ust kisim dolar damla modelliginden cikmis olur diye oldumu sana kocaman iki sarkik goruntu yani istedigim gibi olmadi 3 sene resmen agladim silikon goruntusunden seni cok iyi anliyorum

X