Protezı cıkarttıran var mı?

madseason86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
10
0
Arkadaslar, hic bunu dusunucegimi sanmamistim. Ama silikon bana gore birsey degilmis, kendime hic yakistiramadim. Daha 1 ay oldu taktirali ama cikartmak istiyorum. Umarim deforme olmamislardir, hic bu durumu yasayan oldu mu?

canım daha cok erken karar vermen için,daha ödemliler...
sen neyinden rahatsız oldunki bu kadar
6ayda anca şekil alıyolar

bence de kızlar haklı.bir 3 4 ay bekle en azından.. sonra begenmessen çıkarttırıısın acele etme derim..

ya beklerim arkadaslar da sonra sarkacaklar diye korkuyorum. Seklinden cok rahatsiz degilim ama ele cok sert geliyor, bi de yatarken boyyle havada duruyo. Hic dogal diilmis yani, ben de ne sandiysam, silikon sonucta! ben erkek arkadasima (olursa tabi) soylememeyi planliyordum ama anlamamasina imkan yok. bir erkegin silikon yerine dogal gogusu tercih edecegine inaniyorum, cok kucuk olsa bile. Siz ne dusunuyorsunuz?

merhaba canım ben 7 ay önce ameliyat oldum başta senin gibiydim ama sonraları yumuşacık oldular.yatarken oluşan o dimdik görüntüde değişti.ele çok ama çok hoş geliyor..eşimde çok memnun.ben söylemezsem kimse anlıyamaz zaten...ameliyat zor bir süreç.sen daha çok başındasın..biraz daha sabır bence ...

oyku beni cok rahatlattin yaaa, birkac kisi daha soylemisti ama inanmakta gucluk cekiyorum cunku drum bana 1 ayda yumusuycak demisti. yani ayaktayken cok kotu diil yine ele yumusak geliyo ama uzandigim anda voleybol topu gibi, cok belli! senin ne zaman falan yumusamisti canim? yani benim hic acelem yok yeterki biliyim bu gecici. hakikaten kimsenin anlayamayacagi duruma geliyo mu cnm yaa? ayyy mutlu oldum, cunku cikarttirmak da istemiyorum, bana sirf iz kalicak...

bncede yaa cıkarttırma kaydirigubbakcemile5 bnm 2.5ay oldu öyle yumusacık degil ama her gecen gün daha da yumusuyo yani 1.ayda bnmklerde sertti şimdiye göre..asıl yumuşaklık 6. aydan itibaren olmaya baslıyomuş.. yani daha cok basındayız opuyorumnanaktan zaman ihtiyac war

ya canım arkadaşım çocuk oyuncağı mı bu tak çıkar
hem dur daha 1 ay nedirki
daha doğal bağ dokun oluşmadı üstüne
benim de 6 ay oldu sanki ameliyat olmamış gibiyim
ilk aylarda ben de yedim kafayı ama bak şuan normal bi kadın memesi yumuşaklığında

oyku beni cok rahatlattin yaaa, birkac kisi daha soylemisti ama inanmakta gucluk cekiyorum cunku drum bana 1 ayda yumusuycak demisti. yani ayaktayken cok kotu diil yine ele yumusak geliyo ama uzandigim anda voleybol topu gibi, cok belli! senin ne zaman falan yumusamisti canim? yani benim hic acelem yok yeterki biliyim bu gecici. hakikaten kimsenin anlayamayacagi duruma geliyo mu cnm yaa? ayyy mutlu oldum, cunku cikarttirmak da istemiyorum, bana sirf iz kalicak...
havada durucak tabi ki,ayaklarına mı değicek yatarken.
çok güldüm kaydirigubbakcemile3
herkesin yatarken havada durur.
ben kalbimi çıkarır veririm,yine de onları çıkarttırmam.isterlerse kaya gibi olsunlar ki öyle değil,zamanla yumuşuyor.doğal olsun küçük olsun diye birşey yok,orda göğüs ya olucak ya olucak! kaydirigubbakcemile2
sen bilirsin :dilcikar:

ilk aylarda ben de yedim kafayı ama bak şuan normal bi kadın memesi yumuşaklığında

:roflol::roflol::roflol:

arkadaslar cok guldurdunuz beni yaaa... :))))hay allah. aslinda dogru, annem de kizdi, cocuk oyuncagi mi dedi. Bi de ben gel git akilliyim simdi cikaricam yine zirlamaya basliycam...en iyisi kalsin. yaaani yumusuyo diosunuz olemi arkadaslar? bag dokusu olusmadigi icin mi ben hissediorum onu lastik top gibi, uzaninca? bi de kizlar, cinsel hayatiniz nasil gidiyo silikonlarla?

leylekcim senin silikonlar anatomik mi? kac cc? kas alti kas ustu?

hmmm belki de gogus dokun coktur senin ama, yani ben anlamiyorum silikon nasil yumusuyoki sonucta? benim gece elime sert gelen sey silikon...

wücut alıştıkca zamnla yumuşuyolar. bnm hiç semsert degildi zaten ama yumuşadıkları kesin 2 ay öncesine göre cok cok yumuşaklar

hmmm belki de gogus dokun coktur senin ama, yani ben anlamiyorum silikon nasil yumusuyoki sonucta? benim gece elime sert gelen sey silikon...

kız yedin ömrümü ya
accık sabret:mymeka:
hiç burda sert kaldı diyeni duydun mu sen
7 aylık mı doğdun nedir-tatlicadiarzu-

kız yedin ömrümü ya
accık sabret:mymeka:
hiç burda sert kaldı diyeni duydun mu sen
7 aylık mı doğdun nedir-tatlicadiarzu-

sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

bende yaptirmayi düsünüyorum madseason86.. burdaki yazilanlarin bir cogunu okumusumdurdelikafadulden arkadaslarin tecrübelerine dayanarak söylüyorum güzelim..
sabret zamanla yum$ayacak.. ve benimseyeceksin gögüslerini cnmgamyoncuiremsu

Arkadaslar, hic bunu dusunucegimi sanmamistim. Ama silikon bana gore birsey degilmis, kendime hic yakistiramadim. Daha 1 ay oldu taktirali ama cikartmak istiyorum. Umarim deforme olmamislardir, hic bu durumu yasayan oldu mu?

Canım daha kafana takman için çok erken! 1 ayda bir şey belli olmuyor. Göğüslerin tam olarak oturması 1 yıl sürüyormuş. Bence sen bekle. 1 yıl sonunda hala memnun olmazsan o zaman çıkarttırırsın.

X