- 28 Ekim 2015
- 115
- 30
-
- Konu Sahibi yellowclaw
Şimdi konuştum doktorla evet aşşağı inmiş dedi ve sonbahara doğru tekrar ameliyat olucambilirkişi değilim ama memeniz hiç normal durmuyor dışardan bakan gözle. başka bir doktora gözüktünüz mü?
Korseyi hala kullanıyorum ama kızım var 2. Ayda kaldırmaya başladım belki ondan dolayıdırÇok ağır bir şey mi kaldırdınız sizce neden oldu? Ben de yeni ameliyat oldum da o sebeple merak ettim . Korse ne kadar kullandınız?
çok geçmiş olsunŞimdi konuştum doktorla evet aşşağı inmiş dedi ve sonbahara doğru tekrar ameliyat olucam
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Sizin yaptığınız yanlış birşey yok doktorunuz başarısız bir ameliyat gerçekleştirmiş meme ucunu yanlış yere almış silikonu olması gerektiği yere koymamışMerhabalar ameliyat 3 ay falan oldu 250 cc protezle meme ucu küçültme dikleştirme yapıldı ve sorun kendime sütyen bulamıyorum mutlaka meme ucumun bir kenarı çıkıyor çok yukarıda meme ucları bu görüntü protez kaymasımı oluyor başına gelen varmı yada zamanla düzelirmi
Geçmiş olsun görüntüye göre getcrkten normal durmuyor sanmıyorum zamanla düzeleceğini tekrar operasyon geçirmek gerekir benceMerhabalar ameliyat 3 ay falan oldu 250 cc protezle meme ucu küçültme dikleştirme yapıldı ve sorun kendime sütyen bulamıyorum mutlaka meme ucumun bir kenarı çıkıyor çok yukarıda meme ucları bu görüntü protez kaymasımı oluyor başına gelen varmı yada zamanla düzelirmi
meme ucu daha aşşağıda silikon daha yukarda olmalıydı dimi birde silikon için cep açtığını koyduğunu söyledi nasıl aşşağı iner kiSizin yaptığınız yanlış birşey yok doktorunuz başarısız bir ameliyat gerçekleştirmiş meme ucunu yanlış yere almış silikonu olması gerektiği yere koymamış
Evet dediğiniz gibi yaz sonu tekrar ameliyat olucamGeçmiş olsun görüntüye göre getcrkten normal durmuyor sanmıyorum zamanla düzeleceğini tekrar operasyon geçirmek gerekir bence
İnşallah istediginiz şekilde olur biyle uçları baya çok yukarı bakıyorEvet dediğiniz gibi yaz sonu tekrar ameliyat olucam
evet kesinlikle teşekkür ederimİnşallah istediginiz şekilde olur biyle uçları baya çok yukarı bakıyor
Bende de tam aksi.aşağıya dogru meme ucu.resim var mi?Merhabalar ameliyat 3 ay falan oldu 250 cc protezle meme ucu küçültme dikleştirme yapıldı ve sorun kendime sütyen bulamıyorum mutlaka meme ucumun bir kenarı çıkıyor çok yukarıda meme ucları bu görüntü protez kaymasımı oluyor başına gelen varmı yada zamanla düzelirmi
AtıyorumBende de tam aksi.aşağıya dogru meme ucu.resim var mi?
Kayma nasil oluyor kizlar bende sol mememde calkanti hissini hissediyorum hala ozellikle egilip dogrulurken protezi hissediyorum sizin göğüslerinizin sekli nasildi nasil anladiniz herkes fotoya yorum yapmis ama ben fotografi da goremedim ben mi beceremiyorum acaba bu sayfayi kullanmayiAtıyorum