Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ortalama 200 tl civarı kim istedi 1000 tl çok sasirdim bandaj yapsin doktor bu sutyen korse olarak uygunmu bilemem ama giyip çıkarmak için hiç uygun degil
Ameliyat hemen sonrası takılmaya uygun bir sütyen değil bu tabi.. Medikal sitelerden gögüs büyütme sonrası kullanılan sütyenlerden almalısınız.. Elektron medikal diye bir site var,oraya bakın.
Ameliyat hemen sonrası takılmaya uygun bir sütyen değil bu tabi.. Medikal sitelerden gögüs büyütme sonrası kullanılan sütyenlerden almalısınız.. Elektron medikal diye bir site var,oraya bakın.
Doktoruma mesaj attım nasıl olsun bandajlımı felan diye bana sende vardı hani dedi bende sporcu südyeni o önden fermuarlı olması gerekiyormuş galiba dedim bendeki südyenin resmini attım bu olur alma dedi ne yapayım şimdi ben
Bana dediler ki hani su genc kizlik doneminde dikissiz düz yarim sudyenler oliyordur ya onlardan al dediler onlar da maksimum 10 tl falandir bence sargi falan da yok bende
Herkes fermuarlı diyor ama doktor sporcu südyeni yeter diyor kimi dinleyim anlamıyorum belki kişiden kişiye fark yapıyordur bana gerek yok olarakmı düşündü acaba
Herkes fermuarlı diyor ama doktor sporcu südyeni yeter diyor kimi dinleyim anlamıyorum belki kişiden kişiye fark yapıyordur bana gerek yok olarakmı düşündü acaba