• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezlerin hareketi rahatsiz ediyor mu

posh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar merhaba,

Biliyorsunuz ben de bir suredir meme buyutme dusunuyorum. Sifir degil ama cok minik memelerim var. Birara resmimi koymustum yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Forumlarda okuyorum bazi uyeler bu silikonlara alisamamis. Icimde oynuyor diyenler var, gicir gicir ses cikariyor diyenler var. En cok korktugum sey bu. Bu durum herkeste oluyor mu ve alisilabilen bir surec mi ? Taktirdiktan sonra sirf bu yuzden pisman olan var mi aranizda ?

Artik kararsizliktan oyle bir hale geldim ki biri beni evde bayiltsa taktirip getirse ve su dert bitse diyorum nerdeyse :))

Sevgiler ve iyi yillar

oynama ve gıcır gıcır olan şey ödemden dolayı iki aydan sonra geçiyor bu konuda merak etme ancak protezi hissedip hissetmeme olayı kişisel sen hala kararsızsın :)

oynama ve gıcır gıcır olan şey ödemden dolayı iki aydan sonra geçiyor bu konuda merak etme ancak protezi hissedip hissetmeme olayı kişisel sen hala kararsızsın :)

protezi hissetmeyi artik goze aldim da mesela su an dolgulu igrenc bir sutyen takiyorum onumde bir sungerle dolasiyorum ve o sunger beni rahatsiz ediyor. protez de boyle rahatsiz eder mi yoksa bildigin gogus gibi oluyor mu ?

sorma terazi burcuyum her zaman asiri kararsizimdir ama bir kez karar aldim mi tam alirim :))

protezi hissetmeyi artik goze aldim da mesela su an dolgulu igrenc bir sutyen takiyorum onumde bir sungerle dolasiyorum ve o sunger beni rahatsiz ediyor. protez de boyle rahatsiz eder mi yoksa bildigin gogus gibi oluyor mu ?

sorma terazi burcuyum her zaman asiri kararsizimdir ama bir kez karar aldim mi tam alirim :))
Tabi ki de sütyen var gibi olmuyor. Ya bildiğin kendi memen oluyor işte..

normal meme oluyor bi farkı yok sonuçta üstündeki kendi dokun

Benimde 2 ayı geçti 15. Gün ameliyatı unuttum.hareket etme olayını yada gıcır gıcır olma meselesinide hiççççç hissetmedim ben şuandada olmamış gibiyim ameliyat rahatsız eden hiçbir durum yok. İyi bir doktora gidersen bence hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın ;)

Canım 4 ay oldu ;) artık koşarken zıplıyorlar :KK70: hatta zıpladıklarını görmek için arada aynanın karşısına geçip zıplıyorum :KK70: hooop hooppp... Aşağı yukarı .... Ayyyy canım çekti şimdi. Aynanın karşısına geçip zıpliiiiiim bari biraz :KK70: unuttum artık protez olduklarını .... Tabi arada minik sızlamalar oluyor, o zaman hatırlıyorum protez olduklarını, ayyy bişey mi oluyo ki diye kaygılanıyorum ;)

Back
X