• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protez Tirnak

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
34
İstanbul
arkadaslar istanbul anadolu yakasında oturuyorum jel tırnak yaptirmak istiyorum bildiginiz kabarik yapmayan naturel duran bi yer varmi bide cadde pronail nasildir????? fotograf ve adresleri bekliyorum :)))

arkadaslar istanbul anadolu yakasında oturuyorum jel tırnak yaptirmak istiyorum bildiginiz kabarik yapmayan naturel duran bi yer varmi bide cadde pronail nasildir????? fotograf ve adresleri bekliyorum :)))

jel tırnağı yapabilen birtek kisi var ancak heray sonunda bir haftalığına geliyor istanbula, telefonuna mesaj atarsan ve eğer boşsa randevu veriyor, iyi şanslar

biraz detay verirmisin canim??

kusura bakma yeni bulabildim arkımdan nosu bu +380936415272 ismi Liza, yanlış hatırlamıyorsam sıfırdan tırnak 150 tlye yapıyordu, whatsapp kullanıyorsan ücretsiz mesaj atarsın türkçe biliyormu bilmiyorum ama isimini tarihini ve saati yazman yeterli zaten ingilizceye gerek yok umarım yardımcı olabilmişimdir

Bende protez tirnak yapiyorum sorusu olan ya da izmirde protez tirnak yaptirmak isteyenlere yardimci olabilirim arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back