merhaba.oglum 21 aylık.daha ılk cocugum.ve cocukta dusunmuyorum.nıye o cocugu da rıske atıym.onda da olabılırmıs hastalık.zaten hayatım yeterınce zındana dondu.oglumu ıyı bısekılde yetıstırırsem yeter.protezı nereye yeptırdınız ssk karsıladımı.bız haceetpeye yaptırmıstık cok ta memnunuz para odemedık.akrılık protezımız.oglum 6 aylıkken taktırdık onun ıcın sankı dogustan oyleymıs gıbı oldu.etkılenmedı.sımdı cıkınca annecım tak dıyo kendı takmaya calısıyo...ve bıcok sey anlıyosundur zaten.içim yanıyo ama napıym aglamadıgım gun yok yıne de cok sukur ısyan etmıyorum.bundan sonra ıyı olsun yeter..
hanunum uzun bir aradan sonra merhaba. kusura bakma canım vaktim olmadığı için cevap yazamadım. bizde oğlumun proteze alışma süresini aştık. korktuğum kadar zor olmadı. artık hayatın benim için bittiğini düşünmeye başlamıştım. ama allahıma bin şükür oğlum alıştı ve görüntü artık bizim için normal gözden farklı değil. artık insanlar oğluma acıyarak bakmıyorlar. hatta farketmiyorlar bile. inşallah senin içinde durum aynıdır.benimde tek çocuğum var. bende düşünmüyorum ikinciyi.allah çocuklarımıza ömür versin.
biz bursada efol protez göz merkezi diye biryer var oraya yaptırdık. 1250 tl ödedik. ve memnun kaldık. çünkü aynı yaptılar.sanırım sizinkide belli olmuyor dimi. Ama sen hergün ağladığını söylemişsin. üzüldüm. birde şöyle düşün. ya dermansız hastalıkları olsaydı. bu sadece estetiksel bir sorun. çareside var allahaşükür.benim oğlumun sağ gözünde doğuştan phpv diye(gözün içinde zar kalıntısı demek) bir hastalığı var. senin oğlunun rahatsızlığı neydi? acaba aynı şeymi?görüşmek üzere!!!a.s.