Canm cok tsk ederim insallah oyledir peki doktorlar bunu sadece elle muayeneyle anliyorlarmi bi bilgin varmi. Insallah bi dha oyle bi problemle karsilasmazsin sende bide merk ettm bu yag enjkt icin ne kdr odedin
Kizlar merhaba uzun bi zamandir siteye girme imkanim olmadi hazir girmisken sorunumuda sizlerle paylasmak istedim cogunuz biliyorsunz 14 aralkta meme buyutme ameliyati olmustum neredeyse 7 ay bitecek cok sukur goguslerimden cook memnunum mutluyumda ama beni uzen seyler var sol gogus yumusakligi iyi ama sag gogsume elledgmde bariz protezi hissedyrm solda i kdr cook gelmiyor lutfen bana bilgi verebilirmsnz bu normlde olabilecek biseymi yksa Allah korusun şu kotu kapsul baslangicimi gercktn cook korkuyrm ve moralm bozuluyr aynadan baktgmda sag gogusumde protez kenarlari belli zayifliktanmidir sizce ??(((( bu arada bugun yeni hallerini cekip paylasicam
Bende oyle dusunuyrm o yuzdende kilo almaya calisiyrm canm sadece yag enj.mi bu fiyat ??muayene ile anlaşılıyor zaten kapsül olup olmadığı. problem değil de ihtiyaç olarak gördüm ben yağ enjeksiyonunu. çünkü sadece zayıflığımdan kaynaklı belli ediyordu protezler kendilerini. 3150...
Canm benim cook tsk ederim yorumun ve destegn icin cok saol cook asiri bi sertlk degil ama avuc icimle elledgmde belli olacak kdr bi sertlk var digerinde boyle degl insallah inaallah bise cikmazgeçmiş olsun canım hemen karamsarlığa kapılıp kendini üzme...her zaman iyi olacağını düşün kapsül evet sertleştiriyor ve şeklini bozuyor ama senin hissettiğin sertlik çokmu sert veya daha önce bundan yumuşakmıydı yada adet öncesi dönemde sertleşme fazla olabiliyor yada iki göğüs dokun aynımı eğer göğüs dokun az olan göğüsündeki protez sert geliyorsa normaldir ama dediğim gibi bunların hepsini göz önüne alarak tekrar düşün ve olumsuzluklara yer verme...Allah yardımcın olsun ve hep güzel şeyler yaşa inşallah canım benim
Bende oyle dusunuyrm o yuzdende kilo almaya calisiyrm canm sadece yag enj.mi bu fiyat ??
Evet canm cok fazla almiyrm genelde kalca bacak bolgesi.. sol gogsum yumusakligi iyi ama sag ona bakark daha sert yani sagda direk elime protez geliyor sıktigimda normal elledgmde yumusakligi guzelevet canım... sertlik de mi var memende?
benim gibi üst tarafından kilo alamıyorsan zor iş..
Evet canm cok fazla almiyrm genelde kalca bacak bolgesi.. sol gogsum yumusakligi iyi ama sag ona bakark daha sert yani sagda direk elime protez geliyor sıktigimda normal elledgmde yumusakligi guzel
Dur canm snde teshis koydun hemensen sertlik yazınca kitle var sandım. bir meme diğerine göre daha yavaş iyileşiyor. o tarafa biraz daha fazla masaj yap. doktorum da bana bunu önermişti.
yağ enjeksiyonu çözümdür buna. başka çaresi yok canım.
muayene ile anlaşılıyor zaten kapsül olup olmadığı. problem değil de ihtiyaç olarak gördüm ben yağ enjeksiyonunu. çünkü sadece zayıflığımdan kaynaklı belli ediyordu protezler kendilerini. 3150...
canım se 50 cc lık yag enjekteye o kdr mı verdin 50 yaptırmıstın de mi bence çok fazla olmus sankııı
sen sertlik yazınca kitle var sandım. bir meme diğerine göre daha yavaş iyileşiyor. o tarafa biraz daha fazla masaj yap. doktorum da bana bunu önermişti.
yağ enjeksiyonu çözümdür buna. başka çaresi yok canım.
Dur canm snde teshis koydun hemen((( bi gidimde doktoruma insallah onemli bise yktur ya. Bana doktorum hic masaj yaptrmadi ama bn bugun basladm yapicam artk
Niye boyle atar yaptn hemen bn onu anlamadim yani ben ters bise soylemedim onuda saka karisik soyledim herkes ztn kendi doktoruna danisiyor burdan tecrubeli insanlardan fikir almak amacimiz. Yazdgn cumle yanls anlasilmaya acik bir cumle. Demkki bn yanls anlamisim boyle tavrli bir konusmaya gerk yktu cnm..üstteki mesajımda teşhis koyduğumu yazmışsın. hangi cümle ya da kelimeden çıkardın bunu?
en iyisi herkes gitsin doktoruna sorsun kafasına takılanları.
şunu herkes bilir ki, bir meme diğerine göre daha yavaş iyileşir.
yağ enjeksiyonu zayıflık kaynaklı dalgalanma için tek çözüm. bunu sana doktorumun söylediğini de belirtmiştim.
Tsk ederim canm insallah.. kabul ettm bakablrsinkrmzr oncelikle gecmis olsun.Insallah onemli bi sey yoktur.Beni arkadasliga kabul edermisniz.Ben de ameliyata gircem insallah.Ve de zayif bayanim.Merak ettim sizin resminizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?